Hírek

Átlagosan 22,8%-kal nőtt a VISA kártyák száma

2000.09.26. 12:00 | Hírek

A VISA sajtótájékoztatón jelentette be ezt az imponáló számot. Sőt, hasonló számokkal számol jövőre is, úgyhogy akik még nem VISA kártyabirtokosok, de hozzá szeretnének járulni a következő évi sikerhez is, már böngészhetik is az ajánlatokat (lásd: Bankkártya Vadászat táblázat).
Nőtt a kereskedelmi tranzakciók száma, értéke és a VISA az első Közép-Európában is. A sajtótájékoztató anyagát részletesen ismertetjük.

Jelentősen bővül a Budapest Bank mobilbank szolgáltatása

2000.09.21. 06:00 | Hírek

A megújult eddigi szolgáltatás mellé itt a MobilBank Plusz, mely a számla legkisebb rezdüléséről is értesíti a kártyabirtokost. Lehet ez lejáró betét, pénztári befizetés vagy bejövő átutalás. A mobilbank csomagok interaktívak: lehetővé teszik a kártyabirtokos önálló rendelkezéseit a készpénzfelvételi és vásárlási limitről, vagy épp a kártya felfüggesztését, majd újra aktiválását.
A két új csomagnál a régi helyébe lépő MobilBank Light csomagért nem kell havidíjat fizetni.

Tőzsdekonferencia az Inter-Európa Bank égisze alatt

2000.09.19. 12:00 | Hírek

Az IE - New York Bróker Rt., az Inter-Európa Bankhoz tartozó értékpapír forgalmazó Budapesten és tizenöt vidéki városban tőzsdekonferenciát szervez.

Folyószámlahitel változások a Budapest Banknál

2000.09.19. 06:00 | Hírek

Csökken a kamat, nő a keret (akár félmillió forintig), megszűnik a kezelési költség. Bevezetésre kerül ugyanakkor a rendelkezésre tartási jutalék, melynek elszámolása negyedévente történik. A bank ugyanakkor - konkurensei vélhetően nem nagy örömére - azzal segíti a bankváltást, hogy elfogadja más bankok kivonatait is az ügyfél hitelkeret igénylésekor - ha átviszi hozzájuk a rendszeres átutalását.

Bíznak az ügyfelek az internetes fizetésben

2000.09.14. 18:00 | Hírek

15 európai országban 15.000 embert kérdeztek meg a virtuális vásárlásról, a fizetési kártyákról és az euróról. A felmérést az Europay megbízására végezték. A sajtóközlemény alapján részletesen beszámolunk a felmérésről.

Egyszer használatos hitelkártyaszámok az AMEX-től

2000.09.14. 18:00 | Hírek

Az eldobható pelenka, vagy fényképezőgép után immár eldobhatjuk egyszer használatos hitelkártyánkat is. Érdekes, hogy az elektronikus biztonsági megoldások (lásd S@FENET is) mennyire pofonegyszerűek és mennyire régen eszébe jutott már a kevésbé hozzáértő kártyabirtokosoknak is. Az alábbiakban egy rövid sajtóhírt ismertetünk az American Express újdonságáról.

Pedagóguskártya az MKB-tól

2000.09.14. 16:00 | Hírek

Az MKB, a Pedagógusok Szakszervezete és a VISA összefogott és elhatározták, hogy segítenek a pedagógusokon. Ez a segítség egy igen kedvezményes számlacsomag. Azt talán túlzás lenne mondani, hogy ezért megéri elmenni pedagógusnak, de az mindenestre tény, hogy az egyik legelitebb, legmagasabb ügyfélnívót megkövetelő bank még soha egyetlen célcsoportnak sem tett ekkora engedményt.

E-mail az ABN-AMRO-hoz

2000.09.14. 15:00 | Hírek

A nemrég indult ABN-AMRO honlap hiányossága, hogy csak böngészővel lehet e-mailt írni a webfelületről. A bankkal történt megállapodásunk nyomán megszületett a bank e-mail címe a Bankkártya szerveren.

Megszűnt a Postabank zöld száma

2000.09.14. 10:26 | Hírek

A Postabank új ügyfelei már nem élvezhetik. Hamarosan a kék szám is megszűnik a kártyabirtokosok számára. Egyetlen bank marad, mely zöld számon engedi a kártyaletiltást, s ez az Általános Értékforgalmi Bank.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó