Hírek

Pannon Praktikum feltöltés az OTP ATM-jeivel és TeleBANK Centerével

2000.10.14. 20:31 | Hírek

Bizonyára emlékeznek még, hogy a Pannon GSM nem egész egy éve jelentkezett először olyan újdonsággal, hogy a feltöltő kuponokat bankkártyával ATM-ekben is meg lehetett venni. Ezt hamarosan lekörözte a Westel, amelynél ez a szolgáltatás az OTP ATM-ekben és az OTP TeleBANK Centeren keresztül on-line feltöltést is eredményezett. A válaszra nem kellett sokáig várni: ez a szolgáltatás mostantól a Pannon GSM Pannon Praktikum szolgáltatásának ügyfeleire is vonatkozik az Euronet párhuzamos szolgáltatásával együtt. Már csak az utólag fizető előfizetők siránkozhatnak: a két GSM szolgáltató ezen versenye nem kedvez a számlát utólag fizető ügyfeleknek.

Elindult a Symbols az Erste Banknál

2000.10.12. 08:00 | Hírek

Mint ismert, korábban beszámoltunk már erről, az átállást aztán a bank technikai problémákra hivatkozva lefújta. Most október 1-től úgy tűnik, félreálltak az útból a nehézségek, a rendszert az Erste Bank november végéig országosan bevezeti.
Ismertetjük az új rendszer bevezetésével járó változásokat.

Erste Bank hirdetményváltozás

2000.10.12. 06:00 | Hírek

Mostantól díjmentes a közüzemi díjszámlák limitfigyelése. Ez a legfontosabb változás, bár a hír késedelmi kamatváltozásról és a bankköltségek terhelésének határidejéről is szól.

Eurocard-MasterCard kártyát bocsátott ki az ABN-AMRO Bank

2000.09.28. 09:00 | Hírek

Többszöri halasztás után elindult az ABN-AMRO Bank első dombornyomású bankkártyája a szokásos piaci díjakkal. A kártyához induláskor akció is kapcsolódik.

Változott az Erste Bank üzleti számlákra vonatkozó hirdetménye

2000.09.28. 08:00 | Hírek

Az Erste Bank némiképp változtatott az üzleti számlavezetés kondícióin. Változtak (a kis forgalmú ügyfelek számára csökkent) a számlavezetés díja, a készpénzfelvétel jutalékai is, a bankkártya használatkor pedig azok járnak jobban ezentúl, akik a bank POS termináljain végzik a készpénzfelvételt.

A Europay éves értékelése 1999. második és 2000. első félévéről

2000.09.28. 06:00 | Hírek

Az Europay nyilvánosságra hozta az első féléves eredményeit, melyek egy éves intervallumot tartalmaznak. A nemzetközi kártyatársaságnak Magyarországon 2.571.000 kártyája van, s ezzel vezet a VISA 1.392.000 darab kártyája előtt. A tranzakciók száma is szép számmal emelkedett.
A magyarországi adatok után láthatjuk a Europay európai térhódításait is, az összehasonlítás során azonban vigyáznunk kell (lásd a hír alatti magyarázatunkat).
Összességében a VISA után most közzétett Europay eredmények is rendkívül imponálóak. Kérdés, hogy meddig tartható fenn a két helyiértékű emelkedés?

Kedvezményes Junior mobilbank csomag az OTP-nél

2000.09.26. 20:55 | Hírek

Khmmm... kissé talán magyarázatra szorulhat a fenti cím, pedig létező szolgáltatást takar. Akkor adjunk neki egy másik címet: Kedvezményes mobilbank szolgáltatás az OTP junioros ügyfeleknek. No, ez máris jobban hangzik! Hát még ha azt is hozzá tesszük, hogy a 'nagyokhoz' képest minden hónapban legalább 200 Ft-ot nyerhetnek a juniorosok (+150 Ft havi zárási díjat, mert az sincs). Cserébe ugyanúgy megkapják a kártyatranzakciókról szóló azonnali SMS kiértesítést és minden munkanap helyett csak hetente kétszer csipog a mobil reggel 9-kor az aktuális számlaegyenleggel.
Kevesen tudják, hogy érvényes diákigazolvánnyal bárki Junior számlatulajdonos lehet, életkortól függetlenül (feltéve, ha nem sértődik meg azon, hogy a célcsoportra való tekintettel az OTP-s marketingesek állandóan letegezik majd). :)

Sikeres volt a VISA nyári POS kampánya

2000.09.26. 16:00 | Hírek

Mint bizonyára emlékeznek még, nyáron tele voltak az óriás plakátok, az újságok és a televízió hirdetések a VISA POS kampányával, amelynek során nyereményeket lehetett nyerni, nem is keveset. A játékban nem csak a kártyabirtokosok, de a kereskedők is részt vehettek. A nyertesek a díjkiosztó ünnepségen vehették át az ajándékokat. A VISA ezen kívül 60 darab 25 ezer forintos készpénznyereményt osztott szét a résztvevők között.
Talán azzal a nem titkolt céllal, hogy ezt is VISA kártyákkal költsék el... :)
A kampánynak nyilván szerepe volt a VISA mutatós növekedésében, úgyhogy azok, akik játszottak, de nem nyertek, valószínűleg jövőre is számíthatnak majd akciókra.

Átlagosan 22,8%-kal nőtt a VISA kártyák száma

2000.09.26. 12:00 | Hírek

A VISA sajtótájékoztatón jelentette be ezt az imponáló számot. Sőt, hasonló számokkal számol jövőre is, úgyhogy akik még nem VISA kártyabirtokosok, de hozzá szeretnének járulni a következő évi sikerhez is, már böngészhetik is az ajánlatokat (lásd: Bankkártya Vadászat táblázat).
Nőtt a kereskedelmi tranzakciók száma, értéke és a VISA az első Közép-Európában is. A sajtótájékoztató anyagát részletesen ismertetjük.

Jelentősen bővül a Budapest Bank mobilbank szolgáltatása

2000.09.21. 06:00 | Hírek

A megújult eddigi szolgáltatás mellé itt a MobilBank Plusz, mely a számla legkisebb rezdüléséről is értesíti a kártyabirtokost. Lehet ez lejáró betét, pénztári befizetés vagy bejövő átutalás. A mobilbank csomagok interaktívak: lehetővé teszik a kártyabirtokos önálló rendelkezéseit a készpénzfelvételi és vásárlási limitről, vagy épp a kártya felfüggesztését, majd újra aktiválását.
A két új csomagnál a régi helyébe lépő MobilBank Light csomagért nem kell havidíjat fizetni.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó