OTP Klub kedvezmények az őszi Kávészünet Magazinban

2014.09.08. 08:04 |

Az OTP Klub kiadványa, a Kávészünet Magazin friss őszi száma ismét egy sor, kizárólag az OTP Klub bankkártyákkal rendelkezők számára elérhető kedvezménnyel jelentkezik. A következő hónapokban parfümökre, ruházatra, szállásfoglalásra, szállodai étteremre, szállodai fitness klubra, kávékapszulákra, Tchibo, Scholl és Black&Decker termékekre, órákra, lézernyomtatóra és ebook olvasóra érvényesíthetőek a kedvezmények.

A kedvezmények az alábbiak:

 • Marionnaud Parfümériákban 2.000 Ft kedvezmény jár 10.000 Ft feletti vásárláskor
 • Levi's márkaboltjaiban 5.000 Ft kedvezmény jár bármilyen Levi's nadrág vásárlása esetén
 • Danubius Hotels Group egyes magyarországi szállodáiban 10% kedvezmény a szállodák éttermeiben és a Danubius Premier Fitness hálózatban OTP Klub kártya felmutatásával (lista az alábbi oldalon: https://www.otpbank.hu/otpklub/EletmodKlub/Danubius_Hotels). Emellett az akciós időszakban kiemelt 15%-os kedvezmény érvényesíthető a kedvezménykuponnal a Hotel Palatinus*** City Center (Pécs), a Hotel Rába City Center*** (Győr) és a Danubius Health Spa Resort Sárvár**** szállodákban. A kedvezményes ár közvetlenül a szállodánál történő foglalásokra érvényes, a szállodák szabad kapacitásának függvényében.
 • Btech bemutatótermében és webshopjában (Btech.hu) 10 db ECC kávékapszula 1390 Ft helyett 890 Ft. (Az Ethical Coffee Company (ECC) kávékapszulája kompatibilis a Nespresso kávégéppel.)
 • Tchibonál 20% kedvezmény a cég üzleteiben (Budapest, Pécs és Győr), továbbá webáruházában (http://www.tchibo.hu) 3 használati cikk vásárlása esetén, kizárólag használati cikkekre.
 • Schollnál 15% kedvezmény a Revans 2000 Kft. Scholl Referencia és Outlet üzleteiben és webshopjában (http://www.revans2000.hu). A kupon lábápolási és akciós termékekre nem vonatkozik.
 • BL óraszalonokban és webshopban 10% kedvezmény minden termékre (http://www.oraszalon.hu).
 • Extreme Digital szaküzletekben és a cég webáruházában az alábbi időszakokban a következő kijelölt termékekre érvényesíthetők a kedvezménykuponok:
  • szeptember 1-30 közt 10% kedvezmény minden Black&Decker termék árából
  • október 1-31 közt 5% kedvezmény minden Brother lézernyomtatóra
  • november 1-30 közt 10% kedvezmény minden Kindle ebook olvasó árából

A fenti kuponok közös jellemzője, hogy leértékelt, akciós árukra (a Marionnaudnál ezen felül ajándékutalvány vásárlására) nem válthatók be, más akciókkal, kedvezményekkel, törzsvásárlói kuponokkal nem vonhatók össze és készpénzre sem válthatók. A személyes vásárlások során egy vásárlással egy kupon használható fel, amit át kell adni, de a kuponok újra kinyomtathatók és beválthatók az akciós időszak alatt többször is.

A kuponok az alábbi címen elérhető magazin utolsó oldalairól nyomtathatók ki a böngésző alsó részén megjelenő eszköztár nyomtatási ikonja segítségével: https://www.otpbank.hu/otpklub/Magazin

A kuponok 2014. szeptember 1. és 2014. november 30. között érvényesek, kivéve a Levi's kuponját, mely 2014. szeptember 15. és október 19. között váltható be.

Az OTP Klub programhoz bárki csatlakozhat, akinek 18 és 35 éves kor között az OTP folyószámlájára legalább 3 hónapja rendszeresen havi minimum 150 ezer Ft jövedelem érkezik, vagy 35 év felett az OTP folyószámlájára legalább 3 hónapja rendszeresen havi minimum 250 ezer Ft jövedelem érkezik.

A jövedelem feltételek teljesítésének vizsgálata nélkül juthatnak OTP Klub kártyához a Prémium számlával rendelkező ügyfelek, és a Prémium Plusz vagy Privát Banki számlacsomaggal rendelkező, vagy számlacsomagot nyitó ügyfelek.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó