Online bankkártya igénylés akció csak a Bankkártya NetInfón

2000.10.31. 00:01 |
A 76. Takarékossági Világnap alkalmából a Bankkártya NetInfo fizeti az Online bankkártya igénylés szolgáltatás keretében igényelhető Raiffeisen Bank kártyáinak éves díját. A díjátvállalás a lakossági VISA Classic bankkártyákra vonatkozik, amelynél az éves díj mértéke 1.500 Ft. Mivel a VISA Electron kártyák első éves díja amúgy is ingyenes, ezeknél a kártyáknál az ügyfél a választott számlától függően az első havi zárási díját kapja vissza (ennek mértéke 850 Ft), vagy pedig (ingyenes havi zárási díjas számla választása esetén) egy 800 Ft-os telefonkártyát kap ajándékba.
 Az akcióban csak magánszemélyek vehetnek részt. Az akcióban való részvétel bármely külföldi országból is lehetséges, a külföldi ügyfelek a kártyát és a dokumentumokat a nyitóösszeg átutalása után postai úton kapják meg. (A külföldi ügyfelek a szerződés létrejötte után a fenti, 800 Ft-os telefonkártyára vonatkozó feltételek esetén a telefonkártya helyett egy 3.000 Ft értékű, nemzetközi használatra alkalmas MATÁV Barangoló kártyát kapnak.)
 Az akció minden olyan bankkártya igénylésre vonatkozik, amely a közép-európai téli időszámítás szerinti 2000. október 31. 0:00 és 2000. október 31. 24:00 között lett elküldve a weblapon, illetve e-mail esetén az üzenet a szerverre a fenti intervallumban beérkezett. E-mail esetén nem vállalunk felelősséget az esetleges késedelmes kézbesítésért. Az akción belül minden e-mail alapú igény feladója az automatikusan megadott válaszcímére (Reply) tájékoztatást kap az akcióban történő részvételével kapcsolatban (amennyiben az e-mail cím érvényes).
 A díjátvállalás csak a létrejött szerződések után jár a kártyaigénylőnek.
A weblapról történő bankkártya igényléshez a Bankkártya Vadászat táblázatból a Raiffeisen Bank kiválasztott VISA kártyájára kell rákattintani, majd az adatlap alján található 'Meg szeretném rendelni ezt a kártyát' feliratú gombra kell kattintani. Ezt követően ki kell tölteni az űrlap mezőit (a *-gal jelöltek kitöltése kötelező), majd meg kell nyomni az 'Adatok ellenőrzése' gombot. Amennyiben nem kell javítani az adatokat, az 'Adatok ELKÜLDÉSE' gombot kell választani, melyet követően az igénylés a fenti intervallumban automatikusan részt vesz az akcióban.
 E-mail alapú igényléshez először írni kell egy teljesen üres levelet a rendeles@hu automata e-mail címre. (Ez bármikor történhet, az akcióban a visszaküldés dátuma számít majd.) Erről az automata e-mail címről a levélíró válaszul megkapja a kártyaigénylés feltételeit és az igényelhető kártyák kondíciós listáját. Az igénylés ezt kitöltve és visszaküldve válik érvényessé. Az akcióban azok az igénylések vesznek részt, amelyek a fenti időtartamban, megfelelően kitöltve visszaérkeznek.
Az Online bankkártya igénylés szolgáltatás keretében az interneten csak értesítési adatokat kell megadni. Az igénylés nem kötelezi sem a bankot, sem az igénylőt szerződéskötésre, de az akcióban csak az érvényes szerződést kötött és bankkártyát kapott ügyfelek vehetnek részt. Az ügyfélnek a szerződést legfeljebb 2000. december 31-ig meg kell kötnie ahhoz, hogy érvényesítse az október 31-én elküldött kártyaigénylésért járó visszatérítést.
 Az akció csak a Bankkártya NetInfón keresztül igényelt bankkártyákra vonatkozik, a Raiffeisen Bank saját honlapján igényelt kártyákra nem.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó