Előfizetési lehetőség magánszemélyek és bankszakmán kívüli cégek részére

 

Tisztelt Olvasónk!

2014 óta lehetővé tesszük, hogy azok az Olvasók, akik el szeretnék érni az előfizetői tartalmat, egy, a hitelintézeteknek kínált csomagdíjhoz képest jelentősen lecsökkentett díjért elérhessék azt.

Érdeklődése esetén kérjük írja meg nekünk az alábbi adatait az alábbi e-mail címre:

  • választott előfizetési csomag: éves (bruttó 7999 Ft), fél éves (bruttó 4999 Ft) (az egy éves ár 20% kedvezményt tartalmaz a két féléves árhoz képest)
  • e-mail címe
  • számlázási címe (név, cím)
  • postacíme (ha a számlát nem a számlázási címre kéri)

Megjegyzés: amennyiben Ön külföldi címre kéri a számlát, úgy a honos országbeli ÁFÁ-t számítjuk fel az európai uniós szabályozásnak megfelelően, ebben az esetben a pénznek külföldi bankszámláról kell érkeznie! A szolgáltatás díja egy évre (20% kedvezménnyel a két féléves árhoz képest) 22,22 euró+ÁFA, fél évre 13,89 euró+ÁFA.

KÖSZÖNJÜK előfizetését!

A jelentkezést követő 1-2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot e-mailben és tájékoztatjuk a további teendőkről. Előbb elküldjük Önnek a számlát papír alapon, továbbá már a számla kiállításával egyidőben e-mailben elküldjük Önnek a számla számát és összegét, hogy átutalhassa (vagy bármely belföldi CIB Bank fiókban [új lapon nyílik meg] befizethesse) annak ellenértékét a számla számára hivatkozva. Amint a befizetés megérkezett, megadjuk egyedi belépési azonosítóit, melyekkel a kért időtartamra szóló előfizetést igénybe veheti.)

Amennyiben nem kap tőlünk választ legkésőbb néhány napon belül, úgy kérjük ellenőrizze a SPAM mappáját és ha ott találja meg levelünket, akkor legyen szíves állítsa be megbízható feladónak a fenti e-mail címet! Köszönjük!

Adatvédelem: mi betartjuk a törvényeket és nem küldünk kéretlen reklámlevelet (SPAM)! A hatályos törvényeknek megfelelő adatvédelmi szabályzatunk és a jelen weboldalt üzemeltető cég adatai itt olvashatók (új lapon nyílik meg). Adatai elküldésével hozzájárul adatainak e szerinti kezeléséhez! Az Ön adatszolgáltatása önkéntes és a megfelelő tájékoztatás birtokában történt.

A Bankkártya Kft. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál regisztrált, legális adatkezelő. Adatkezelési száma: NAIH-64404/2013. A hatóság nyilvántartásba vételi határozata innen tölthető le (PDF, 128 kB).

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó