Jelentősen bővül a Budapest Bank mobilbank szolgáltatása

2000.09.21. 06:00 | Hírek
A Budapest Bank szeptember 21-étől két mobilbank csomagot kínál ügyfeleinek. Az eddigi helyébe lépő MobilBank Light nevű csomag havidíja megszűnik, ezáltal a használata nem jelent majd költséget. (Mint ismert, a Budapest Bank Mobilbank szolgáltatása interaktív. Az ügyfél által kezdeményezett mobilbankos tranzakciók díja a mobilszolgáltató által számlázott díjon felül 40 Ft SMS-enként.) Az ügyfél által SMS-ben adott paranccsal felfüggeszthető a kártya, illetve törölhető a felfüggesztés, a státusz pedig lekérdezhető. Végezetül az ügyfél egy SMS-sel áttérhet az új MobilBank Plusz nevű csomagra is, mely a MobilBank Light csomagnál jóval szélesebb szolgáltatáspalettát nyújt.
 A MobilBank Plusz havi díja 400 Ft (kettő vagy több telefonszám esetén 500 Ft). A küldött SMS díja ennél a csomagnál 30 Ft. A MobilBank Plusz szolgáltatás a MobilBank Light szolgáltatáson felül nemcsak a bankkártyás, de minden terhelésről és jóváírásról SMS üzenetet küld. Így az ATM kifizetés, a POS vásárlás, a telefonos engedélyhez kötött tranzakciók, a bejövő átutalás, betétlejárat, a pénztári készpénz befizetés, a pénztári készpénz kifizetés, a csoportos beszedési megbízás, a kimenő átutalás, az állandó megbízás esetén. Az ügyfél által kezdeményezett tranzakciók változatlanok, az egyenleg lekérdezésen kívül a napi vásárlási/készpénzfelvételi keret is lekérdezhető.
 Az ügyfél megbízásokat is adhat SMS-ben. Maximum az utolsó 5 tranzakció kérdezhető le, továbbá módosítható a készpénzfelvételi és a vásárlási limit. A kártya felfüggeszthető, illetve a felfüggesztés törölhető, ennek státusza lekérdezhető. Lekérdezhetők a parancs formátumok és kilistázhatók a parancsüzenetek is.
 A Budapest Bank MobilBank-os szolgáltatásának üzenetei tartalmazzák a kártya típus, az érték, az időpont és az azonosítószám adatokat. Az ügyfél megválaszthatja, hogy ezek mellé kéri-e a tranzakció típus és a fennmaradó számlaegyenleg közlését. A rendszer magyar, angol, vagy német nyelven képes az üzenetek szállítására.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó