Hírek

« < 7 8 9 10 11 > »

A CashCard üdvözli a frissen piacra lépő Festipay Prepaid Cardot

2016.07.11. 10:07 | Hírek

A Peak Financial Services saját Prepaid Mastercard terméke, a CashCard 2015. május 27. óta érhető el a magyar piacon, ezzel az első, forint alapú Prepaid kártyaterméket hívta életre. A CashCard elsősorban vállalati kifizetési rendszerekben használt termék, ezért a kártya általában vállalatokon keresztül érkezik a magánszemélyekhez.

Sikeres a ReadyPay

2016.07.11. 09:58 | Hírek

Három részes cikksorozatunk befejező cikkében Szabó Gáborral, a ReadyPay terminálokat gyártó Ingenico hazai vezetőjével beszélgettünk a ReadyPay első pár hónapos tapasztalatairól. Legfőképp arra voltunk kíváncsiak, hogy a célpiac hogyan fogadta az újdonságot és a készülékek helytálltak-e a mobil körülmények között is.

Tablethez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható mobil kártyaolvasó körkép, 2016. tavasz

2016.06.30. 08:00 | Hírek

Egy kártyaelfogadó kereskedő képviselője azzal a kérdéssel fordult szerkesztőségünkhöz, hogy a mai magyar kártyaelfogadói kínálatban milyen megoldások érhetők el a tablethez vagy okostelefonhoz csatlakoztatható kártyaleolvasó POS terminálok tekintetében? Kérdésünkkel minden, magyarországi kártyaelfogadással foglalkozó bankot és céget megkerestünk. Íme a válaszok!

Bankkártya elfogadás egyszerűbben: ReadyPay – az okostelefonos kártyaolvasó

2016.06.30. 08:00 | Hírek

A Vodafone, az OTP Bank és az Ingenico olyan POS terminált hozott forgalomba Magyarországon, melyet - szerződött elfogadóként - bárki egy okostelefonhoz csatlakoztatva máris elfogadhat bankkártyát minden további feltétel nélkül, az okostelefonja internetkapcsolatán keresztül. Az akciós, akár két évig  jutalékmentes kártyaelfogadást kínáló, fix havidíjas termék az Ingenico korábban már bemutatott Allianz MobilKassza zárt körű megoldásának immár bármely kisvállalkozó számára elérhető, továbbfejlesztett változata. A szakemberek a futárcégek kártyaelfogadásának felfutását várják ettől. A termék akár 10 százalékkal is növelheti a hazai POS terminálok számát.

Infografika a Bancard mobil-only banki kutatásáról

2016.06.28. 08:00 | Hírek

A Bancard Kft. mobile-only kutatása alapján készült infografikát mutatjuk be a Bankkártya.hu olvasóinak.

A fiatalok fogják alakítani a pénzügyi szolgáltatásokat az évtized végére

2016.06.24. 08:00 | Hírek

A harmadikfeles (third party) szolgáltatók kötelező beengedése a jelenlegi banki rendszerekbe, a trendet diktáló pénzügyi startupok előretörése, az e-pénz alapú megoldások terjedése és a mobilon intézhető pénzügyi szolgáltatások elképesztő fejlődése eredményeképpen egészen más képet fog mutatni a bankolás képe az évtized végére, mint amilyennek most látjuk. A változások alapvető mozgatórugója a ma még tízes éveiben járó korosztály, de olyan meglepő rétegek is diktálhatják a fejlesztési iramot, mint a világutazók vagy a kapcsolt szolgáltatásokra kiéhezett vállalkozók. A Millásreggeli c. rádióműsorban és Kártyapiac 2016 szakkonferencián a Revolut kártya kapcsán a hamar népszerűvé vált mobile-only bankokkal kapcsolatos kutatásuk hátteréről Horváth Balázzsal, a Bancard Kft. ügyvezetőjével kíséreltük meg fellebbenteni a fátylat a bankok számára egyre vérfagyasztóbbnak látszó jövőképről - és a túlélés módjáról.

Hova korcsolyázzon a bank?

2016.06.21. 08:00 | Hírek

"Ne oda korcsolyázz, ahol a korong van, hanem oda, ahova majd érkezik." - idézik olykor Gretzky-t. "Ez a mondat szigorúan kisgyerekeknek szól. Alapszabály, olyasmi, mint az ábécé, amit mindenkinek ismernie kell, mielőtt írni kezd. Egy profinak ez már magától értetődő, enélkül el sem jutna a nagyok közé.” - mondja Gretzky a saját mondására. (Balázs [Inotay] aranyköpéseinek egyike a "Neki már lefőtt a kávé után".) Hova korcsolyázzanak a bankok a digitális bankolásban? Foglalkozzanak-e a jövő digitális bankolását fejlesztő FinTech cégekkel? Hogyan korcsolyáznak a hazai bankok? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Suppan Mártonnal a múlt heti "A FinTech Világa" című rádióműsor, mely minden pénteken 16:00 órától hallható a Trend FM-en Budapest FM 94.2 MHz vagy online).

A mobilom a bankfiókom? Szavazzon!

2016.06.20. 08:00 | Hírek

A Bankkártya.hu partnere, a Bancard Kft. egy kutatásához arra kéri Olvasóinkat, hogy szavazzanak a cég Facebook oldalán található mobilbankolásos kérdéssel kapcsolatban.

FinTech Valóságshow a Trend FM-en

2016.06.15. 08:00 | Hírek

Nem a bankok hibája. A szabályozói környezet [is] meghatározza a pénzügyi intézményrendszer hatékonyságát. A fejlett pénzpiacokon, ahol pl: az on-boarding elektronikusan megvalósulhat [és a tájékoztatási kötelezettség sem UI/UX romboló], új távlatok nyílnak meg a digitális bankolásban. Létezik a bankfiók nélküli bankolás. A hiteligénylés ma a legfájdalmasabb procedúra a bankszektorban. Igényelnél személyi kölcsönt, vagy folyószámlahitelt ott, ahonnan számodra a legkényelmesebb? Nem bankfióki időben - amikor az emberek többsége dolgozik - hanem vacsora után, az interneten, pár kattintással, 9 perc alatt?

Prepaid MasterCard-on kapták meg nyereményüket a Keszthely Triathlon győztesei

2016.06.09. 18:00 | Hírek

Népes, többezres mezőny vágott neki az idei Keszthely Triathlon kihívásainak. A rendezvény annak ellenére komoly hagyományokkal rendelkezik, hogy maga a sportág viszonylag fiatalnak tekinthető. A szabályok szerint a három versenyszámot – az úszást, a futást, és a kerékpározást egymás után, pihenés nélkül kell a triatlonistáknak teljesíteniük.

« < 7 8 9 10 11 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó