Kedvezményes SMS kiértesítő szolgáltatás az OTP Junior kártyabirtokosainak

2000.09.26. 21:42 |
Az OTP VISA Electron Junior kártyával rendelkező ügyfelek kedvezményes havi díjért igénybe vehetik a OTP Mobil TeleBANK szolgáltatást. A szolgáltatás keretében hetente két alkalommal (hétfőn és csütörtökön) automatikus kiértesítést küld az OTP Bank a Junior számla egyenlegéről, az OTP VISA Electron Junior kártyás vásárláskor vagy készpénzfelvételkor pedig néhány másodpercen belül SMS-ben közli a kártyabirtokossal, hogy hol, milyen összeget költött. (Mint ismert, ez az egyetlen védekezési lehetőség a Magyarországon is ismert, ún. klónozásos kártyacsalás ellen.)
 Emellett a számlatulajdonosok a már megszokott OTP Mobil TeleBANK szolgáltatásokat is igénybe vehetik, azaz mobiltelefonjukra valuta- és tőzsdei értékpapír árfolyamokat, befektetési jegyek árfolyamait, és a számla terheléseit, jóváírásait is lekérdezhetik a megfelelő kódokkal.
 A szolgáltatás kedvezményes havi díja 100 Ft. A megtakarítás mértéke havonta 200 Ft.
Kevesen tudják, hogy 24 éves kor felett is nyitható OTP Junior számla, ha az igénylő érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. A számla 0 Ft-tal és egy érvényes személyi igazolvánnyal nyitható. A számla vezetése havidíj mentes (így +150 Ft spórolható).
 A Junior számlával már rendelkező ügyfeleknek előbb az OTP TeleBANK Center jogosultságot kell megszerezniük, majd ennek érvényesítését követően az OTP TeleBANK Center ügyintézőjétől telefonon kérhetik a fenti, mobilbankos szolgáltatást. Első hallásra talán kissé macerás az ügyintézés, de vigaszul csak egyszer kell végigjárni.
Tipp: az OTP Bank több fiókjának ügyfélterében forródrót vezet a telebankhoz, de mobilról még csúcsidőben is kedvezményes díjért hívható a (40) 36 6666-os kék számon.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó