Hírek

« < 2 3 4 5 6 > »

Eddigi legsikeresebb évét zárta a GRÁNIT Bank

2019.05.29. 08:00 | Hírek

Működésének legsikeresebb évét zárta 2018-ban a GRÁNIT Bank. A bank vezetése a tervezettet meghaladó, az előző évhez képest 23 százalékkal bővülő 1,24 milliárd forintot elérő adózás előtti eredményről számolt be a részvényeseknek a május 27-én tartott közgyűlésén. Miközben a bank immár az ötödik nyereséges évét zárta, mérlegfőösszege a tervezettet meghaladó mértékben bővült és 2018 végén elérte a 354 milliárd forintot. Az 1 milliárd forint adózás utáni eredménynek az eredménytartalékba helyezéséről is döntöttek a részvényesek a bank május 27-én megtartott közgyűlésén.

A Visa felügyelete alá került az Earthport

2019.05.15. 08:00 | Hírek

A Visa Inc. (NYSE:V) felügyelete alá került az Earthport (AIM:EPO), mely határokon átívelő fizetési szolgáltatásokat nyújt a világ legnagyobb független ACH hálózatán keresztül bankok, pénzátutalási szolgáltatók és vállalatok számára.
 

Százezreket spórolhat, ha a tesztgyőztes vállalati bankszámlát választja

2019.04.28. 08:00 | Hírek

Nehéz helyzetben vannak az egyéni vállalkozók, illetve kis-és középvállalkozások vezetői, ha a számukra legmegfelelőbb bankszámlát szeretnék megtalálni. A különböző, előfeltételek és kitételek, forgalmi vagy volumen elvárások miatt szinte lehetetlen objektívan összehasonlítani az egyes bankszámla termékeket, és gyakran rosszabbul járnak, mintha egy „egyszerű”, feltételek nélküli számlacsomagot választanának.

Ingenico terminálokon fut majd az Alipay Magyarországon

2019.04.26. 08:00 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) TETRA MOVE POS terminálcsaládján fut majd a népszerű kínai fizetési applikáció.

A magyar kis- és középvállalkozások helyzete a digitális Európában

2019.03.21. 12:00 | Hírek

A kis- és középvállalkozások az Európai Unió összes vállalatának 99%-át teszik ki, a munkahelyek 2/3-át biztosítják, ezzel a régió gazdaságának hajtóerejének tekinthetők. Az EU-országok kis- és középvállalkozásainak 25%-a folytat határokon átnyúló kereskedelmet, míg a PayPal-t használó vállalkozások 84%-a exportál külföldre. Magyarországon a PayPal-es fizetéseket fogadó vállalkozások hétszer gyorsabban nőnek, mint a csak offline tevékenységet végző cégek, és nemzetközi értékesítésük több mint 1/3-a az Európai Unión kívüli országokban történik.

A magyar vállalatok bevételének 8 százaléka érkezik a késedelmes fizetések behajtásából

2019.02.22. 08:00 | Hírek

Az EOS Csoport európai fizetési szokásokat vizsgáló tanulmánya szerint jelentős, a cégek árbevételének mintegy 8%-a érkezik a késedelmes kintlévőségek behajtásából. Európa egyik vezető kintlévőség-kezelő vállalatcsoportja 17 európai országban, 3400 vállalati döntéshozót kérdezett meg kutatásában.

A PayPal megoldotta: ingyenes forint és euró átutalás Európába és Magyarországra

2019.02.21. 08:00 | Hírek

A PayPal ingyenes személyközi fizetési szolgáltatást indít Magyarországon, amely megoldást kínál a barátok és családtagok közötti kisösszegű tartozások rendezésére. A PayPal-számlával rendelkező magyar felhasználók díjmentesen küldhetnek forintot Magyarországon belül, továbbá eurót és svéd koronát az Európai Gazdasági Térség országaiba, amennyiben ehhez nem szükséges pénznemek váltása. Az új funkció lehetővé teszi, hogy bármilyen banki adat megadása nélkül, csupán a címzett e-mail címének megadásával intézhessük egymás közt pénzügyeinket.

Pécsett is bevezetik az érintőkártyás és NFC mobil fizetést a parkolóövezetekben

2019.01.29. 08:00 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) és a DBM Banktechnológiai Kft. bejelentette, hogy lezárták közös projektjüket, amelynek keretében összesen közel 170 db érintésmentes bankkártyás és NFC mobiltárcás fizetést lehetővé tévő parkolóoszlopot telepítettek Pécs városának parkolóövezeteibe.

Összehasonlítottuk a POS terminál üzemeltetők ajánlatait

2018.12.21. 08:00 | Hírek

Inkognitóban teszteltük a négy legnagyobb hazai bankkártya elfogadót: az OTP-t, a Fizetési Pontot, a SIX Payment-et és a K&H-t.

PayPal: stresszmentes karácsonyt ígér az online vásárlás

2018.12.10. 12:45 | Hírek

A magyarok tudják, hogyan könnyíthetik meg az ünnepi vásárlást. Az ünnepi időszakban az utakon és az üzletekben tapasztalható zsúfoltság a magyarok 63 százalék-a számára jelent kellemetlenséget, 56 százaléknak volt már negatív tapasztalata udvariatlan, vagy tolakodó emberekkel sorban állás közben. A bevásárlással járó őrültek házát a magyarok közel fele (44 százalék) próbálja elkerülni az ajándékok online megrendelésével, illetve 41 százalék kifejezetten a kisebb webshopokban keres ajándékokat. A mobil vásárlás egy másik rugalmas lehetőség, amivel elkerülhető a bolti vásárlással járó stressz; a magyarok közel harmada (27 százalék) vásárol okostelefonról az ünnepek alatt.

« < 2 3 4 5 6 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó