Játék 400.000 Ft értékű utazásért

2000.09.26. 06:00 |
Az Euronet Bankomatok használatával a Budapest Bank kártyabirtokosai most egy 400.000 Ft értékű utazáshoz juthatnak, melyet a VISTA Utazási Központ biztosít.
 Ehhez a Budapest Bank bankkártyájával kell használni az Euronet Bankomatokat, és meg kell őrizni az automatából kapott bizonylatot. Emellé le kell írni a legszórakoztatóbb utazási kalandját maximum egy A/4-es oldal terjedelemben és be kell küldeni a bizonylattal együtt lezárt borítékban a Budapest Bank részére (Budapest Bank Rt. Marketing osztály 1054 Budapest, Alkotmány utca 5.). Az alkotások a bank fiókjaiban elhelyezett gyűjtődobozokba is bedobhatók.
 A pályázati kiírásnak megfelelő történetek közül a szervezőkből álló zsűri választja ki a legszórakoztatóbb utazási kalandot, melynek beküldőjét a Danubius rádió munkatársai élő műsorban felhívják. A legszórakoztatóbb történetet leíró ügyfelet a Budapest Bank megajándékozza a 400.000 Ft értékű utazási utalvánnyal, melyet a VISTA Utazási Központ biztosít.
Az utazási utalvány 2001. szeptember 1.-ig váltható be a VISTA Utazási Központban. (Budapest, Andrássy út 1.). Az utazás helyszíne, a résztvevők száma, és az utazás ideje szabadon választhatók. Az utazási utalvány készpénzre nem váltható.
 Egy bankkártya birtokos több történetet és igazoló szelvényt is beküldhet, de egy borítékban csak egy történet és egy igazoló szelvény lehet. A promóción csak Budapest Bank bankkártya birtokosok vehetnek részt. A pályázaton résztvevő ügyfeleink a szelvény beküldésével tudomásul veszik, hogy a történetet a bank korlátozás nélkül nyilvánosságra hozhatja.
Az akció 2000. szeptember 30-ig tart.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó