Hírek

Teljesen megújult a CIB honlapja

2000.10.23. 06:00 | Hírek

A CIB Bank az elsők között jelentkezett honlappal az interneten. A régi honlap óta nemcsak design váltás történt, de az internetes igények is megváltoztak.
Az új honlap egyszerre igyekszik mindkettőnek megfelelni. Az elegáns zöldbe öltöztetett, flash-es megoldásokat kímélő honlapon valóságos információtenger található. A CIB Bank igen részletesen ismertetett saját szolgáltatásai mellett egy külön infocenter is található, amelyben az első magyar banki portálos kísérletnek lehetünk tanúi.
Kétségkívül úttörő ugyanis a CIB honlapja az olyan információkban, mint pl. időjárás, országos ATM lista, gazdasági és kulturális ajánlók, friss tőzsdei információk, árfolyam kalkulátor, banki órarend, és... olvasói fórum!

Indul a Europay SET, szerver-alapú pénztárcája WAP-os alkalmazásra

2000.10.19. 12:00 | Hírek

A WAP előtt nagy jövő áll. A nemzetközi kártyatársaságok néha messzire mutató sajtóközleményei egy idő után 'beérnek' és a VISA Virtuális Internet kártyához hasonlóan egyszer csak kész termékként kaphatóak lesznek.
Az EC/MC kártyabirtokosok hamarosan WAP használatra alkalmas mobiltelefonjaikkal a SET biztonságával vásárolhatnak az interneten keresztül. A várakozások szerint a jelenlegi tesztek után jövőre várható a szolgáltatás elindítása.

Mindenki számára igényelhető a Citibank Cirrus-Maestro kártyája

2000.10.19. 06:00 | Hírek

Az ING ügyfelek átvétele után a Citibank elindította Cirrus-Maestro kártyájának nyilvános kibocsátását. A Citibank Cirrus termékét már ismerő ügyfelek nem fognak nagyon meglepődni az új kártya kondícióin. Érdekesség, hogy a Citibank a Cirrus-Maestro mellett a Cirrus-Maestro Gold kártyával is jelentkezett, mely eddig nem szerepelt a magyar bankok kínálatában. A konkurensek eddig a magasabb jövedelmű ügyfeleknek a nagyobb presztízsértékkel járó dombornyomású kártyákat ajánlották.
A Cirrus Gold után a Cirrus-Maestro Golddal is új értéket teremt a hazai piacon a Citibank.

Hitelkeret költségváltozás az Általános Értékforgalmi Banknál

2000.10.17. 12:00 | Hírek

Néhány apró változás látható az Általános Értékforgalmi Bank 2000. október elsejétől érvényes kondíciós listáján.

Postai kifizetés CIB lakossági számláról

2000.10.17. 06:00 | Hírek

Nincs partnerünknek bankszámlája? Sebaj! A CIB Bank ügyfelei mostantól postai készpénz-kifizetési megbízást is adhatnak bankjuknak a kedvezményezett felé. Sőt, saját maguknak is kipostázhatják számlájuk pénzét betegség esetén, vagy olyan településeken, ahol sem ATM, sem bankfiók, sem pedig postahivatal nem található.

Emelkedett az ingyenes életbiztosítás biztosítási összege a K&H-nál

2000.10.16. 10:00 | Hírek

Mint ismert, a Kereskedelmi és Hitelbank nemcsak a megszokott, bankkártya mellé járó baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást nyújtja, de minden lakossági bankszámlához egy automatikus díjmentes életbiztosítás is tartozik. Most ennek biztosítási összegét emelte duplájára a K&H Életbiztosító Rt.

Trambulin Osztálykassza a Kereskedelmi és Hitelbanktól

2000.10.16. 06:00 | Hírek

Bizonyára sokan emlékeznek még a 'békebeli' iskolabélyegekre, melyet az osztályfőnököknél lehetett megvásárolni és a kis betétes év végén készpénzben visszakapta a megvásárolt bélyegek árát. Emellett (jobbára szüleink segítségével) befizethettünk az osztálykasszába is. A K&H új szolgáltatása a kor szellemében újítja fel ezt a lehetőséget. A takarékbélyegre váltott Trambulin szolgáltatás után most itt a Trambulin osztálykassza is, mely ráadásul még kamatozik is.

Pannon Praktikum feltöltés az OTP ATM-jeivel és TeleBANK Centerével

2000.10.14. 20:31 | Hírek

Bizonyára emlékeznek még, hogy a Pannon GSM nem egész egy éve jelentkezett először olyan újdonsággal, hogy a feltöltő kuponokat bankkártyával ATM-ekben is meg lehetett venni. Ezt hamarosan lekörözte a Westel, amelynél ez a szolgáltatás az OTP ATM-ekben és az OTP TeleBANK Centeren keresztül on-line feltöltést is eredményezett. A válaszra nem kellett sokáig várni: ez a szolgáltatás mostantól a Pannon GSM Pannon Praktikum szolgáltatásának ügyfeleire is vonatkozik az Euronet párhuzamos szolgáltatásával együtt. Már csak az utólag fizető előfizetők siránkozhatnak: a két GSM szolgáltató ezen versenye nem kedvez a számlát utólag fizető ügyfeleknek.

Elindult a Symbols az Erste Banknál

2000.10.12. 08:00 | Hírek

Mint ismert, korábban beszámoltunk már erről, az átállást aztán a bank technikai problémákra hivatkozva lefújta. Most október 1-től úgy tűnik, félreálltak az útból a nehézségek, a rendszert az Erste Bank november végéig országosan bevezeti.
Ismertetjük az új rendszer bevezetésével járó változásokat.

Erste Bank hirdetményváltozás

2000.10.12. 06:00 | Hírek

Mostantól díjmentes a közüzemi díjszámlák limitfigyelése. Ez a legfontosabb változás, bár a hír késedelmi kamatváltozásról és a bankköltségek terhelésének határidejéről is szól.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó