American Express - USB pendrive akció az OTP Banktól

2007.05.14. 09:00 |
Akik most igényelnek American Express kártyát az OTP Banktól (vagy a meglévő AMEX kártyájukat az elmúlt 3 hónapban nem használták) és kártyájukkal vásárolnak egy megadott összegért, azok garantált ajándékot kapnak, egy 1 GB-os pendrive-ot.
 
A promócióban részt vehet minden 18. életévét betöltött, az illetékes magyar hatóság által kiadott érvényes személyigazolvánnyal rendelkező magyar állampolgár, aki:
- rendelkezik az OTP Bank által kibocsátott American Express Blue hitelkártyával vagy American Express Gold terhelési kártyával,
- ezen American Express kártyával a promóció ideje alatt, legalább az egyik hónapban összesen 20000 forint feletti értékű vásárlási tranzakciót bonyolít,
- úgy, hogy az adott hónapot megelőző 3 hónapban nem történt tranzakció a kártyáján vagy kártyáját a promóció időtartama alatt kapja kézhez.
A promóció ideje alatt minden a fenti feltételeknek megfelelő kártyabirtokos nyereményben részesül. Egy kártyabirtokos csak egy nyereményre jogosult, az elvégzett havonta összesen 20000 forint feletti összegű vásárlások számától függetlenül.
A nyeremény minden, a fenti feltételeknek megfelelő kártyabirtokosnak 1 darab 1 gigabyte kapacitású USB pendrive. A nyerteseknek a promóció lezárását követő három héten belül az OTP Bank írásban, ajánlott levélben értesíti és megküldi számukra a nyereményt. A nyeremények készpénzre nem válthatók át. A nyeremény átvételével és felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások a nyerteseket terhelik.
A promóció a 2007 május 1-től augusztus 31-ig tart.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó