Hírek

IMAX-Visa együttműködés

2001.02.13. 12:00 | Hírek

A világ vezető szórakoztató-technikai vállalatai között számon tartott IMAX több mint 220 mozit (köztük 90 háromdimenziós filmszínházat) üzemeltet a világ 28 országában. Mostantól a Visa kártyabirtokosoknak egyéni kedvezmények járnak. Bár Magyarországon még nem működik ilyen mozi, a magyar kártyabirtokosok is élvezhetik a kedvezményeket külföldön járva.

Eltűnik a kártyaszám az OTP ATM és POS nyugtákról

2001.02.13. 06:00 | Hírek

Az intézkedésre biztonsági okokból kerül sor. A kártyabirtokos által a kereskedőnél hagyott, vagy a bankjegykiadó automatánál eldobott bizonylattal ugyanis - a név felhasználásával - vissza lehet élni. Ilyen tranzakciókra a levélbeni, faxon, vagy interneten, netán telefonon keresztüli rendeléseknél kerülhet sor.

Új szolgáltatások az OTP ATM-eken

2001.02.08. 17:00 | Hírek

Kezdettől fogva alkalmasak lehettek volna erre Magyarországon is az ATM-ek, gondoljunk csak a Citibankra vagy a nyugat-európai ATM-ekre.
Az OTP Bank bankkártyás ügyfelei mostantól a bank saját ATM-jeiben nem csak egyenleget kérdezhetnek le plusz szolgáltatásként, de átutalást is indíthatnak és a PIN kódjukat is cserélhetik.

Megjelent az EuroDirekt első bankkártyája

2001.02.08. 14:00 | Hírek

Valójában csak a fejekben kell meggyőzni az embereket, a szolgáltatásaink ugyanis magas kamattal is díjtalanok - summázza véleményét a takarékszövetkezet marketingese.
Igaza van. Ez az egyetlen olyan magyarországi bankkártya, amely magas látra szóló kamattal és teljesen díjmentes számlavezetéssel áll az ügyfelek rendelkezésére. A látra szóló kamat most 7,75% (EBKM 8,03), a pénzt pedig az OBA-n túl az AXA és a Lloyd’s of London is biztosítja.

Alacsonyan szálló rém(?)hírek

2001.02.08. 10:00 | Hírek

Rémhír terjed: másolják egy 'nagy' bolthálózatban a kártyákat.
A hír akár igaz is lehet, hisz ritkán ugyan, de sajnos láttunk már ilyet. A bankkártyákat emberek másolják (klónozzák), ők pedig bárhol kísértésbe, bűnbe eshetnek. :(
A rémhírre írt reagálás vázolja az ilyen esetekben is hatásos védekezési lehetőségeket...

Elindult a Magyarországi Volksbank honlapja

2001.02.08. 06:00 | Hírek

Már csak 4 banknak nincs honlapja a magyar kártyakibocsátó bankok közül. Ezek: BNP-Dresdner Bank, Commerzbank, ING Bank, Magyar Cetelem Bank. A Magyarországi Volksbank 'csatasorba lépésével' a hazai kártyakibocsátó bankok 83%-a rendelkezik honlappal az interneten. Az új honlap tartalmi színvonalának még fejlődnie kell a technikai színvonalhoz és a kellemes design-hoz.

Mobiltelefonos Eurocard-MasterCard fizetési tranzakciók új azonosítása

2001.01.25. 17:00 | Hírek

Amikor a mobiltelefonon, PC-n vagy más eszközön keresztül létrejön egy távolsági tranzakció, a kereskedő SMS (short messaging service) üzenetet küld a kártyabirtokos telefonjára az áruról. Ha a tranzakció jogos, a kártyabirtokos elküldi digitális aláírását, így erősíti meg és igazolja azt.

Gyorsan növekszik az Erste Bank bankkártya üzletága

2001.01.22. 16:00 | Hírek

Az Erste Bank Visa kártyáinak száma az évezred végére elérte a 100.000-et, a bank Magyarország 4. legjelentősebb Visa kártyakibocsátója. Az Erste Bank legnépszerűbb bankkártyája a Visa Electron, amely a teljes Visa portfolió 97,8%-a.

Itt az American Express új International Platinum Dollar Card-ja

2001.01.22. 12:00 | Hírek

Az American Express bejelentette: nemzetközi Platinum Dollár Kártyáját egy sor új, eddig még nem alkalmazott utazási kedvezménnyel és szolgáltatással bővíti. Ez az exkluzív kártya jómódú fogyasztók és külföldön munkát vállalók számára utazási kedvezmények és szolgáltatások legjavát nyújtja. Az American Express most bevezeti az exkluzív platinum dollár kártyát.

Indul a Eurocard-MasterCard Vásárlási Programja

2001.01.22. 06:00 | Hírek

Cél az internetes kiadások hatékony és gazdaságos kézbentartása. Mindez egy egyedülálló web-alapú beszámoló rendszerrel valósul meg.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó