Előfizetési ajánlat bankszakmai cégek részére

 

Figyelem! Ez a csomagajánlat csak a bankszakmai cégekre vonatkozik és nem érvényes hitelintézetekre (bankokra, takarékszövetkezetekre)!

Tisztelt Érdeklődő Szakmai Partnerünk!


Előfizetői ajánlatunk az Ön cége számára:

  • az Ön cégének termékeiről rendszeres cikkmegjelenési lehetőséget biztosítunk, akár még akkor is, ha pillanatnyilag nincs azzal kapcsolatos változás,
  • az Ön cégének cikkeit első helyen szerepeltetjük a címlapon és a bankonkénti cikkleválogató listában (a Bankkártya.hu máig az egyetlen hazai pénzügyi szakportál, ahol a cikkek pénzügyi szolgáltatónként leválogathatók!),
  • a Bankkártya.hu-n megjelenő, Ön cégéről szóló cikkekről a megjelenés előtt 24 órával értesítést küldünk tartalomellenőrzés céljából,
  • az összes előfizetői cikket az Ön cégének minden munkatársa szabadon elérheti bármikor saját e-mail címével belépve
  • igénye esetén külön aloldalt biztosítunk az Ön cége számára tetszőleges, cserélhető tartalommal, melyre az Ön cégéről szóló cikkeinkben folyamatosan hivatkozunk,
  • az első megkezdett (tört)hónapban nem számítunk fel díjat a szolgáltatáscsomagért
  • a második hónaptól egy teljes éven át 50% kedvezményt adunk az árból (így az havonta 12.500 Ft+ÁFA/hó az első 12 hónapon át)
  • a második évtől a jelenlegi listás árat (25.000 Ft+ÁFA/hó) 3 évig befagyasztjuk (tehát addig semmilyen díjemelést nem érvényesítünk)
  • a csomagunk semmilyen hűségidőt nem tartalmaz és nem kérünk előre pénzt, így a szerződés bármikor felmondható,
  • csomagunk igénybevételével egy jelentős számú, elsősorban bankszámlával, bankkártyával összefüggő tematikájú cikkállománnyal és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező, az interneten 2020-ban már 22 éve jelen lévő, 100%-ig magyar tulajdonú és magyar munkaerőt foglalkoztató vállalkozást támogat és biztosítja a fejlesztéseit, fennmaradását!


Ne feledje, az akciós csomag korlátlan cikkmegjelenést tartalmaz az Ön cégéről, de előfizetés nélkül egy PR cikk listás ára 40.000 Ft+27% ÁFA és nem tartalmaz semmilyen előfizetési jogosultságot! (A Bankkártya.hu-n kizárólag az előfizetőket érintő cikkek, elemzések, beszámolók, illetve a PR cikkek érhetőek el a nyilvánosság számára, a többi csak előfizetéssel olvasható!)

Rendelje meg a fenti csomagajánlatot most és Önnel együtt készítsünk egy sikeres kampányt az Ön cégéről a Bankkártya.hu-n!

Érdeklődésüket az alábbi elérhetőségeken várjuk, ahol természetesen minden egyéb felmerülő  kérdésre, javaslatra is készséggel válaszolunk. Bízunk benne, hogy munkánkkal eredményesen járulhatunk hozzá az Ön cége sikeréhez!

ügyvezető neve (Bankkártya Kft.): Homa Péter
telefonszáma: (70) 207 9464
e-mail címe: homa.peter (kukac) bankkartya.hu
levélcíme: Bankkártya Kft., 1119 Budapest, Etele út 63.V.45.

További információk a Bankkártya.hu-ról: a Bankkártya.hu szakportál mára közel 15 ezer, bankkártya-, bankszámla-, internetbank és hasonló pénzügyi témájú hírrel, banki akciós hírrel és piaci sajtószemle cikkel szolgál a látogatóknak. Egyedi, a sajtóban sehol máshol meg nem jelenő bankpiaci hírekkel is dolgozunk. Ilyenek a bankoktól kapott hírek, releváns sajtóközlemények, banki események és a piaci sajtószemle. Ezen felül beszámolunk az IIR  Magyarország által szervezett szakmai konferenciákról is. Minden más médiánál jóval részletesebben számolunk be bármilyen sajtótájékoztatóról, melyen személyesen is részt veszünk.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó