Hírek

« < 7 8 9 10 11 > »

Ez történt veled az elmúlt évben a hazai fizetési piacon

2016.05.18. 15:48 | Hírek

Mit keres a QR-kód a postai csekkeken, miért kellett megszűnnie a Penny készpénzfelvételi szolgáltatásának, mi az a lenyűgöző ajánlat, amitől jobb lesz a kártyaelfogadást tervező hazai vállalkozásoknak, tényleg a spájzban van-e már a MasterPass? Kielemeztük az elmúlt 12 hónap fizetési eseményeit, melyek az ügyfelek nagy részét érintették vagy érinthették. A cikk Homa Péter, a Bankkártya.hu szerkesztőjének az IIR Magyarország által szervezett Kártyapiac 2016 konferencián megtartott előadása alapján készült.

Kártyapiac 2016 konferencia – „Az év rangos rendezvénye kártya témában”

2016.05.18. 15:46 | Hírek

Idén áprilisban az IIR Magyarország éves Kártyapiac konferenciáján első kézből tájékozódhattak a résztvevők a legfontosabb kártyapiaci és mobilfizetési trendekről, technológiai újdonságokról közel 40 kiváló szakértő tolmácsolásában. Ezúttal új helyszínen, az Aquaworld Resort Budapest**** superior szállodában került megrendezésre, melynek színvonala is hozzáadott a rendezvény sikeréhez.

Multi-Pay: prepaid kártyák korszaka jöhet

2016.05.18. 15:35 | Hírek

Várhatóan hamarosan Magyarországon is népszerűek lesznek az előre fizetett kártyák, ugyanis bizonyos élethelyzetekben kifejezetten előnyösek. Jól jön majd utazáshoz, ajándékozáshoz, zsebpénzhez, és bankszámla független, ahogyan a Multi-Pay által kínált Hűséges vagyok kártyaprogram is az.

Az új, innovatív fizetési szolgáltató, a B-Payment az Ingenico Group okostermináljait választotta kártyaelfogadói hálózatának kiépítésére Magyarországon és Csehországban

2016.05.18. 15:29 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346-ING) május 3-án bejelentette, hogy Magyarországon és Csehországban a vállalat kategória első okostermináljait választotta a B-Payment független kártyaelfogadó.

Az Ingenico Group biztonságos készpénzmentes elfogadóvá változtatja a digitális reklámkijelzőt

2016.05.18. 15:23 | Hírek

A digitális „connected screen” a Sirha Kiállításon, a Future Store standon debütált Magyarországon 2016. május 9. és 11. között.

Kovács Szabolcs lett a MasterCard új regionális termékértékesítési vezetője

2016.05.18. 14:44 | Hírek

Új pozícióba nevezte ki Kovács Szabolcsot a MasterCard Europe, aki ez év májusától a vállalat regionális termékértékesítési vezetőjeként folytatja munkáját. A magyar szakember mostantól a tizenhat országot átfogó közép- és kelet-európai régió hitelkártya és betéti kártya stratégiájának megvalósításáért felel.

Ingyenes számlavezetés a CIB-nél

2016.05.15. 14:53 | Hírek

Új bankszámlatípussal jelentkezik a CIB Bank, amely kedvezményes 0 forintos számlavezetési díjat kínál, illetve azoknak az ügyfeleknek, akik elsősorban az online felületeken intézik pénzügyeiket, számos egyéb kedvezményt is. Az új számlacsomag bevezetése is része a bank digitalizációs törekvéseinek.

Befektetés nélkül nincs hozam

2016.05.15. 14:50 | Hírek

Annak ellenére, hogy a magyar háztartások 72 százaléka rendelkezik valamilyen megtakarítással, befektetéseinél még mindig nem elég tudatos a lakosság – derül ki a CIB Bank GfK-val közös reprezentatív kutatásából. Ez annak ellenére van így, hogy a kockázatkerülő befektetők is találhatnak – az alacsony kamatkörnyezet mellett is – kedvező megtakarítási lehetőségeket a piacon.

A siker kényelmessé teszi a kisvállalatokat

2016.05.15. 14:07 | Hírek

A tudatos tervezés együtt jár a pénzügyi felkészültséggel, a beruházásokkal, fejlesztések tervezésével és az induló vállalkozások sokkal inkább figyelnek erre, mint a már stabil működéssel rendelkező, prosperáló vállalatok – derül ki a CIB Bank és BellResearch közös kutatásából. A felmérés alapján összesen 7 csoportba oszthatóak fel a magyar kisvállalatok: tízből három vállalkozás az úgynevezett prosperáló kategóriába tartozik, és szintén jelentős (22%) az egyszemélyes vállalkozások aránya.

Mobiltelefonnal léphetünk be a K&H megújult e-bankjába a számítógépen - újdonságok a K&H Bank digitális szolgáltatásaiban

2016.04.29. 08:00 | Hírek

Megújította elektronikus fizetési megoldásait a K&H Bank: a korábbinál még biztonságosabbá és egyszerűbbé vált a mobilbank és az e-bank használata, és a webes értékpapír-kereskedési rendszer, a WebBroker is. A K&H internetes banki szolgáltatását használó ügyfelek száma évente nagyságrendileg 10 százalékkal nő, és a következő időszakban további bővüléssel számol a társaság. A K&H 2017-ig 6 milliárd forintot fordít a digitális megoldások fejlesztésére, április végén pedig megújult a pénzintézet weboldala is.

« < 7 8 9 10 11 > »

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó