!!! KIEMELT CIKKEK !!!

CashCard, prepaid kártya fesztiválra szabva
2016.07.21. 08:00 | Hírek

A Peak Financial Services bemutatja a fesztiválszezonra szánt CashCard sorozatot. A Prepaid MasterCard mindent tud, amit az elmúlt több mint egy évben a CashCardtól megszokhattunk, azonban most először online rendelhető a festivalprepaid.hu weboldalon. Feltölthető debitkártyáról, átutalással, és készpénzbefizetéssel is a kijelölt feltöltőpontokon, illetve a Budapest Bank, OTP és K&H fiókhálózatában is. Lehet névre szóló, vagy akár megvásárolható az értékesítési pontokon, illetve a helyszínen is. A Peak sajtóközleménye.

Indul a prepaid kártyák versenye Magyarországon: itt a Festipay Prepaid MasterCard
2016.07.18. 08:00 | Hírek

A versenyt mi sem mutatja jobban, minthogy 2016. július 7-én harmadszor jelentették be az első prepaid bankkártya indulását Magyarországon, de sebaj, helyre tesszük a dolgokat. Ha elolvassa ezt a cikksorozatot, úgy állhat fel a karosszékből, hogy mindent tud a prepaid kártyákról, köztük azt is, hogy mikor van szüksége egy igazán jó prepaid kártyára és melyek közül választhat.

Bankfüggetlen bankolás Magyarországon
2016.07.13. 18:36 | Hírek

A CashCard és a BudaPay után a festipay ("Kóka doktor") is megjelent "bankfüggetlen", prepaid fizetési (bank)kártyával Magyarországon. Lemák Gábor cikke a Bankkártya.hu-n.

A CashCard üdvözli a frissen piacra lépő Festipay Prepaid Cardot
2016.07.11. 10:07 | Hírek

A Peak Financial Services saját Prepaid Mastercard terméke, a CashCard 2015. május 27. óta érhető el a magyar piacon, ezzel az első, forint alapú Prepaid kártyaterméket hívta életre. A CashCard elsősorban vállalati kifizetési rendszerekben használt termék, ezért a kártya általában vállalatokon keresztül érkezik a magánszemélyekhez.

Sikeres a ReadyPay
2016.07.11. 09:58 | Hírek

Három részes cikksorozatunk befejező cikkében Szabó Gáborral, a ReadyPay terminálokat gyártó Ingenico hazai vezetőjével beszélgettünk a ReadyPay első pár hónapos tapasztalatairól. Legfőképp arra voltunk kíváncsiak, hogy a célpiac hogyan fogadta az újdonságot és a készülékek helytálltak-e a mobil körülmények között is.

Infografika a Bancard mobil-only banki kutatásáról
2016.06.28. 08:00 | Hírek

A Bancard Kft. mobile-only kutatása alapján készült infografikát mutatjuk be a Bankkártya.hu olvasóinak.

Hova korcsolyázzon a bank?
2016.06.21. 08:00 | Hírek

"Ne oda korcsolyázz, ahol a korong van, hanem oda, ahova majd érkezik." - idézik olykor Gretzky-t. "Ez a mondat szigorúan kisgyerekeknek szól. Alapszabály, olyasmi, mint az ábécé, amit mindenkinek ismernie kell, mielőtt írni kezd. Egy profinak ez már magától értetődő, enélkül el sem jutna a nagyok közé.” - mondja Gretzky a saját mondására. (Balázs [Inotay] aranyköpéseinek egyike a "Neki már lefőtt a kávé után".) Hova korcsolyázzanak a bankok a digitális bankolásban? Foglalkozzanak-e a jövő digitális bankolását fejlesztő FinTech cégekkel? Hogyan korcsolyáznak a hazai bankok? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Suppan Mártonnal a múlt heti "A FinTech Világa" című rádióműsor, mely minden pénteken 16:00 órától hallható a Trend FM-en Budapest FM 94.2 MHz vagy online).

A mobilom a bankfiókom? Szavazzon!
2016.06.20. 08:00 | Hírek

A Bankkártya.hu partnere, a Bancard Kft. egy kutatásához arra kéri Olvasóinkat, hogy szavazzanak a cég Facebook oldalán található mobilbankolásos kérdéssel kapcsolatban.

FinTech Valóságshow a Trend FM-en
2016.06.15. 08:00 | Hírek

Nem a bankok hibája. A szabályozói környezet [is] meghatározza a pénzügyi intézményrendszer hatékonyságát. A fejlett pénzpiacokon, ahol pl: az on-boarding elektronikusan megvalósulhat [és a tájékoztatási kötelezettség sem UI/UX romboló], új távlatok nyílnak meg a digitális bankolásban. Létezik a bankfiók nélküli bankolás. A hiteligénylés ma a legfájdalmasabb procedúra a bankszektorban. Igényelnél személyi kölcsönt, vagy folyószámlahitelt ott, ahonnan számodra a legkényelmesebb? Nem bankfióki időben - amikor az emberek többsége dolgozik - hanem vacsora után, az interneten, pár kattintással, 9 perc alatt?

Prepaid MasterCard-on kapták meg nyereményüket a Keszthely Triathlon győztesei
2016.06.09. 18:00 | Hírek

Népes, többezres mezőny vágott neki az idei Keszthely Triathlon kihívásainak. A rendezvény annak ellenére komoly hagyományokkal rendelkezik, hogy maga a sportág viszonylag fiatalnak tekinthető. A szabályok szerint a három versenyszámot – az úszást, a futást, és a kerékpározást egymás után, pihenés nélkül kell a triatlonistáknak teljesíteniük.

Te fizetsz mobillal? - Stop, Think!
2016.06.06. 12:32 | Hírek

A hazai mobilfizetési forradalom a mobilparkolással kezdődött 2009-ben. És ezzel véget is ért. Úgy tűnik, egyelőre zsákutca a mobilfizetés (legalábbis a mobilparkoláson kívül). És nem csak Magyarországon, hanem az egész világon. Kivétel Afrika és Ázsia (és Dél-Amerika). Mi az az élethelyzet, amikor a mobilfizetés valamilyen frusztrációt old fel? Több mint 1 millióan mobilparkolnak Magyarországon, de ehhez kellett 5 év. 5 éve fizethetsz applikációval, ám nincs 100 ezer ember, aki rendszeresen fizetne ezekkel. Pedig 10 magyar mobilfizetési app van és továbbiak jönnek a piacra. Lehet, hogy nem így akarunk mobillal fizetni? Lehet, hogy inkább más irányba kellene menni? "A mobilfizetésnek ebben a formában lefőtt a kávé?" - tette fel a kérdést Inotay Balázs és Suppan Márton a múlt heti "A FinTech Világa" c. rádió műsorban pénteken 16.00 órától (Trend FM Budapest 94,2 MHz vagy online). Lemák Gábor cikke.

A fiatalok fogják alakítani a pénzügyi szolgáltatásokat az évtized végére
2016.06.24. 08:00 | Hírek

A harmadikfeles (third party) szolgáltatók kötelező beengedése a jelenlegi banki rendszerekbe, a trendet diktáló pénzügyi startupok előretörése, az e-pénz alapú megoldások terjedése és a mobilon intézhető pénzügyi szolgáltatások elképesztő fejlődése eredményeképpen egészen más képet fog mutatni a bankolás képe az évtized végére, mint amilyennek most látjuk. A változások alapvető mozgatórugója a ma még tízes éveiben járó korosztály, de olyan meglepő rétegek is diktálhatják a fejlesztési iramot, mint a világutazók vagy a kapcsolt szolgáltatásokra kiéhezett vállalkozók. A Millásreggeli c. rádióműsorban és Kártyapiac 2016 szakkonferencián a Revolut kártya kapcsán a hamar népszerűvé vált mobile-only bankokkal kapcsolatos kutatásuk hátteréről Horváth Balázzsal, a Bancard Kft. ügyvezetőjével kíséreltük meg fellebbenteni a fátylat a bankok számára egyre vérfagyasztóbbnak látszó jövőképről - és a túlélés módjáról.

 

Friss hírek

Nem használ bankkártyát, helyette bankfiókban vesz fel készpénzt Schiffer András, aki kiszáll a politikából
2016.05.31. 17:36 | Hírek

Távozik a pártpolitikából Schiffer András, az LMP alapítója, vezetője. Döntését hétfő este közölte hivatalosan a párt elnökségével - ezt a politikus az Indexnek adott interjúban jelentette be, amely éjfél után jelent meg a hírportálon.

Moody's: jót tesz a magyar bankrendszernek a foglalkoztatottság bővülése
2016.05.31. 17:32 | Hírek

A csökkenő magyarországi munkanélküliség és a bővülő foglalkoztatás kedvező hatást gyakorol a magyar bankrendszer kilátásaira - áll a Moody's Investors Service hétfői elemzésében.

Az MNB 15,3 millió forintra bírságolta a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetet
2016.05.31. 17:28 | Hírek

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden közzétett határozatában 15,3 millió forint bírságot rótt ki a Szegvár és Vidéke Takarékszövetkezetre egyebek mellett vállalatirányítási, tagnyilvántartási, tőkeszámítási, hitelkockázati hiányosságok miatt. A jogsértések nem veszélyeztetik a takarékszövetkezet megbízható működését - közölte a jegybank.

A jövőben megszűnik a PayPass márkajelzés - itthon a K&H az első, amelyik kivezeti
2015.03.09. 08:57 | Hírek

A MasterCard döntése értelmében megszűnik a PayPass márkajelzés, hiszen ez egy megkülönböztető márkajelzése az érintőkártyának, a jövőben viszont minden kártya előbb-utóbb érintőkártya lesz. Másrészt a MasterCard a PayPass helyett a MasterPass márkát vezeti be, melyben egyesíti a helyszíni (PayPass típusú) és a távoli (MasterCard Mobile típusú) fizetéseket. Hazánkban a K&H Bank az első, mely kivezeti a PayPass márkanevet. Emellett ismertetjük a bank legutóbbi további hirdetményváltozásait is.

Brutális, néhol több száz százalékos díjemelés decembertől a Sberbanknál
2014.11.07. 10:28 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Elindult a MasterCard bankkártyák közötti MoneySend pénzküldő szolgáltatás fogadási oldala Magyarországon
2014.10.30. 08:39 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Jelentősen, 33-90%-kal emelte egyes hitelkártya díjtételeit az egyik nagy hitelkártya kibocsátó
2014.10.30. 08:33 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Változások a pénztári készpénzfelvétel és befizetés díjazásával kapcsolatban a K&H Banknál
2014.11.05. 16:14 | Hírek

A devizaszámlák esetében nagy összegű bankpénztári forint be- és kifizetés november 24-től fix díjba kerül majd, december közepétől pedig megszűnik a legtöbb kedvezményt adó K&H okos számlacsomagban a benne foglalt díjmentes bankpénztári készpénzfelvétel.

Változások az AXÁ-nál a már nem értékesített számlacsomagok esetében
2014.10.29. 20:11 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Felére csökkentette az eddigi is láthatatlan betétkamatát a BRB Bank
2014.10.29. 20:08 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Itt az MNB bírság következő hatása: a MagNet Bank decembertől áthárítja a pénzügyi tranzakciós illetéket
2014.10.29. 16:36 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Feleződnek a látraszóló vállalkozói kamatok a BRB Banknál
2014.09.03. 16:24 | Hírek

A cikk csak előfizetőink számára olvasható. Így olvashatja el a cikket, akár ingyen is.

Kártyapiaci sajtószemle

3 millió forintra töltött bankkártya a fődíj a Simple és a Szállás.hu közös játékán
2016.05.31. 18:08 | Sajtószemle

A Simple alkalmazás és a Szallas.hu közös játékán a 3 milliós fődíj mellett most 42 további nyeremény is nyerhető - írja a Fizessgyorsan.hu.

Nyilvános tesztfelhívás a Simple felhasználók körében
2016.05.31. 18:06 | Sajtószemle

A Simple fejlesztőcsapata igyekszik maximálisan figyelembe venni a felhasználói tapasztalatokat és igényeket, hogy a jövőben még kényelmesebb és hatékonyabb legyen az alkalmazás használata. Ezért tesztelőket toboroz a felhasználói közül - írja a Fizessgyorsan.hu.

A Nemzeti Mobilfizetés applikáció frissítése
2016.05.31. 17:55 | Sajtószemle

A Nemzeti Mobilfizetés honlap főoldalának tájékoztatója szerint az applikáció új verziója: 3.1 - írja a Fizessgyorsan.hu.

Tíz magyarból 9 rosszul dönt a pénzéről. És ön?
2016.05.31. 17:52 | Sajtószemle

Soha nem látott mértéket öltött a lakosságnál lévő lekötetlen pénz, pedig háromszázalékos kamat mellett többet lehetett keresni, mint 8 százalékosnál. A kirakatban lévő kamat abszolút nagyságánál ugyanis fontosabb, hogy mennyivel haladja meg az infláció mértékét, azaz mennyivel nőhet a pénz valós értéke. A magyarok többsége azonban ezzel nem foglalkozik. A Bankmonitor.hu bebizonyítja, hogy érdemes lenne - írja a Hvg.hu.

Egy háború, ami megrengette az OTP-t
2016.05.31. 17:48 | Sajtószemle

Az elmúlt két évben több mint 80 milliárd forint veszteséget okozott az OTP-nek az ukrán bankja (az orosz még közel 30-at), ami nem véletlen: Ukrajna katonai konfliktusba sodródott Oroszországgal, területének egy részét elveszítette, keleti megyéiben továbbra is feszült a helyzet, az ország mély recesszióba süllyedt és csak az IMF lélegeztető gépén képes életben maradni. Ebben a környezetben az OTP helyzete sem volt könnyű, a drámaian gyengülő hrivnya miatt sorra dőltek be a devizahitelek, a megugró kockázati költségek miatt a bank masszívan veszteséges lett. Az ukrán OTP most már egészen más bank, mint amilyen néhány éve volt, a teljesítő hitelállomány negyedére, a fiókok száma harmadára, az alkalmazotti létszám a felére csökkent, de most már talán szerény nyereséget képes termelni a bank. Az ukrán OTP vezérigazgatójával, Hák-Kovács Tamással beszélgettünk arról, hogyan élték meg a válságot, és mire lehet képes az ukrán bank, ha nyugodtabb idők jönnek - írja a Portfólió.hu.

Új ingyenes bankszámla érkezett alacsony jövedelműeknek
2016.05.31. 17:43 | Sajtószemle

Ingyenes számlavezetés és az online átutalásokért sem kell fizetni, amihez már egy minimálbér szintű jóváírás is elegendő. Dióhéjban a CIB Bank legújabb bankszámlájának előnyei. Mégis mennyire jó ajánlatról van szó? Természetesen a Bankmonitor kiszámolta… - írja a Bankmonitor.hu.

Megugrott az online adózók száma Romániában
2016.05.31. 17:39 | Sajtószemle

Közel 250 polgármesteri hivatal teszi lehetővé a helyi adók és illetékek internetes kifizetését, ami 30 százalékos bővülést jelent a tavalyi év végén jegyzett adatokhoz képest, és lefedi Románia bankkártyával rendelkező városi lakossága több mint 80 százalékát - írja a Kamaraonline.hu.

Ilyen, amikor állami szintre emelik a bankrablást
2016.05.30. 14:41 | Sajtószemle

A Symantec bizonyítékokat talált arra, ki áll a bangladesi és a vietnami bankok elleni hanckertámadás mögött. A felfedezés nem okoz nagy meglepetést - írja a Bitport.hu.

Sokkoló kattintásáradat: 1 milliót kaptak a banktól!
2016.05.30. 14:40 | Sajtószemle

A MagNet Bank által meghirdetett kampány várakozáson felül teljesített: az indulástól számított három nap alatt összegyűlt a 40 ezer kattintás, így ígéretükhöz híven átutalták az 1 millió forintot a sérült színészekből álló Baltazár Színház számlájára - írja a Blikk.hu.

Magyar fejlesztés forradalmasíthatja a mianmari fizetési szolgáltatásokat - A Cellum újabb piacot hódít meg Délkelet-Ázsiában
2016.05.26. 21:39 | Sajtószemle

Európa egyik vezető mobiltárca-szolgáltatója, a Cellum Thaiföld és Indonézia után Mianmarban nyert el jelentős megbízást. A SMART 2016 konferencián bejelentett együttműködés keretében a Cellum fejleszti és üzemelteti majd a MyPay mobilfizetési platformját az ázsiai országban. A banki szolgáltatások alacsony elterjedtségének és a 80%-os okostelefon-penetrációnak köszönhetően az 51 milliós népességű Mianmar mindkét cég számára óriási üzleti lehetőséget jelent. A Cellum 2014-ben jelent meg a délkelet-ázsiai piacon és nemrég lépte át a 100 milliós tranzakciószámot - írja a Fizessgyorsan.hu.

Már elérhető a kedvezményes fesztiváljegy vásárlási funkció a Simple alkalmazásban, mellyel napijegyek és bérletek vásárolhatók az alkalmazással a Volt, Balaton Sound, Sziget, Strand, és B.my.Lake fesztiválokra
2016.06.08. 15:00 | Sajtószemle

Az alkalmazással megvásárolt jegyek a Pénztárcám-Jegyeim menüpontban találhatók, és a telefon képernyőjén felmutatva válthatók karszalagra a bejáratnál - írja a Fizessgyorsan.hu.

Felavatták a Simple IMAX mozitermet Budapesten - tovább dübörög a Simple mobilalkalmazás
2016.06.08. 16:00 | Sajtószemle

Együttműködést kötött egymással a Simple és a Cinema City, melynek keretében a Simple mobilalkalmazáson keresztül is vásárolhatunk mozijegyet az ország Cinema City mozijaiba. A Cinema City egyetlen országban sem alkalmaz harmadik felet jegyértékesítésre, a magyar Simple az egyetlen kivétel. Az OTP Mobil és a Cinema City megállapodásának eredményeként a Cinema City legsikeresebb IMAX termét mostantól Simple IMAX teremnek hívják, melynek névavatását az OTP Mobil és a Cinema City vezetői közösen tartották. A 130 ezres felhasználói számmal büszkélkedő, nem egész két éves Simple a mai sajtótájékoztatón ismertetett egy kutatási eredményt is, melyből kiderül, hogy a felhasználók 46 százaléka további fejlődést vár a Simple-től. A Fizessgyorsan.hu részletes beszámolója az eseményről és a kutatásról.

 

Futottak még...

Csúcson a megtakarítani tudók száma
2016.05.26. 21:35 | Hírek

Tovább nőtt a megtakarítani tudók aránya 2013 óta az internetező lakosság körében: míg két évvel ezelőtt a megkérdezettek mindössze egyharmada tudott félretenni, mára ez az arány már 55% – derült ki a Budapest Alapkezelő kutatásából. A befektetési eszközök használatában azonban még nincs elegendő gyakorlata a lakosságnak: a pénzüket még mindig legtöbben lekötés nélkül a folyószámlán, illetve készpénzben tartják. Az előző évekhez képest nőtt azok száma, akik befektetési jellegű megtakarítással rendelkeznek, de ők is inkább az alacsony hozamú, biztonságosabb eszközöket részesítik előnyben, míg a befektetési alapok népszerűsége tavaly óta változatlan. A Budapest Alapkezelő az idei első negyedévben tovább növelte piaci részesedését, kezelt vagyona pedig 521 milliárd forintról 526 milliárd forintra nőtt az év eleje óta.

Megduplázódott az érintésmentes bankkártyás fizetések száma a Gourmet Fesztiválon
2016.05.24. 09:00 | Hírek

A vásárlások és a fesztiválkártyára való feltöltések átlagos összege is évről-évre nő a Gourmet Fesztiválon; az idei eseményen kb. 25 százalékos volt a növekedés a Festipay friss adatai szerint. A számok azt is jelzik, hogy 2015-höz képest megduplázódott az érintésmentes bankkártyát használók száma a gasztro fesztiválon, ami jól mutatja a készpénzmentes fizetés dinamikus hazai növekedését.

Készpénzzel fizet? Komoly változások jönnek
2016.05.24. 08:00 | Sajtószemle

Érdemi lépéseket kell tennie a kormánynak, ha - Varga Mihály ígéretével összhangban – csökkenteni szeretné az elmúlt években óriásira duzzadt készpénzállományt. Kérdés, elég lesz-e a pos-terminálok telepítésének állami támogatása - írja a Napi.hu.

A Visa Europe bejelentette új digitális engedélyezési programjának elindítását olyan együttműködő partnerekkel, mint például a Google Android Pay
2016.05.19. 17:58 | Hírek

Az új program összeköti a bankokat más mobiltárca szolgáltatókkal, biztosítva az azonnali hozzáférést és a hatékonyabb bevezetést.

Ezeket az online banki szolgáltatásokat szeretnék a magyarok!
2016.05.19. 17:56 | Hírek

Az online kiszolgáláshoz párosuló alacsony költségeket és magas fokú transzparenciát várják el legfőképp a magyarok a modern, digitális banki szolgáltatásoktól – derül ki a Bankmonitor.hu friss digitális banki felméréséből, amelyet 1300 válaszadó töltött ki. A válaszadók markáns véleménye alapján kiemelten fontos lenne hazánkban is - az Európa több országában ma már működő - fiók felkeresése nélkül megvalósítható számlanyitás és bankváltás.

Közép-kelet-európai stratégiai elemzés az UniCredittől: banki tevékenység a közép- és kelet-európai régióban – a fenntartható növekedés és az innováció támogatása
2016.05.19. 08:00 | Hírek

A vállalati hitelezés továbbra is a banki üzletág központi területe marad a régióban; a jövőben fokozatos fellendülés várható. A vállalati finanszírozási források struktúrája alapján a közép- és kelet-európai régióban előreláthatóan növekszik a hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok szerepe.

Mi hangzott el a Kártyapiac 2016 konferencián?
2016.05.18. 15:57 | Hírek

A Kártyapiac 2016 konferencián elhangzottakról ebben, ebben és ebben a cikkben számoltunk be. A további előadásokon elhangzottak leírása jelen cikkben olvasható, mellyel a Kártyapiac 2016-os konferencia sorozatunkat zárjuk.

Kártyapiac 2016 konferencia – „Az év rangos rendezvénye kártya témában”
2016.05.18. 15:46 | Hírek

Idén áprilisban az IIR Magyarország éves Kártyapiac konferenciáján első kézből tájékozódhattak a résztvevők a legfontosabb kártyapiaci és mobilfizetési trendekről, technológiai újdonságokról közel 40 kiváló szakértő tolmácsolásában. Ezúttal új helyszínen, az Aquaworld Resort Budapest**** superior szállodában került megrendezésre, melynek színvonala is hozzáadott a rendezvény sikeréhez.

Multi-Pay: prepaid kártyák korszaka jöhet
2016.05.18. 15:35 | Hírek

Várhatóan hamarosan Magyarországon is népszerűek lesznek az előre fizetett kártyák, ugyanis bizonyos élethelyzetekben kifejezetten előnyösek. Jól jön majd utazáshoz, ajándékozáshoz, zsebpénzhez, és bankszámla független, ahogyan a Multi-Pay által kínált Hűséges vagyok kártyaprogram is az.

Ingyenes számlavezetés a CIB-nél
2016.05.15. 14:53 | Hírek

Új bankszámlatípussal jelentkezik a CIB Bank, amely kedvezményes 0 forintos számlavezetési díjat kínál, illetve azoknak az ügyfeleknek, akik elsősorban az online felületeken intézik pénzügyeiket, számos egyéb kedvezményt is. Az új számlacsomag bevezetése is része a bank digitalizációs törekvéseinek.

Befektetés nélkül nincs hozam
2016.05.15. 14:50 | Hírek

Annak ellenére, hogy a magyar háztartások 72 százaléka rendelkezik valamilyen megtakarítással, befektetéseinél még mindig nem elég tudatos a lakosság – derül ki a CIB Bank GfK-val közös reprezentatív kutatásából. Ez annak ellenére van így, hogy a kockázatkerülő befektetők is találhatnak – az alacsony kamatkörnyezet mellett is – kedvező megtakarítási lehetőségeket a piacon.

A siker kényelmessé teszi a kisvállalatokat
2016.05.15. 14:07 | Hírek

A tudatos tervezés együtt jár a pénzügyi felkészültséggel, a beruházásokkal, fejlesztések tervezésével és az induló vállalkozások sokkal inkább figyelnek erre, mint a már stabil működéssel rendelkező, prosperáló vállalatok – derül ki a CIB Bank és BellResearch közös kutatásából. A felmérés alapján összesen 7 csoportba oszthatóak fel a magyar kisvállalatok: tízből három vállalkozás az úgynevezett prosperáló kategóriába tartozik, és szintén jelentős (22%) az egyszemélyes vállalkozások aránya.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó