Hírek

« < 4 5 6 7 8 > »

CashCard, prepaid kártya fesztiválra szabva

2016.07.21. 08:00 | Hírek

A Peak Financial Services bemutatja a fesztiválszezonra szánt CashCard sorozatot. A Prepaid MasterCard mindent tud, amit az elmúlt több mint egy évben a CashCardtól megszokhattunk, azonban most először online rendelhető a festivalprepaid.hu weboldalon. Feltölthető debitkártyáról, átutalással, és készpénzbefizetéssel is a kijelölt feltöltőpontokon, illetve a Budapest Bank, OTP és K&H fiókhálózatában is. Lehet névre szóló, vagy akár megvásárolható az értékesítési pontokon, illetve a helyszínen is. A Peak sajtóközleménye.

Indul a prepaid kártyák versenye Magyarországon: itt a Festipay Prepaid MasterCard

2016.07.18. 08:00 | Hírek

A versenyt mi sem mutatja jobban, minthogy 2016. július 7-én harmadszor jelentették be az első prepaid bankkártya indulását Magyarországon, de sebaj, helyre tesszük a dolgokat. Ha elolvassa ezt a cikksorozatot, úgy állhat fel a karosszékből, hogy mindent tud a prepaid kártyákról, köztük azt is, hogy mikor van szüksége egy igazán jó prepaid kártyára és melyek közül választhat.

Bankfüggetlen bankolás Magyarországon

2016.07.13. 18:36 | Hírek

A CashCard és a BudaPay után a festipay ("Kóka doktor") is megjelent "bankfüggetlen", prepaid fizetési (bank)kártyával Magyarországon. Lemák Gábor cikke a Bankkártya.hu-n.

A CashCard üdvözli a frissen piacra lépő Festipay Prepaid Cardot

2016.07.11. 10:07 | Hírek

A Peak Financial Services saját Prepaid Mastercard terméke, a CashCard 2015. május 27. óta érhető el a magyar piacon, ezzel az első, forint alapú Prepaid kártyaterméket hívta életre. A CashCard elsősorban vállalati kifizetési rendszerekben használt termék, ezért a kártya általában vállalatokon keresztül érkezik a magánszemélyekhez.

Sikeres a ReadyPay

2016.07.11. 09:58 | Hírek

Három részes cikksorozatunk befejező cikkében Szabó Gáborral, a ReadyPay terminálokat gyártó Ingenico hazai vezetőjével beszélgettünk a ReadyPay első pár hónapos tapasztalatairól. Legfőképp arra voltunk kíváncsiak, hogy a célpiac hogyan fogadta az újdonságot és a készülékek helytálltak-e a mobil körülmények között is.

Tablethez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható mobil kártyaolvasó körkép, 2016. tavasz

2016.06.30. 08:00 | Hírek

Egy kártyaelfogadó kereskedő képviselője azzal a kérdéssel fordult szerkesztőségünkhöz, hogy a mai magyar kártyaelfogadói kínálatban milyen megoldások érhetők el a tablethez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható kártyaleolvasó POS terminálok tekintetében? Kérdésünkkel minden, magyarországi kártyaelfogadással foglalkozó bankot és céget megkerestünk. Íme a válaszok!

Bankkártya elfogadás egyszerűbben: ReadyPay – az okostelefonos kártyaolvasó

2016.06.30. 08:00 | Hírek

A Vodafone, az OTP Bank és az Ingenico olyan POS terminált hozott forgalomba Magyarországon, melyet - szerződött elfogadóként - bárki egy okostelefonhoz csatlakoztatva máris elfogadhat bankkártyát minden további feltétel nélkül, az okostelefonja internetkapcsolatán keresztül. Az akciós, akár két évig  jutalékmentes kártyaelfogadást kínáló, fix havidíjas termék az Ingenico korábban már bemutatott Allianz MobilKassza zárt körű megoldásának immár bármely kisvállalkozó számára elérhető, továbbfejlesztett változata. A szakemberek a futárcégek kártyaelfogadásának felfutását várják ettől. A termék akár 10 százalékkal is növelheti a hazai POS terminálok számát.

Infografika a Bancard mobil-only banki kutatásáról

2016.06.28. 08:00 | Hírek

A Bancard Kft. mobile-only kutatása alapján készült infografikát mutatjuk be a Bankkártya.hu olvasóinak.

A fiatalok fogják alakítani a pénzügyi szolgáltatásokat az évtized végére

2016.06.24. 08:00 | Hírek

A harmadikfeles (third party) szolgáltatók kötelező beengedése a jelenlegi banki rendszerekbe, a trendet diktáló pénzügyi startupok előretörése, az e-pénz alapú megoldások terjedése és a mobilon intézhető pénzügyi szolgáltatások elképesztő fejlődése eredményeképpen egészen más képet fog mutatni a bankolás képe az évtized végére, mint amilyennek most látjuk. A változások alapvető mozgatórugója a ma még tízes éveiben járó korosztály, de olyan meglepő rétegek is diktálhatják a fejlesztési iramot, mint a világutazók vagy a kapcsolt szolgáltatásokra kiéhezett vállalkozók. A Millásreggeli c. rádióműsorban és Kártyapiac 2016 szakkonferencián a Revolut kártya kapcsán a hamar népszerűvé vált mobile-only bankokkal kapcsolatos kutatásuk hátteréről Horváth Balázzsal, a Bancard Kft. ügyvezetőjével kíséreltük meg fellebbenteni a fátylat a bankok számára egyre vérfagyasztóbbnak látszó jövőképről - és a túlélés módjáról.

Hova korcsolyázzon a bank?

2016.06.21. 08:00 | Hírek

"Ne oda korcsolyázz, ahol a korong van, hanem oda, ahova majd érkezik." - idézik olykor Gretzky-t. "Ez a mondat szigorúan kisgyerekeknek szól. Alapszabály, olyasmi, mint az ábécé, amit mindenkinek ismernie kell, mielőtt írni kezd. Egy profinak ez már magától értetődő, enélkül el sem jutna a nagyok közé.” - mondja Gretzky a saját mondására. (Balázs [Inotay] aranyköpéseinek egyike a "Neki már lefőtt a kávé után".) Hova korcsolyázzanak a bankok a digitális bankolásban? Foglalkozzanak-e a jövő digitális bankolását fejlesztő FinTech cégekkel? Hogyan korcsolyáznak a hazai bankok? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Suppan Mártonnal a múlt heti "A FinTech Világa" című rádióműsor, mely minden pénteken 16:00 órától hallható a Trend FM-en Budapest FM 94.2 MHz vagy online).

« < 4 5 6 7 8 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó