Hírek

Metro kártya az OTP Banktól

2000.11.06. 06:00 | Hírek

Az OTP Bank november 6-án elindította a Metro kártya kibocsátását. A kártya valamennyi OTP lakossági kártyaszámlához igényelhető (lakossági, B-hitel, C-hitel, vállalkozói számla) és a Metro vásárlói kártya mellett betölti a hagyományos Maestro vásárlói funkcióját is.

VISA Hitelkártya a Magyar Külkereskedelmi Banktól

2000.11.03. 09:32 | Hírek

Meglepően 'lakossági' díjakkal jelent meg az MKB a hitelkártyapiacon. Az MKB híres nagy presztízsével valószínűleg nem lehetett volna értelmes részesedést szerezni ezen a meglehetősen kis számú résztvevővel bíró piacon. Így aztán az MKB hitelkártyája egyszerűbb pénzügyi feltételekkel nyitható, mint mondjuk a VISA Electron betéti kártyája (feltéve ha a megfelelő papírokat is be tudjuk szerezni hozzá). Igaz, azért így is el kell érnie a havi nettó jövedelemnek a 100 ezer Ft-ot.

Indul a Europay Digitális Távkártya szolgáltatása

2000.11.01. 06:00 | Hírek

Az e-kereskedelem biztonságát fokozza a Párizsban most bemutatott távkártya, mely a sajtóközlemény szerint jó lesz mind a kártyabirtokosnak, mind pedig a bankoknak. Noha a közlemény PC-t említ, nem lepődnénk meg, ha ezt hamarosan mobiltelefonnal is igénybe lehetne venni. Az új eszköz SET alapon fog működni és az Europay szerint a kártyabirtokosok is hamar megkedvelhetik egyszerűsége miatt. A szolgáltatást a kártyatársaság novemberben kezdi el kipróbálni öt európai ország hat bankjában, több mint 100.000 kártyát bevonva a programba. A tagbankok csak a használat alapján fizetnek majd a szolgáltatásért.

Teljesen megújult a CIB honlapja

2000.10.23. 06:00 | Hírek

A CIB Bank az elsők között jelentkezett honlappal az interneten. A régi honlap óta nemcsak design váltás történt, de az internetes igények is megváltoztak.
Az új honlap egyszerre igyekszik mindkettőnek megfelelni. Az elegáns zöldbe öltöztetett, flash-es megoldásokat kímélő honlapon valóságos információtenger található. A CIB Bank igen részletesen ismertetett saját szolgáltatásai mellett egy külön infocenter is található, amelyben az első magyar banki portálos kísérletnek lehetünk tanúi.
Kétségkívül úttörő ugyanis a CIB honlapja az olyan információkban, mint pl. időjárás, országos ATM lista, gazdasági és kulturális ajánlók, friss tőzsdei információk, árfolyam kalkulátor, banki órarend, és... olvasói fórum!

Indul a Europay SET, szerver-alapú pénztárcája WAP-os alkalmazásra

2000.10.19. 12:00 | Hírek

A WAP előtt nagy jövő áll. A nemzetközi kártyatársaságok néha messzire mutató sajtóközleményei egy idő után 'beérnek' és a VISA Virtuális Internet kártyához hasonlóan egyszer csak kész termékként kaphatóak lesznek.
Az EC/MC kártyabirtokosok hamarosan WAP használatra alkalmas mobiltelefonjaikkal a SET biztonságával vásárolhatnak az interneten keresztül. A várakozások szerint a jelenlegi tesztek után jövőre várható a szolgáltatás elindítása.

Mindenki számára igényelhető a Citibank Cirrus-Maestro kártyája

2000.10.19. 06:00 | Hírek

Az ING ügyfelek átvétele után a Citibank elindította Cirrus-Maestro kártyájának nyilvános kibocsátását. A Citibank Cirrus termékét már ismerő ügyfelek nem fognak nagyon meglepődni az új kártya kondícióin. Érdekesség, hogy a Citibank a Cirrus-Maestro mellett a Cirrus-Maestro Gold kártyával is jelentkezett, mely eddig nem szerepelt a magyar bankok kínálatában. A konkurensek eddig a magasabb jövedelmű ügyfeleknek a nagyobb presztízsértékkel járó dombornyomású kártyákat ajánlották.
A Cirrus Gold után a Cirrus-Maestro Golddal is új értéket teremt a hazai piacon a Citibank.

Hitelkeret költségváltozás az Általános Értékforgalmi Banknál

2000.10.17. 12:00 | Hírek

Néhány apró változás látható az Általános Értékforgalmi Bank 2000. október elsejétől érvényes kondíciós listáján.

Postai kifizetés CIB lakossági számláról

2000.10.17. 06:00 | Hírek

Nincs partnerünknek bankszámlája? Sebaj! A CIB Bank ügyfelei mostantól postai készpénz-kifizetési megbízást is adhatnak bankjuknak a kedvezményezett felé. Sőt, saját maguknak is kipostázhatják számlájuk pénzét betegség esetén, vagy olyan településeken, ahol sem ATM, sem bankfiók, sem pedig postahivatal nem található.

Emelkedett az ingyenes életbiztosítás biztosítási összege a K&H-nál

2000.10.16. 10:00 | Hírek

Mint ismert, a Kereskedelmi és Hitelbank nemcsak a megszokott, bankkártya mellé járó baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást nyújtja, de minden lakossági bankszámlához egy automatikus díjmentes életbiztosítás is tartozik. Most ennek biztosítási összegét emelte duplájára a K&H Életbiztosító Rt.

Trambulin Osztálykassza a Kereskedelmi és Hitelbanktól

2000.10.16. 06:00 | Hírek

Bizonyára sokan emlékeznek még a 'békebeli' iskolabélyegekre, melyet az osztályfőnököknél lehetett megvásárolni és a kis betétes év végén készpénzben visszakapta a megvásárolt bélyegek árát. Emellett (jobbára szüleink segítségével) befizethettünk az osztálykasszába is. A K&H új szolgáltatása a kor szellemében újítja fel ezt a lehetőséget. A takarékbélyegre váltott Trambulin szolgáltatás után most itt a Trambulin osztálykassza is, mely ráadásul még kamatozik is.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó