Kedvezmény belépőjegyekre OTP Klub bankkártya birtokosoknak

2014.09.08. 08:11 |

Most két helyen is 50% kedvezmény, egy harmadik helyen pedig 20% kedvezmény jár a belépőjegyből az OTP Klub tagoknak, ha klubos bankkártyájukkal fizetnek. A kedvezmények a Budavári Borfesztiválra, a Babamama Expóra és a Ludwig Múzeum rendezvényére vonatkoznak.

A 23. Budavári Borfesztivál napi belépőjegyeit az OTP Klub tagok, amennyiben OTP Klub kártyával fizetnek, 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a helyszínen. Egy klubtag maximum 2 db kedvezményes jegyet vásárolhat.

A 9. Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége napi felnőtt belépőjegyeit az OTP Klub tagok OTP Klub kártyával történő fizetés esetén szintén 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a helyszínen. Egy klubtag max. 2 db kedvezményes felnőttjegyet vásárolhat. 12 éves kor alatt a belépés ingyenes.

A Ludwig Múzeum budapesti, 2014. szeptember 30. 19:00-21:30 között megrendezésre kerülő Art&Wine Lover's Club programjának belépőjegye 3.800 Ft-ba kerül, melyből kizárólag OTP Klub tagok számára 20% kedvezmény érvényesíthető jegyvásárláskor a helyszínen. Előzetes regisztráció és jegyfoglalás a programra 2014. szeptember 15-ig lehetséges az alábbi e-mail címen: demok.nora@ludwigmuseum.hu. A kiállítási programról bővebben a Ludwig Múzeum honlapján lehet olvasni: http://www.ludwigmuseum.hu

Az OTP Klub programhoz bárki csatlakozhat, akinek 18 és 35 éves kor között az OTP folyószámlájára legalább 3 hónapja rendszeresen havi minimum 150 ezer Ft jövedelem érkezik, vagy 35 év felett az OTP folyószámlájára legalább 3 hónapja rendszeresen havi minimum 250 ezer Ft jövedelem érkezik.

A jövedelem feltételek teljesítésének vizsgálata nélkül juthatnak OTP Klub kártyához a Prémium számlával rendelkező ügyfelek, és a Prémium Plusz vagy Privát Banki számlacsomaggal rendelkező, vagy számlacsomagot nyitó ügyfelek.
 

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó