Hírek

« < 4 5 6 7 8 > »

Mit tehetünk, hogy ne okozzon fejfájást a hó végi zárás?

2017.11.30. 15:50 | Hírek

A könyvelők számára az egyik legfontosabb feladat a hó végi zárás elvégzése a cégük, vagy -könyvelőirodák esetén- az ügyfelek számára. A Process Solutions (PS) mint Magyarország vezető BPO (business process outsourcing) vállalata ezért összegyűjtötte, milyen megoldásokkal lehet hatékonyabbá és sikeresebbé tenni a munkafolyamatot.

A jövőben a K&H Csoport szolgálja ki a KBC Securities Magyarország ügyfeleit mind befektetési, mind pedig kereskedelmi banki igényeik esetén

2017.11.28. 13:55 | Hírek

Az elmúlt évek során a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Ezért a KBC Csoport Vezetői Bizottsága úgy döntött, hogy a KBC Securities Magyarországot a K&H Bankcsoportba integrálja.

Háromszorosára nőhet a webáruházak forgalma a Black Friday-en

2017.11.24. 08:00 | Hírek

Közeledik az online webáruházak nagy napja, a Black Friday. 10-ből 9 ember ismeri az akciót és túlnyomó többségük online vásárol ezen a napon – derül ki a CIB Bank reprezentatív kutatásából. A pénzintézet várakozásai szerint idén minden harmadik ember vásárolni fog az év egyik legnagyobb leárazásának keretében és a webáruházak forgalma akár háromszorosára is nőhet ezen a napon.

2018-as kilátások: az UniCredit Research tartós növekedést, magasabb hozamokat és erősebb eurót prognosztizál

2017.11.22. 10:00 | Hírek

2018-ban a világgazdaság növekedése 3,9 százalék körüli értékével továbbra is erős marad. Az eurózóna a GDP-je 2,3 százalékkal bővülhet. A jegybankok laza monetáris politikája összességében fennmarad, a szigorítás mértéke csupán enyhe lesz. Az  EUR/USD árfolyam hamarosan ismét növekedő pályára állhat, körülbelül 1,25-ös szinten zárva a következő évet.

Már magyar nyelven is elérhető a Visa ingyenes, online oktatójátéka, a Pénzügyi Foci

2017.11.22. 09:00 | Hírek

A Visa új online oldala, a visapenzugyifoci.hu játékos formában segíti a diákokat, hogy bővítsék pénzügyi tudásukat. A népszerű, nemzetközi játék mostantól magyar nyelven is elérhető a hazai diákok és felhasználók számára.

A K&H Bank 2017 első kilenc hónapjában 32,2 milliárd forintos nyereséget ért el

2017.11.22. 08:00 | Hírek

A K&H Bank 9,7 milliárd forint nettó adózás utáni eredménnyel zárta 2017 harmadik negyedévét. Adózás utáni nettó eredménye 32,2 milliárd forintot ért el 2017 első 9 hónapjában, amely a VISA részvények 2016. évi értékesítéséből származó egyszeri tételt figyelmen kívül hagyva éves összehasonlításban 8,1%-os növekedésnek felel meg. A K&H teljes hitelállománya 8%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest, 79%-kal növelve az új hitelkihelyezést a tavalyi év azonos időszakához képest. 2017 első 9 hónapjában a K&H Biztosító 2,1 milliárd forint adózás utáni eredményt ért el, úgy, hogy mind a nem-élet ágban, mind pedig a rendszeres díjas életbiztosítások tekintetében bővülni tudott, éves összehasonlításban 18, illetve 11%-kal.

Elindult a K&H mobiltárca

2017.11.20. 12:00 | Hírek

Az eddigi 4 mobilfizetési szereplő (Budapest Bank, GRÁNIT Bank, MKB Bank, OTP Bank) mellé mostantól ötödikként belép a K&H Bank is. A Fizessgyorsan.hu szerkesztősége arra számít, hogy jövőre további bankok fogják bejelenteni a saját NFC alapú megoldásaikat. A Fizessgyorsan.hu részletes beszámolója a sajtótájékoztatón elhangzottakról.

A Visa bemutatja az új, viselhető fizetési eszközeit a 2018-as phjongcshangi téli olimpiai játékok résztvevőinek

2017.11.20. 10:00 | Hírek

A Visa (NYSE:V), az olimpiai és paralimpiai játékok kizárólagos fizetési technológiai partnere három új, kereskedelmi forgalomban is használható, viselhető fizetési eszközt mutat be. A téli olimpiai játékok szellemében a Visa megalkotta az érintésmentes fizetésre alkalmas kesztyűt, matricát és olimpiai kitűzőt, melyek lehetővé teszik a szurkolók és a sportolók számára a problémamentes és biztonságos fizetést egy egyszerű mozdulattal, bármely érintésmentes fizetés elfogadására alkalmas terminálnál.

A Visa átformálja a fizetési megoldásokat Európában a Visa Directtel – valós idejű fizetési megoldások világszerte

2017.11.20. 08:00 | Hírek

A Visa elindította Európában a Visa Direct szolgáltatását, amely valós idejű átutalásokat tesz lehetővé. Ezen platform révén a vállalatok kihasználhatják a Visa globális kiterjedését és célkitűzését, hogy átalakítsa a belföldi és határokon átnyúló fizetéseket cégek és magánszemélyek számára egyaránt. A Visa fizetési szolgáltatásokat nyújtó vállalatokkal, pénzintézetekkel és stratégiai partnerekkel együttműködve teszi elérhetővé a Visa Directet.

Idén is az OTP Bank az Év Bankja

2017.11.17. 10:00 | Hírek

Az OTP Bank lett a Mastercard – év bankja 2017 verseny fődíjasa, az Év bankára elismerést pedig Dr. Patai Mihály kapta. A november 15-én megrendezett díjátadón idén egyedálló módon az Év színházművésze és az Év filmművésze díjakat is átadták.

« < 4 5 6 7 8 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó