A-hitel kampány az OTP Banknál

2003.09.19. 14:00 |

Az OTP Bank A-hitelét most díjmentesen igényelhetik meg az ügyfelek és a hitelkeret akár az ügyfél jövedelmének kétszeresét is elérheti.

 

A megtakarítás mértéke az igényelt hitelkeret 1%-a, de minimum 1.700 Ft.

Az akció 2003. szeptember 15-től 2003. november 15-ig tart. A határidő a bank általi keretbeállításra vonatkozik, amely nem feltétlenül eshet egybe az igénylés napjával.

 

További részletek erről a hírről:

 

Az OTP Bank A-hitele révén a számlatulajdonos - a szerződésben meghatározott, illetve az automatikus felülvizsgálat során (mely a Junior Folyószámla esetén nem igényelhető) megállapított összegig - külön kérés nélkül, automatikusan juthat hitelhez Lakossági Folyószámláján, Junior Folyószámláján, illetve Elektronikus Számláján.

Az A-hitel segítségével - a hitelkeret erejéig – a bank akkor is teljesíti az átutalási megbízásokat, engedélyezi a kártyahasználatot, illetve a készpénzfelvételt, ha látra szóló betét arra már nem nyújt rá fedezetet.

Az A-hitel automatikusan igényelhető és módosítható. A szerződés erre vonatkozó bekezdésének elfogadásával az OTP Bank automatikusan állapítja meg, illetve meghatározott időközönként és meghatározott feltételek teljesülése esetén, hitelbírálati díj felszámítása nélkül emeli meg a számlatulajdonos A-hitelkeretének összegét. A módosított hitelkeret összegéről a bank a számlakivonaton nyújt tájékoztatást.

Az A-hitelt a Lakossági Folyószámlára, Junior Folyószámlára, illetve Elektronikus Számlára érkező átutalások automatikusan törlesztik, a visszafizetett összeg pedig újra felhasználható (rulírozó hitel).

Az A-hitelhez automatikus kiegészítő haláleseti kockázati biztosítás tartozik, amely a kölcsönt felvevő halála esetén a hitelkereten belül igénybe vett A-hitel és hiteldíja visszafizetésére nyújt fedezetet.

Az OTP Bank kampánya szerint a számlatulajdonos akár a jövedelmének dupláját is kaphatja hitelkeretként. Ez arra az igénylőkre vonatkozik, aki

- legalább 6 hónapja rendelkezik OTP Lakossági, Junior Folyószámlával, illetve Elektronikus Számlával és arra rendszeres havi jövedelem jóváírás érkezett, vagy

- OTP Lakossági, Junior Folyószámlájára, illetve Elektronikus Számlájára az igénylést megelőző 3 hónapban 3 havi jövedelem jóváírás érkezett, a számlán legalább 3 csoportos beszedési megbízás teljesült, és a számlához kapcsolódik bankkártya, vagy

- OTP Lakossági, Junior Folyószámlájára, illetve Elektronikus Számlájára az elmúlt 3 hónapban érkezett munkabér és a számlatulajdonosok valamelyike rendelkezik OTP Lakáshitellel.

Az A-hitelkeret összege egyéb esetben a rendszeres jövedelem jóváírások 1 havi átlaga, Elektronikus Számla esetében annak másfélszerese. A hitel összege automatikus A-hitel esetében az elmúlt 3 havi rendszeres jövedelem jóváírások havi összegei közül a legalacsonyabb összegnek megfelelő, míg Elektronikus Számla esetében ennek másfélszerese (minimum 30.000 - maximum 300.000 Ft).

Amennyiben az A-hitel igénylése lekötött betét fedezete mellett történik, annak összege a mindenkori lekötött betétek összegének 90%-a.

Végül még egy szabály: az A-hitelkeret nagyságának megállapítása során a jövedelem jóváírások mellett az egyéb rendszeres jóváírások összege is figyelembe vehető, 50%-os mértékben.

Az OTP Bank A-hitelét azok igényelhetik, akik legalább 3 hónapja rendelkeznek OTP Lakossági, Junior Folyószámlával, illetve Elektronikus Számlával, és arra rendszeres jövedelem, illetve ösztöndíj jóváírás érkezik (automatikus A-hitel igénylése esetén a jövedelem jóváírások minimum összege: 30.000 Ft. A szolgáltatás Junior Folyószámlához kapcsolódóan nem vehető igénybe).

Akik lekötött betét fedezete mellett szeretnének A-hitelt igényelni, azok számára csak az a feltétel, hogy a folyószámlájukon lekötött betéttel rendelkezzenek.

Junior Folyószámlások esetén az A-hitel igénylésének csak az a feltétele, hogy számlájukra kapják ösztöndíjukat, és életkoruk 18 év feletti legyen.

Az OTP A-hitel bankfiókban és az OTPdirekt telefonos ügyintézői szolgáltatás munkatársainak közreműködésével történhet. Akik OTP Lakossági Folyószámlát nyitnak, azok számára nincs szükség külön A-hitel igénylésre, mivel az - amennyiben az ügyfél igénybe kívánja venni az A-hitelt és teljesíti az OTP Bank hitelbírálati feltételeit - a folyószámla szolgáltatásaként működik.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó