Hírek

« < 1 2 3 4 5 > »

A Process Solutions a legdinamikusabban fejlődő KKV-k között

2017.12.14. 16:40 | Hírek

Pegazus Díjban részesült Magyarország vezető Business Process Outsourcing vállalata, a Process Solutions.

A karácsonyi vásárlás – meghitt pillantok vagy őrültek háza?

2017.12.12. 13:34 | Hírek

Az ünnepi időszak a csend és nyugalom ideje, de csak miután véget ért a karácsonyi ajándékok utáni hajsza. Az utakon és az üzletekben tapasztalható zsúfoltság, a megfelelő ajándékok és a legjobb árak megtalálása szinte mindenki számára stresszforrást jelentenek. A PayPal és Kantar Millward Brown kutatása szerint, a bolti vásárlással járó kellemetlenségekben 10-ből 8 európai érintett, és az ünnepek közeledtével párhuzamosan a frusztráció szintje folyamatosan nő. A magyarok is sokat nyugtalankodnak az ajándékozás miatt, közel ötödünk aggódik, hogy nem fogja tudni beszerezni a megfelelő meglepetést. Tízből kilenc magyart ér valamilyen kellemetlenség a karácsonyi ajándékvásárlás során. 22 százalék amiatt aggódik, hogy az ajándék nem tetszik majd a megajándékozottnak, 28 százalék pedig attól fél, hogy többet költ majd ajándékokra, mint amit előre eltervezett. Létezik gyógyír a karácsony lázra? Kiderül a kutatásból!

Elindult a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás - íme a részletek!

2017.12.07. 09:00 | Hírek

Új szolgáltatással ismerkedhetnek meg a magyarok a közeljövőben. A POS terminálokon a vásárlás folyamatában választhatnak egy összegű helyett részletfizetést is, akár kamatmentesen is, amennyiben...

Lassú a digitalizáció a kintlévőségek kezelésében

2017.12.07. 08:00 | Hírek

Az európai vállalatok mindössze 18%-a küld digitális fizetési felszólításokat, Magyarország az átlagnál előrébb tart a folyamatban.

Hendrik Scheerlincket, a K&H Csoport korábbi vezérigazgatóját életmű díjjal tüntették ki

2017.12.06. 19:00 | Hírek

A Magyar Bankszövetség Elnöksége Aranykaptár életmű díjat adományozott Hendrik Scheerlincknek, a K&H Csoport korábbi vezérigazgatójának és a KBC Csoport jelenlegi pénzügyi igazgatójának, a KBC Csoport Vezetői Bizottsági tagjának. Scheerlinck az Életműdíjat a Magyar Bankszövetség Elnökségi tagjaként végzett kiemelkedő szakmai tevékenységéért, a Külföldi Bankárok Klubjának elnökeként nyújtott értékes munkájáért, valamint a magyar bankszektor fejlődését elősegítő szakmai hozzájárulásának elismeréseként kapta.

Mit tehetünk, hogy ne okozzon fejfájást a hó végi zárás?

2017.11.30. 15:50 | Hírek

A könyvelők számára az egyik legfontosabb feladat a hó végi zárás elvégzése a cégük, vagy -könyvelőirodák esetén- az ügyfelek számára. A Process Solutions (PS) mint Magyarország vezető BPO (business process outsourcing) vállalata ezért összegyűjtötte, milyen megoldásokkal lehet hatékonyabbá és sikeresebbé tenni a munkafolyamatot.

A jövőben a K&H Csoport szolgálja ki a KBC Securities Magyarország ügyfeleit mind befektetési, mind pedig kereskedelmi banki igényeik esetén

2017.11.28. 13:55 | Hírek

Az elmúlt évek során a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Ezért a KBC Csoport Vezetői Bizottsága úgy döntött, hogy a KBC Securities Magyarországot a K&H Bankcsoportba integrálja.

Háromszorosára nőhet a webáruházak forgalma a Black Friday-en

2017.11.24. 08:00 | Hírek

Közeledik az online webáruházak nagy napja, a Black Friday. 10-ből 9 ember ismeri az akciót és túlnyomó többségük online vásárol ezen a napon – derül ki a CIB Bank reprezentatív kutatásából. A pénzintézet várakozásai szerint idén minden harmadik ember vásárolni fog az év egyik legnagyobb leárazásának keretében és a webáruházak forgalma akár háromszorosára is nőhet ezen a napon.

2018-as kilátások: az UniCredit Research tartós növekedést, magasabb hozamokat és erősebb eurót prognosztizál

2017.11.22. 10:00 | Hírek

2018-ban a világgazdaság növekedése 3,9 százalék körüli értékével továbbra is erős marad. Az eurózóna a GDP-je 2,3 százalékkal bővülhet. A jegybankok laza monetáris politikája összességében fennmarad, a szigorítás mértéke csupán enyhe lesz. Az  EUR/USD árfolyam hamarosan ismét növekedő pályára állhat, körülbelül 1,25-ös szinten zárva a következő évet.

Már magyar nyelven is elérhető a Visa ingyenes, online oktatójátéka, a Pénzügyi Foci

2017.11.22. 09:00 | Hírek

A Visa új online oldala, a visapenzugyifoci.hu játékos formában segíti a diákokat, hogy bővítsék pénzügyi tudásukat. A népszerű, nemzetközi játék mostantól magyar nyelven is elérhető a hazai diákok és felhasználók számára.

« < 1 2 3 4 5 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó