Opel Astráért szállnak ringbe a multipontosok

2014.10.21. 08:01 |

Regisztrált Multipont törzsvásárlói vagy bankkártyával számos értékes ajándékokért, illetve egy új Opel Astra fődíjért szállnak ringbe a kártyabirtokosok október végéig.

Akinek már van Multipont törzsvásárlói kártyája, az kártyaszáma megadásával ellenőrizze, hogy regisztrált-e a Multipont weboldalon, amennyiben nem, regisztráljon! Az OTP Multipont bankkártyát nem szükséges ellenőrizni, hiszen az automatikusan regisztrálásra kerül a rendszerben. Akinek még nincs Multipont kártyája, az megrendelheti a weboldalon, vagy kérheti a Multipont partnereknél.

A játékban való részvételhez a regisztrált Multipont törzsvásárlói- vagy bankkártyát legalább két partnernél kell használni pontgyűjtésre vagy pontbeváltásra a nyereményjáték végéig. A partnerek listája itt tekinthető meg:
http://multipont.hu/partnerek-regisztraljesnyerj

A főnyeremény egy új Opel Astra 1.6 Business Edition 115 LE személygépjármű. További nyeremények:
- 3 db Dell Inspiron 3531 notebook
- 10 db 30 000 Ft értékű bauMax vásárlási utalvány
- 20 db 20 000 Ft értékű MOL üzemanyagkártya
- 40 db 10 000 Ft értékű CBA vásárlási utalvány

A nyereményjáték időtartama alatt beérkezett érvényes kártyahasználati tranzakciókat a  szervező az informatikai rendszerében rögzíti és azok közül a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolás útján, közjegyző jelenlétében sorsolja ki a nyerteseket. Egy  résztvevő csak egyszer vehet részt a sorsoláson és csak egyszer nyerhet. A sorsolás időpontja: 2014. december 15. 14.00. A sorsolás nyilvános, helyszíne a lebonyolító székhelye: Café Reklám Kft. 1037 Budapest, Seregély u. 3-5.
A nyereményjátékban való részvétel minden 18 év feletti, magyar értesítési, illetve tartózkodási címmel rendelkező cselekvőképes természetesen személy részt vehet.
A nyertes résztvevőt a Multipont Program Zrt. a sorsolás időpontját követő 3 munkanapon belül e-mail útján vagy telefonon értesíti a Multipont Zrt. adatbázisában szereplő aktuális elérhetőségen és ezzel egyidejűleg egyezteti vele a nyeremény átvételének feltételeit. A nyeremény átvételének feltétele, hogy a nyertes résztvevő a  szervező adatbázisában szereplő személyes adatainak valóságát fényképes azonosító okmánnyal igazolja a nyeremény átvételének alkalmával. A nyereményhez tartozó  esetlegesen felmerülő adóterheket a szervező viseli.

A nyereményjáték oldala:
http://multipont.hu/regisztraljesnyerj
A játékszabályzat a részletekkel:
https://multipont.hu/sites/default/files/Multipont_nyeremenyjatek_szabalyzat_1.pdf

A nyereményjáték 2014. szeptember 15. 07:30-tól 2014. október 31-ig tart.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó