Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

A magyar vállalatok bevételének 8 százaléka érkezik a késedelmes fizetések behajtásából

2019.02.22. 08:00 | Hírek

Az EOS Csoport európai fizetési szokásokat vizsgáló tanulmánya szerint jelentős, a cégek árbevételének mintegy 8%-a érkezik a késedelmes kintlévőségek behajtásából. Európa egyik vezető kintlévőség-kezelő vállalatcsoportja 17 európai országban, 3400 vállalati döntéshozót kérdezett meg kutatásában.

A PayPal megoldotta: ingyenes forint és euró átutalás Európába és Magyarországra

2019.02.21. 08:00 | Hírek

A PayPal ingyenes személyközi fizetési szolgáltatást indít Magyarországon, amely megoldást kínál a barátok és családtagok közötti kisösszegű tartozások rendezésére. A PayPal-számlával rendelkező magyar felhasználók díjmentesen küldhetnek forintot Magyarországon belül, továbbá eurót és svéd koronát az Európai Gazdasági Térség országaiba, amennyiben ehhez nem szükséges pénznemek váltása. Az új funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen banki adat megadása nélkül, csupán a címzett e-mail címének megadásával intézhessük egymás közt pénzügyeinket.

Pécsett is bevezetik az érintőkártyás és NFC mobil fizetést a parkolóövezetekben

2019.01.29. 08:00 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) és a DBM Banktechnológiai Kft. bejelentette, hogy lezárták közös projektjüket, amelynek keretében összesen közel 170 db érintésmentes bankkártyás és NFC mobiltárcás fizetést lehetővé tévő parkolóoszlopot telepítettek Pécs városának parkolóövezeteibe.

Összehasonlítottuk a POS terminál üzemeltetők ajánlatait

2018.12.21. 08:00 | Hírek

Inkognitóban teszteltük a négy legnagyobb hazai bankkártya elfogadót: az OTP-t, a Fizetési Pontot, a SIX Payment-et és a K&H-t.

PayPal: stresszmentes karácsonyt ígér az online vásárlás

2018.12.10. 12:45 | Hírek

A magyarok tudják, hogyan könnyíthetik meg az ünnepi vásárlást. Az ünnepi időszakban az utakon és az üzletekben tapasztalható zsúfoltság a magyarok 63 százalék-a számára jelent kellemetlenséget, 56 százaléknak volt már negatív tapasztalata udvariatlan, vagy tolakodó emberekkel sorban állás közben. A bevásárlással járó őrültek házát a magyarok közel fele (44 százalék) próbálja elkerülni az ajándékok online megrendelésével, illetve 41 százalék kifejezetten a kisebb webshopokban keres ajándékokat. A mobil vásárlás egy másik rugalmas lehetőség, amivel elkerülhető a bolti vásárlással járó stressz; a magyarok közel harmada (27 százalék) vásárol okostelefonról az ünnepek alatt.

Digitalizálódik a kintlévőség-kezelés a következő években

2018.12.05. 08:00 | Hírek

A vállalatok az automatizációt és a digitalizációt látják a szakma előtt álló legnagyobb kihívásnak.

Hamarosan indul a mobilegyenleg feltöltése a Fizetési Pont terminálokon

2018.11.23. 10:50 | Hírek

A Fizetési Pont 2017. januárja óta több, mint 17 ezer helyen telepített ún. intelligens pos terminálokat, amelyeken a szokásos kártyaelfogadás mellett, a lakosság hétköznapi pénzügyeit megkönnyítő növelt értékű szolgáltatásokat is kínálni fognak. A Fizetési Pont projekt a második fázisába lép azzal, hogy megkezdik a különböző növelt értékű szolgáltatások fokozatos bevezetését.

 

Black Friday-kor háromszor annyi ruhát vásárolunk külföldről, mint évközben

2018.11.19. 10:25 | Hírek

Az ünnepi időszak és a közelgő nagy árleszállítások kapcsán a magyar fogyasztók külföldi online vásárlási szokásait mérte fel a PayPal. A kutatásból kiderül, hogy 42% elsősorban a karácsonyi időszakban vásárol határon túlról, ilyenkor leggyakrabban ékszereket és órákat rendelünk, legtöbbet viszont utazáshoz kapcsolódó kiadásokra költünk. Leggyakrabban Kínából, az Egyesült Királyságból, Hongkongból, Németországból vagy az Egyesült Államokból rendelünk.

PayPal: az online streamelt filmek és zenék a legnépszerűbb digitális termékek Magyarországon

2018.11.05. 17:12 | Hírek

A streaming szolgáltatások Magyarországon is egyre népszerűbbek, jelenleg a megkérdezettek 52%-a részesíti előnyben a videóadatfolyam-átvitel alapú szolgáltatásokat ahelyett, hogy megvásárolná és letöltené a videótartalmakat – derül ki a PayPal és a SuperData Digital Goods Economy Survey című digitális médiafogyasztási szokásokat vizsgáló nemzetközi felméréséből.

Tippek a Paypaltól: készítse fel vállalkozását az ünnepi rohamra

2018.10.25. 12:45 | Hírek

Megjelent a PayPal „Készítse fel vállalkozását az ünnepi forgalomra” című e-könyve, amelyben a fizetési szolgáltató a legfrissebb online fogyasztói kutatások eredményei alapján osztja meg az e-kereskedelem szereplőivel, hogy miként tudják maximalizálni az értékesítést az ünnepek alatt.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó