OTP-s hitelkártyád van? Így kereshetsz most 5.000 forintot!

2014.04.21. 16:00 |

Aki az akció alatt ajánlja ismerőseinek az OTP Bank hitelkártyáit és az ismerős sikeresen szerződést is köt a bankkal, az ajánlónak 5.000 Ft jóváírás üti a markát (pontosabban a hitelkártya számláját). Az ajánlott ismerős sem jár rosszul, mert meghatározott költés után ő is megkapja az 5.000 Ft jóváírást.

Az ajánló ügyfél tehát sikeres igénylés esetén (vagyis ha az ajánlott ügyfél lakossági hitelkártya birtokos ügyfél lesz az OTP Banknál) mindenképpen megkapja az 5.000 forintot a hitelkártya számláján, az ajánlottnál azonban ennek feltétele, hogy az új OTP hitelkártyájával legalább 50.000 Ft-ot költsön 2 hónap alatt. Ha ez megtörténik, ő is megkapja az 5.000 Ft jóváírást.

Az ajánlólap az ide kattintva tölthető le: https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Hitelkartya_ajanlas_nyomtatvany_20100715.pdf Az ajánlólapot kinyomtatás után kitöltve és aláírva kell átadni az ajánlott személynek és feltétlenül rá kell írni az ajánló ügyfél promóciós kódját, mely a hitelszámla számának utolsó 13 számjegye.

Az ajánlott ügyfél az új OTP hitelkártyáját bármely OTP bankfiókban, vagy akár az OTP Bank honlapján is megigényelheti, ekkor itt kell rögzíteni az ajánló promóciós kódját, majd az új hitelkártya átvételekor utólag a bankfiókban kell átadni a kitöltött és aláírt ajánlólapot.

A promóció játékszabályzata a további részletekkel az alábbi linken olvasható el:
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Hitelkartya_ajanlas_szabalyzat_201401.pdf

Az akció 2014. január 1-től 2014. december 31-ig tart.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó