Kedvezménykuponok minden OTP Maestro és MasterCard kártyabirtokosnak

2014.09.10. 10:52 |

Nem csak az OTP Klub tagoknak, hanem minden OTP Bank-os ügyfélnek, aki Maestro vagy MasterCard kártyával rendelkezik, járnak kuponkedvezmények októberben és novemberben a MOL-nál, a McDonald's-nál, a Dockyardnál, a Líra könyvesbolthálózatban és a CBA üzleteiben. A kedvezmények beváltásának egyetlen feltétele, hogy a fizetés az OTP Bank által kibocsátott Maestro vagy MasterCard kártyával történjen.

Az OTP Bank Maestro és MasterCard kártyabirtokosai a letölthető kuponokat kedvezményekre válthatják át az alábbi kereskedőknél:

  • a MOL kijelölt töltőállomásain 20 Ft/liter kedvezmény EVO NEO benzin vagy EVO NEO Diesel, illetve 10 Ft/liter kedvezmény 95-ös Benzin, Diesel vagy Mol eco+ Autógáz (LPG) tankolása esetén a tankolás teljes mennyiségére. Az akcióban résztvevő kutak listája: http://www.mol.hu oldalon lesz olvasható.
  • a McDonald's gyorsétteremlánc kijelölt éttermeiben OTP Családi menük vásárolhatók 1350 Ft-ért (akár 32% kedvezménnyel) vagy 1990 Ft-ért (akár 40% kedvezménnyel.). Az akcióban résztvevő éttermek listája: http://www.mcdonalds.hu oldalon lesz olvasható.
  • a Dockyard Stores üzleteiben 20.000 Ft feletti vásárlás esetén 20% kedvezmény jár.
  • a Líra könyvesboltjaiban a tankönyveket kivéve minden könyvre 15% kedvezmény jár a bolti árból.
  • a CBA üzleteiben minden 5.000 Ft költés után 500 Ft-os kupon jár, melyet a következő 5.000 Ft-os vásárláskor lehet beváltani.

A kedvezmények mellett értékes nyeremények is várják majd az ügyfeleket. A nyereményjáték 2014. október 1-jén lesz megismerhető, természetesen beszámolunk majd róla. Új! A nyereményjáték itt ismerhető meg: http://bankkartya.hu/hirkategoria/akciok/cikk/otp-s-kartyas-vasarlasi-nyeremenyjatek-heti-25-db-50-ezer-forint-erteku-vasarlasi-utalvanyert

A fenti kuponok közös jellemzője, hogy akciós árukra nem válthatók be, más akciókkal, kedvezményekkel, törzsvásárlói kuponokkal nem vonhatók össze és készpénzre sem válthatók. A személyes vásárlások során egy vásárlással egy kupon használható fel, amit át kell adni, de a kuponok újra kinyomtathatók és beválthatók az akciós időszak alatt többször is.

A kuponok az alábbi címen elérhető magazin utolsó oldalairól nyomtathatók ki a böngésző alsó részén megjelenő eszköztár nyomtatási ikonja segítségével: https://www.otpbank.hu/otpklub/Magazin

A kuponok októbertől az OTP Bank honlapjáról is letölthetők lesznek.

A fenti kuponkedvezmények 2014. október 1-től 2014. november 30-ig lesznek érvényesek.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó