American Express Blue akciók az OTP Banktól

2006.05.30. 11:00 |
Több, egymással párhuzamos akcióban is részt vehetnek az American Express OTP-s ügyfelei, a még nem csatlakozott ügyfelekre pedig változatlanul érvényes az első éves díj mentességi akció.
 
Aki május hónapban vásárol American Express kártyájával, az 2 belépőjegyet nyerhet a Rolling Stones bécsi koncertjére. Ehhez a vásárlást követően a kártyabirtokosnak el kell küldenie a nevét és a kártyabizonylaton található 6 vagy 8 jegyű engedélyszámot SMS üzenetben a 06-30-303-0555-ös, nem emeltdíjas számra az akció ideje alatt. Az American Express 11 db, 2 fő belépésére jogosító belépőt sorsol ki a Rolling Stones június 20-i bécsi koncertjére.
További információk kaphatók a (30) 303 0555-ös számon.
Egy másik akcióban az American Express kártyával foglalt Smartok bérlése esetén nem kell megfizetnie a bérleti díjat a Fox Cityhoppernél (link a kapcsolódó linkek között).
Mindkét akció 2006. május 01-én 00:00 órától 2006. május 31-én 24:00 óráig tart.
Végül változatlanul ingyenes az első éves American Express éves kártyadíj, mellyel a megtakarítás mértéke 5.490 Ft.
 
További részletek a Rolling Stones akcióval kapcsolatban:
 
A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy, aki a játékszabály feltételeit elfogadja, és ennek alapján kapcsolódik be a játékba. A játékban nem vehetnek részt az OTP Bank Rt., az American Express Magyarország Pénzügyi Szolgáltatások Rt. valamint a Mobilpress Kommunikációs Zrt. munkatársai, illetve közvetlen hozzátartozóik.
A nyertesek kiutazása egyénileg, saját költségen történik.
Egy telefonszámról több kódszámmal többszöröződik a nyerési lehetőség. A nyerteseket az OTP Bank adategyeztetés céljából felhívja, valamint megkéri őket, hogy jelöljék ki a legkönnyebben megközelíthető OTP Bank fiókot (lista a kapcsolódó linkek közt).
 
A nyeremény átadására ünnepélyes keretek között kerül sor, melynek részleteiről a nyerteseket értesítik. A nyereményjátékban csak a játék ideje alatt beküldött szabályos SMS-ek vesznek részt. Minden érvénytelen pályázat helyett tartaléknyertest húznak. A nyeremények készpénzre nem válthatóak. Az American Express Magyarország Pénzügyi Szolgáltatások Rt. és a játék lebonyolítói vállalják, hogy a játékosok rögzített adatait csak az adatvédelmi jogszabályokat betartva kezelik. A pályázók a játékban való részvétellel elfogadják a hivatalos játékszabályt.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó