Mobilegyenleg feltöltés a K&H ATM-eknél is

2003.12.04. 12:00 | Hírek

A szolgáltatás bármely bank által kibocsátott VISA, MasterCard és Cirrus Maestro bankkártyával igénybe vehető.

Az ATM-en történő telefon egyenleg feltöltés a Westel Domino és M-COM, a Vodafone Vitamax, illetve a Pannon Praktikum, Bee és Djuice kártyákra vonatkozik. A feltölthető összegek a Westel és a Pannon mobilszolgáltatóknál megegyeznek az üzletekben vásárolható feltöltő kártyák értékével, melyek a következők:

Westel Domino vagy MCOM: 2.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft, 15.000 Ft;

Pannon Feltöltőkártya: 3.600 Ft, 7.200 Ft, 14.400 Ft.

A Vodafone Vitamax feltöltés esetében az üzletekben megvásárolható és ATM-en feltölthető összegek eltérnek, bónusz (+) értékre csak ATM-en történő feltöltés esetén van mód:

Vodafone Vitamax: 2.500 Ft, 7.500 Ft (+ 1.000 Ft), 12.500 Ft (+ 2.500 Ft);

A feltöltés díja a bankkártyás vásárlás díjával egyezik meg, amely a K&H bankkártyák esetében díjmentes. Sem a kártyabirtokos számlájáról, sem a mobiltelefon egyenlegről a hitelintézet nem von le tranzakciós díjat.

ÁFA-s számla igény esetén az ügyfélnek az illetékes mobiltelefon szolgáltató ügyfélszolgálati telefonszámát kell hívnia, a Westel esetében a 1230-on, a Pannon GSM esetében a 1220-on, a Vodafone esetében pedig a 1270-en (számla igényelhető továbbá a Vodafone weboldalán is)

A mobilkártyák feltöltése a “Telefon feltöltés” menüpontból indítható, a mobilszolgáltató kiválasztása után a telefonszámot körzetszámmal együtt meg kell adni, majd meg kell ismételni. A feltöltendő bruttó összeg ezután választható.

A feltöltési folyamat során a “Törlés” billentyű megnyomásával bármikor megszakítható a tranzakció, és az ügyfél visszakapja a bankkártyáját.

Amennyiben az ATM technikai oknál fogva nem tud bizonylatot nyomtatni - melyre ÁFA-s számla igénylése esetén szükség van -, az ATM-en megjelenő üzenet erről előzetesen tájékoztatja a kártyabirtokost, aki ekkor eldöntheti, hogy folytatja-e a feltöltési folyamatot, vagy befejezi a tranzakciót.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó