Hírek

Bankkártya NetInfo v2.1

2000.09.14. 06:00 | Hírek

Új rendszerben szolgáltatjuk Kedves Olvasóinknak a híreket: egy cikk = egy oldal. Summásan 'csak' ennyi a változás, de számos egyéb előnnyel is jár a Bankkártya NetInfo mostantól érvényes módosítása, fejlesztése.
A fejlesztések folyamatosan készülnek, és időről időre valami új, kellemes meglepetéssel állunk elő, hogy még hasznosabb, kellemesebb és érdemesebb legyen rendszeresen web-oldalainkra látogatniuk.

Honlapnyitás ABN-AMRO módra

2000.09.06. 12:00 | Hírek

A múlt hét folyamán újabb bank csatlakozott az Interneten az aktív honlappal rendelkezők táborához. Így a 23 bankból már csupán öt maradt a megszokott -- már-már konzervatív -- információs csatornákat igénybevevő pénzintézetek között (BNP-Dresdner Bank, Commerzbank, ING Bank, Magyar Cetelem Bank, Magyarországi Volksbank.)

Elindult az ABN-AMRO Bank honlapja

2000.08.31. 06:00 | Hírek

Elindult az ABN-AMRO Bank honlapja.

A VISA várakozásai az elektronikus kereskedelemről

2000.08.29. 10:05 | Hírek

Épp egy hónapja adtunk hírt arról, hogy elindult az e-VISA, a VISA International elektronikus kereskedelemmel foglalkozó csoportja. Most pedig egy kisebb fejtegetést olvashatunk arról, hogy mit vár a VISA ettől az üzletágtól.

Kialakulóban a készpénz nélküli társadalom

2000.08.29. 10:02 | Hírek

A készpénz nélküli társadalom nem a kommunizmus vízióira épít, ellenkezőleg, az üzlet nagy mértékben a középpontban van. A VISA számára ideális esetben minden fizetés bankkártyával bonyolódik. Talán így lesz, talán nem, mindenesetre a nemzetközi üzleti életben meghatározó nemzetközi utazók 43%-a készpénzmentes jövőre számít..

SuperShop program: túl a százezren

2000.08.28. 09:56 | Hírek

4 hónap alatt Magyarország több mint 1 százalékát vonzotta a SuperShop program. A SuperShop vezetői természetesen büszkék a sikerre és máris új terveikről számolnak be sajtóközleményükben.

Cserélhető PIN kód és hirdetményváltozás a Budapest Banknál

2000.08.28. 09:51 | Hírek

A forró nyár ellenére gőzerővel folyik a Budapest Bank lakossági bankkártya számláinak fejlesztése. Mostantól az elektronikus bankkártyások cserélhetik a PIN kódjukat a BB-s és Euronet-es ATM-ekből. Bár az új hirdetmény a legtöbb esetben díjemelést jelent, ennek inkább áramvonalasítás a szerepe, a régi hirdetmény ugyanis nem volt minden bankkártyára egységes és tartalmazott kiskaput is.

Kisebb változások az Erste Banknál

2000.08.18. 09:47 | Hírek

Az Erste Bank szolgáltatásában augusztus 1-től kisebb változások léptek életbe.

Internetbanking szolgáltatást indít a K&H

2000.08.14. 06:00 | Hírek

A november 1-től induló kísérleti üzemre a bank most toborozza vállalkozó szellemű ügyfeleit. Az internet-banking felhasználók kivételezettként ingyen kapják a kártyát és a nagy értékű kártyaleolvasót. Kérdés, hogy ez mennyire teszi majd piacképessé a terméket, hiszen az eddigi megoldások gyakorlatilag mind ingyenesek. Igaz viszont, hogy ezzel a - Magyarországon még újszerű - megoldással biztosan nem kerülhet a C: meghajtóra a kulcs...

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó