Augusztus végéig még tart az Ági Szörp nyereményjátéka, a fődíj: egy évig havi 100 ezer forint bankkártyán

2014.08.25. 10:06 |

Aki egyszerre vásárol legalább 2 darab, bármilyen kiszerelésű Ági gyümölcsszörpöt vagy gyümölcsitalt, regisztrál, majd feltölti weboldalra a vásárlást igazoló blokk AP kódját, a vásárlás dátumát és időpontját, vagy elküldi SMS-ben, az megnyerheti a fődíjat: havi 100 ezer forintos pénzjuttatást egyösszegben.

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező, devizabelföldi, nagykorú magyar állampolgár, aki a játék időtartama alatt legalább két darabot vásárolt egyszerre a játékban részt vevő Ági gyümölcsszörpökből és/vagy gyümölcsitalokból bármely ízben (málna, jaffa, szamóca, bodzavirág, meggy, citrus mix, vadmálna és áfonya) és kiszerelésben, beleértve a diabetikus szörpöket (jaffa és málna) és a gyümölcsitalokat (multivitamin, őszibarack, alma-körte és alma-málna) is.

A nyereményjátékban való részvételhez a játékosnak el kell küldenie az Ági szót és csillagokkal elválasztva a vásárlást igazoló blokk AP kódját, a vásárlás dátumát, valamint időpontját az alábbi minta szerint a nem emeltdíjas promóciós telefonszámra SMS-ben VAGY regisztráció után fel kell töltenie ugyanezeket az adatokat a játék oldalára (SMS minta: Ági*AP kód*0520*1730), a telefonszám: +36-30-3444-693 (normál díjas), a weboldal: http://www.agiszorp.hu.

Egy telefonszámról csak egy játékos vehet részt a játékban, de egy játékos korlátlan mennyiségű pályázatot küldhet be, több blokk esetén. Egy SMS-ben csak egy pályázat küldhető be. A játékos köteles megőrizni és nyertessége esetén bemutatni a vásárlás során kapott blokkot, mert ezzel igazolja a nyereményre való jogosságát.

A játékban a fődíjon kívül napi, heti és havi nyeremények nyerhetők, melyekhez tartozó úgynevezett „nyerő időpontok” sorsolását közjegyző jelenlétében 2014. május 28-án bonyolították le. Egy játékos vagy napi, vagy heti vagy havi nyereményt nyerhet, a hármat együtt nem. A főnyereményt a játék utolsó napjáig beérkezett pályázatok között közjegyző jelenlétében sorsolják 2014. szeptember 1-jén a Kaméleon Reklám Kft.-nél (1034 Budapest, Kecske utca 29/11.).

A nyeremények:

  • főnyeremény: 1.200.000 Ft pénznyeremény egy összegben, bankkártyán
  • havi nyeremény: 3 db Kitchen Aid Artisan konyhai robotgép a NoSalty Webshopból (a színt a nyertes választja ki)
  • heti nyeremény: 13 db Kitchen Aid Botmixer garnitúra a NoSalty Webshopból (a színt a nyertes választja ki)
  • napi nyeremény: 92 db 5.000 Ft-os Nosalty Webshop vásárlási utalvány. A kupon nem használható fel a Kitchen Aid termékeire, és más akcióval nem vonható össze, az utalvány 2014. szeptember 30-ig fel kell használni. A kiszállítás költsége a nyertest terheli.

A nyerteseket a sorsolást követően a megadott telefonszámon értesítik. A játék nyereményeihez tartozó közterhek befizetése a szervező kötelezettsége. A nyeremények a kisorsolást követő 60 napon belül kerülnek átadásra.

A nyeremények pénzre vagy más nyereményre át nem válthatók. A főnyeremény másra nem ruházható át.

A játékban nem vehetnek részt a játék szervezésében vagy lebonyolításában közreműködő ügynökségek, cégek (köztük az Ital Magyarország Kereskedelmi Kft.), tulajdonosai, vezetői, tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói, továbbá a METRO nagykereskedelmi áruházláncban vásárló cég vagy gazdasági személy sem vehet részt a nyereményjátékban.

A nyereményjáték 2014. június 1. 0:00 órától – 2014. augusztus 31. 24:00 óráig tart.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó