Kiemelt hírek (x)

A Peak Világa kitárja kapuját
2014.04.23. 10:00 | Hírek

A Peak Group háza táján mindig történik valami. Alig egy hete adtunk hírt az új ingatlan alapról, máris itt a következő mérföldkő, hivatalosan is kitárja kapuit a Peak World. Nomen est omen, azaz a név kötelez. Ez esetben nem csak a név, hanem a szlogen, a hitvallás is.  A Peak Group "always new" szlogenje magyarul azt jelenti," mindig új". Adódik tehát a kérdés, új üzletág  jelenik-e meg a palettán?

Az MKB változtat számlahirdetményén az MNB határozat hatására
2014.04.22. 10:31 | Hírek

Az MNB határozatban részleteiben meghatározott körben, a határozat kézhezvételének napjától, 2014. március 11-től nem hárítja át a pénzügyi tranzakciós illetéket.

Peak Real Estate – valódi tőke- és hozamgarancia!
2014.04.14. 15:17 | Hírek

A Peak Group Always New, azaz mindig új megoldásokat, friss gondolkodást, innovációkat ígér ügyfeleinek. Azt, hogy a biztonság szem előtt tartásával folyamatosan keresi az új, a változó világhoz és a partnerek igényeihez igazodó lehetőségeket.

Kedvező díjmódosítások az OTP Banknál
2014.04.01. 08:36 | Hírek

Az OTP Bank a Magyar Nemzeti Bank H-FH-I-B-63/2014. számú határozatára hivatkozva módosított egyes díjtételein. A változások egyes csoportos beszedési tranzakciókat érintenek elsősorban.

K&H: 8 millió forint támogatás a kártyás vásárlások nyomán
2014.03.25. 17:33 | Hírek

8,1 millió forint gyűlt össze a K&H gyógyvarázs kártyaprogram keretében a bankkártyával történő vásárlások után. Idén a támogatást egy budapesti és négy vidéki intézmény kapta, amelyek együttesen évente közel 10 000 gyermeket látnak el.

A jövőben biometrikus fizetéssel, azaz "testünkkel" is fizethetünk majd
2014.03.25. 17:23 | Hírek

Ujjlenyomattal történő fizetés? A technológia már létezik – de elterjedéséig még hosszú az út.

 

Kiemelt akciók (x)

Meghosszabbítja internetbankos havidíj akcióját a K&H Bank
2014.03.28. 15:31 | Akciók

Újabb hosszabbítás: a K&H Bank úgy döntött, hogy márciustól nyárig kitolja a K&H e-bank havidíj kedvezményét, mely eredetileg február végén lejárt volna.

Üzemanyagár-csökkentő akció az OMV-nél csak érintésmentesen fizetőknek
2014.03.25. 13:53 | Akciók

Aki az OMV töltőállomásokon tankolását MasterCard Paypass vagy Maestro PayPass kártyával fizeti (bármely banktól), az 250 Ft értékű OMV üzemanyag kupont kap ajándékba, melyet legalább 25 l tankolás esetén használhat fel áprilisban.

Most 3 hónapig a bank fizet minden díjat 10 ezer forintig ebben az akcióban
2014.03.24. 08:34 | Akciók

Azok számára, akiknek ezt a bank telefonon felajánlja és akik közülük teljesítik is a feltételeket, most 3 hónapon keresztül minden díjat a bank fizet legfeljebb 10  ezer forintig ebben az akcióban.

Hitelkártya: MobilBanking havi díj és bankfióki befizetési díj akció a Raiffeisentől
2014.03.24. 08:54 | Akciók

A Raiffeisen Bank most fél éven át elengedi az SMS szolgáltatása havidíját és - OneCard hitelkártya esetén - a fióki befizetés díját.

Éttermi, borászati és gasztro kedvezmények OTP Klub bankkártyásoknak a most indult Habzsolok.hu oldalon
2014.03.24. 12:10 | Akciók

A Habzsolok.hu weboldalon az OTP Klub tagjai, azaz a Multipont MasterCard Klub kártyával, MasterCard Privát Banki Limited Edition kártyával, vagy MasterCard Privát Banki Aranykártyával rendelkező ügyfelek számára elérhető kedvezmények találhatók.

Tchibo Cafissimo kapszulás kávéfőző kedvezményesen Multipontokért
2014.03.21. 11:21 | Akciók

A Tchibo Cafissimo készüléket a multipontosok most 13.850 Ft-ért +50 Multipontért vásárolhatják meg a MOL töltőállomásokon a készlet erejéig.

Egyéb hírek

Fidesz: mostantól büntethetők az ingyenes készpénzfelvétel szabályait megszegő bankok
2014.03.25. 18:17 | Hírek

A pénzügyi rezsicsökkentéshez kapcsolódó két újabb fontos intézkedés lépett életbe csütörtökön - közölte a Fidesz az MTI-vel.

A felhasználók 50%-a tart többek közt a bankszámlái kiberbűnözők általi feltörésétől
2014.03.25. 18:11 | Hírek

Közvetlen kapcsolatot tárt fel a kibertámadások által a világgazdaságnak okozott károk és az illegális szoftverek terjedése között a Microsoft Digital Crimes Unit, az amerikai IDC (International Data Corporation) informatikai és távközlési piackutató vállalat, valamint a Szingapúri Egyetem (National University of Singapore) közösen készített "Az illegális szoftver és a kiberbűnözés" című tanulmánya, amit a Microsoft Magyarország juttatott el az MTI-hez.

Jelentős összegű készpénzt vettél fel a vállalkozói számládról? Célkeresztbe kerülhetsz, ha nem igazolod a vállalkozási célú felhasználását!
2014.03.25. 17:52 | Hírek

Idén már a nyilvános online adatokat is felhasználja az ellenőrzéshez és a vizsgálati célpontok kiválasztásához az adóhatóság, amely többek között a szervezett csalási struktúrák feltárására, az áfára, a kapcsolt vállalkozások transzferárazására, illetve a fiktív számlázás és az indokolatlanul elszámolt költségek felderítésére összpontosít - hívja fel a figyelmet a Mazars.

Simon-ügy - a Magnet Bank nem követett el szabálytalanságot a kilenc bissau-guineai számla nyitásakor
2014.03.25. 17:49 | Hírek

Nem követettek el szabálytalanságot a Magnet Bank alkalmazottai a bissau-guineai számlák nyitásakor - közölte a bank elnöke az Indexen csütörtökön megjelent interjúban. A hírportál információi szerint Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese mellett további nyolc magyar állampolgárnak is volt bissau-guineai útlevélre nyitott számlája a bankban.

Eljöhet-e az a kor, amikor szeretni fogjuk a bankunkat?
2014.03.17. 17:54 | Hírek

Vitát kezdeményeznek az érintettek bevonásával a Magyar Nemzeti Bank (MNB) munkatársai a bankrendszer jövőképének kialakítása érdekében; a vitaindítóként felsorolt 10 kritérium egyebek mellett a tisztességes profitra, a nyereség visszaforgatására és a hitelezés kívánatos bővülésére vonatkozik.

Bíznak bankjaikban a magyar ügyfelek egy felmérés szerint
2014.03.17. 17:48 | Hírek

Bíznak a magyar ügyfelek saját bankjaikban; a teljes bankszektor megítélése is stabilizálódott az egy évvel korábbihoz képest - derül ki az EY legfrissebb nemzetközi iparági felmeréséből.

 

Kártyapiaci sajtószemle

Tíz izgalmas ábra a bankkártyákról: így fizetünk
2014.04.11. 08:02 | Sajtószemle

A kártyás fizetések terjedése ellenére még mindig készpénzben fuldoklik Magyarország, az elmúlt évek tendenciáit alapul véve pedig ez még legalább egy évtizedig így is marad. Pedig a legújabb kártyás technológiák infrastrukturális alapjait rohamléptekben fektetik le a piac szereplői, ami az online vásárlások térnyerésével együtt felgyorsíthatja a felzárkózást a fejlett nyugathoz. A biztonságosságot tekintve már nem állunk rosszul, de így is több száz millió forintnyi csalásra derül fény évente. Tíz izgalmas ábrán mutatjuk be, mi történik a magyar bankkártyákkal - írja a Portfólió.hu.

Bankszámlás csalási kísérletekre figyelmeztet a bankszövetség
2014.03.25. 18:06 | Sajtószemle

Pénzforgalmi csalási kísérletekre hívja fel a figyelmet a Magyar Bankszövetség pénteki tájékoztatásában.

Egy hónapon belül elindul Oroszország saját bankkártyás rendszere
2014.03.25. 17:46 | Sajtószemle

Oroszország egy hónapon belül elindítja saját bankkártyás fizetőrendszerét. Erre a lépésre azért volt szükség, mert a két nagy nemzetközi fizetési rendszert üzemeltető vállalat a VISA és MasterCard ideiglenesen felfüggesztette a szolgáltatást az Oroszország és az SZMP Banknál. Az ügyfelek nem tudták használni a bankkártyájukat vásárlásra és online fizetésre sem, kizárólag a készpénzfelvételi lehetőség működött. A két pénzintézetet nem értesítették előre a fizetési szolgáltatás kieséséről. Mint később ismerté vált az említett két bank ellen az Egyesült Államok szankciókat vezetett be. Azzal, hogy kiderült bármelyik nyugati fizetési hálózatot korlátozhatják Oroszországban, minden területen előnyben részesítik a hazai fejlesztésű PRO100 rendszert.

Egy hely, ahol csókkal lehet fizetni a kávéért
2014.03.25. 17:44 | Sajtószemle

Egy ausztrál kávézóban a készpénz és a bankkártyás fizetés mellé felvettek egy újabb opciót: a csókot - írja az Nlcafe.hu.

Csavard ki hitelkártyádból a maximumot!
2014.03.25. 17:40 | Sajtószemle

Ha bankkártyáddal leginkább vásárolsz, akkor itt az ideje, hogy elkezdj végre pénzt keresni vele! Hogyan? Csoportosítsd át költéseid hitelkártyára! Bonyolultnak tűnnek elsőre a különböző pénzvisszatérítési feltételek? Segítünk eligazodni a részletekben! - írja a Bankmonitor.hu.

Feltörték, bankkártyaadatokat csaltak ki a népszerű játékos weboldaltól
2014.03.25. 17:38 | Sajtószemle

Ismeretlenek feltörték az Electronic Arts szervereit, és a előbb jelszót, majd bankkártyaszámot próbáltak meg kicsalni tőlük - írja a Hvg.hu.

 

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó