Hírek

« < 6 7 8 9 10 > »

Hamarosan már be sem kell mennünk az üzletbe, ha vásárolni szeretnénk - bemutatkozik a "Connected Screen"

2017.06.01. 08:00 | Hírek

Napjainkban érezhetően fokozódik a verseny a vásárlókért, melyet az értékesítés fejlődése mellett alapvetően befolyásol a technológia fejlődése is. Most egy nagyon izgalmas technológiai megoldást mutatunk be a Bankkártya.hu-n, mely Magyarországon még nem jelent meg, de az Ingenico készen áll arra, hogy hazánkban is bevezesse a „Connected Screen”-t, melynek még magyar megfelelője sincs. Lényege, hogy a vásárló a terméket egy reklámtábla érintőképernyőjén választhatja ki és ugyanott ki is fizetheti. Sármay Bence, az Ingenico magyarországi termékértékesítési vezetője válaszolt a kérdéseinkre.

Adathalász csalók az OTP Bank nevében folyamatosan hirdetnek ál-nyereményjátékot

2017.05.21. 00:00 | Hírek

Az interneten böngészve előbb-utóbb egy olyan reklámba botolhatunk, mely szerint az OTP Bank nyereményjátékot tart, és 4 egyszerű kérdésre válaszolva értékes nyereményt kaphatunk. Az átverés sajnos nem új, a bank hónapok óta felhívta a figyelmet erre a saját weboldalán is. Az oldal adathalászok kezében van, senki ne dőljön be nekik! Mutatjuk a weboldal képét, amely természetesen nem az OTP Banké.

Kártyapiac 2017: Digitalizáció & PSD2 kihívásai és lehetőségei (x)

2017.04.21. 08:00 | Hírek

Új szelek fújnak, új idők járnak: PSD2, azonnali fizetési rendszer, digitalizáció, fintech bomba, növekvő készpénzállomány, alternatív fizetési megoldások. Csak néhány, a bankkártyák világát érintő és jelentősen befolyásoló kihívásokból. Az IIR Magyarország idei Kártyapiac konferenciája az új trendeket tükrözve igyekszik bemutatni, többek között hogy milyen szabályozási és fejlesztési kihívások várnak a bankokra, s miként tudnak belőlük üzleti előnyt kovácsolni.

eSport nemzedék: A PayPal friss kutatása szerint évente 25%-kal nő az eSportok nézőszáma Magyarországon

2017.04.12. 15:00 | Hírek

A PayPal és a SuperData legújabb kutatása, a European eSports Market, SuperData 2016. szerint az európai eSport piac árbevétele 2018-ban eléri a 345 millió dollárt. Az eSportok magyarországi nézőszáma évről-évre körülbelül 25%-kal bővül. Az eSportok nézőközönsége Európában elsősorban az Y generáció, és a játékosok több mint fele (62%) ugyancsak ebből a korosztályból kerül ki.

40-59 éves a legtöbb magyar adós

2017.04.10. 14:00 | Hírek

A korábbi évekhez hasonlóan 2016-ban is banki tartozásaikat törlesztették legnagyobb számban a magyarok – derült ki az EOS Csoport kutatásából.

A fizetési megoldásokkal kell kezdeni az okosvárosok kialakítását

2017.04.07. 08:00 | Hírek

Ma már minden „okos”, így a városok sem kerülhetik el, hogy ilyen jelzőkkel illessék őket. Miközben a települések vezetőinek egy sor mai probléma miatt fáj a fejük, az eljövendő okosvárosok infrastruktúrája sok ilyen problémára megoldást hozhat. Ebbe az építőmunkába azonban be kell vonni a polgárokat és a turistákat is, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen koncepció mentén kezdenek el egy települést okosvárossá fejleszteni. Horváth Balázs, az elektronikus fizetési megoldásokkal foglalkozó Bancard Kft. ügyvezetője elmagyarázza, hogy miért éppen a fizetési infrastruktúra kialakításával kell elkezdeni ezt a munkát.

Megszűnik az OTP jelenlegi NFC alapú mobilfizetési megoldása

2017.02.08. 08:00 | Hírek

A Telekom MobilTárca és a Vodafone Wallet NFC alapú, hazai mobilfizetési megoldásokhoz a bankok közül egyedül az OTP Bank csatlakozott, így az OTP Mobil PayPass kártya február elsejével elindult kivezetése 2017. április 1-jén a SIM alapú mobilfizetési megoldás hazai lealkonyulását is jelenti egyben, a meglévő ügyfelek számára is. A mobilfizetési lehetőség természetesen nem szűnik meg, hiszen nyilván jön majd helyette valami új.

Ingenico mobil fizetési terminálokkal látja el tanácsadóit a Generali Biztosító

2017.02.02. 12:00 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) bejelentette, hogy Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a Generali a vállalat mPOS termináljaival látja el pénzügyi tanácsadóit. Az OTP Bank részvételével, december elején induló projekt első ütemében 350 db mobil fizetési terminál segíti majd az üzletkötők munkáját. Az Ingenico iCMP mPOS megoldás egy okostelefonhoz vagy táblagéphez kapcsolódva az azon futó üzleti applikáción keresztül képes minden jelenleg forgalomban lévő bankkártya (mágnescsíkos-, chip- és érintőkártya) elfogadására. A szerződés keretében az Ingenico Group telepíti a terminálokat, valamint a Generali számára fejlesztett zártláncú üzleti applikációt, illetve elvégzi a készülékek folyamatos karbantartását is, valamint továbbítja a tranzakciókat az OTP Bank felé.

A Mastercard kapta a Világélelmezési Program rangos elismerését

2017.01.19. 16:39 | Hírek

Ajay Banga, a MasterCard elnök-vezérigazgatója kapta idén az ENSZ Világélelmezési Program (World Food Programme, „WFP”) rangos elismerését, a Hunger Hero Award („Az éhezés elleni küzdelem hőse”) díjat. A kitüntetés ünnepélyes átadására a WFP éves vacsoráján került sor, amelyet a svájci Davosban rendeztek meg, a Világgazdasági Fórum üléséhez kapcsolódóan.

Rengeteg még a kérdés az azonnali fizetési rendszer körül, csak egy a biztos: megvalósul

2016.11.18. 08:00 | Hírek

Leválthatja-e a bankkártyát a 2019-től üzemelő azonnali fizetési rendszer, mely a fizetési tranzakciókban a kártyák vetélytársa kíván lenni? A csalások miatti kártérítések a bankkártyáknál mára jól kiépültek, de mi lesz ezekkel az új rendszerben? Megszűnnek-e a kártyatársaságok vagy odaférnek az új húsosfazékhoz ők is? Hogyan fogunk fizetni a kereskedőknél bankkártya és POS terminál nélkül? Megannyi kérdés, melyre ma még kevesen tudják a választ. Horváth Balázzsal, az azonnali fizetési piacot élénken figyelő Bancard Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk arról, hogyan fogunk hamarosan fizetni bankkártya nélkül.

« < 6 7 8 9 10 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó