Egy évnyi ingyenes Internet az IEB-vel havi 10 óra erejéig

2000.08.13. 23:28 |
Az Inter-Európa Bank bankkártyával rendelkező budapesti ügyfelei havonta 10 órát ingyen internetezhetnek az Eurowebnél egy éven át. A szolgáltatás mellé e-mail cím is jár. Ehhez a postán kapott EuroWebCard-on szereplő adatokkal kell fellépni, mely önmagában fél éves 5 órás ingyenes használatra jogosít. Ennek keretében kell ellátogatni az akciós honlapra, ahol az ügyfél regisztrálja magát a tényleges havi 10 órás ingyenes Internet használatra. A regisztrációra azért van szükség, mert ha az ügyfél túllépi a havi ingyenes 10 órát, akkor két (fizetős) díjcsomag közül választhat, melyet az IEB ügyfelei számára alakított ki az Euroweb. Ezek díjával a túllépés esetén az Inter-Európa Bank automatikusan megterheli a folyószámlát. Az ügyfél mind online (a regisztrációval egyidőben bankkártyája számának megadásával), mind offline (levél útján) elküldheti fizetési felhatalmazását a banknak.
  A ingyenes havi 10 órás internet használat 2000. december 31-ig vehető igénybe. A felhasznált havi idő bármikor lekérdezhető az eurowebes honlapon.
  Az akcióról további információt a http://ieb.euroweb.hu akciós honlapon, illetve az ieb@hu e-mail címen kaphatnak az Inter-Európa Banknál.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó