Új, 5-50% kedvezmények vászonfotóra, papír-írószerre, könyvre, magazinra és belépőjegyre OTP Klub kártyabirtokosoknak

2014.09.23. 13:54 |

A kedvezmények a Pirex papír-írószer üzleteiben, Turista magazin előfizetésre, a Boook Kiadó könyveire, a Gyöngyösi Kulturális és Közgyűjtemény Központ, valamint a Derkovits Kulturális Központ belépőjegyeire érvényesek a következők szerint.

  • 5% kedvezmény a Pirex papír-írószer üzleteiben OTP Klub kártya felmutatása esetén. A kedvezmény akciós termékekre nem vonatkozik és más engedménnyel nem vonható össze.
  • 50% kedvezmény a Turista magazin éves előfizetésére. A turisztikai szaklap a túrázáson és sportokon túl a szabadidőről és az egészséges életmódról szól. A kedvezmény felhasználható a http://www.turistamagazin.hu oldalon.
  • 30% kedvezmény a Boook Kiadó könyveire. A kedvezmény felhasználható a http://www.boook.hu oldalon és a Líra könyvesboltokban. A kedvezmény más engedményekkel nem vonható össze.
  • 10% kedvezmény a Gyöngyösi Kulturális és Közgyűjtemény Központ belépőjegyeire. A Gyöngyösi Kulturális és Közgyűjtemény Központ saját szervezésű rendezvényeinek belépőit a klubtagok – az OTP Klub kártya felmutatása esetén – 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.
  • 10% kedvezmény a Derkovits Kulturális Központ belépőjegyeire. A tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ saját szervezésű rendezvényeinek belépőit a Klub tagok – Klub kártya felmutatása esetén – 10%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Az OTP Klub programhoz – 18 és 35 éves kor között – bárki csatlakozhat, akinek az OTP Banknál vezetett folyószámlájára legalább 3 hónapja rendszeresen havi minimum 150 ezer Ft jövedelem érkezik, vagy – 35 év felett – az OTP Banknál vezetett folyószámlájára legalább 3 hónapja rendszeresen havi minimum 250 ezer Ft jövedelem érkezik.
A jövedelem feltételek teljesítésének vizsgálata nélkül juthatnak OTP Klub kártyához a Prémium számlával rendelkező ügyfelek, és a Prémium Plusz vagy Privát Banki számlacsomaggal rendelkező, vagy számlacsomagot nyitó ügyfelek.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó