K&H vállalkozói e-bank internet cím változás

2004.09.20. 15:07 | Hírek

A K&H vállalkozói e-bank szolgáltatás fejlesztésével változások lépnek életbe a 2004. szeptember 22-től.

 

A K&H vállalkozói e-bank szolgáltatást 2004. szeptember 22. reggel 7 órától a lenti új internet címen lehet elérni.

Bizonyos informatikai alkalmazás kiiktatása miatt megváltozik a K&H vállalkozói ebank azonosító kártya kezelésének módja. Ezért a bank azt kéri, hogy a felhasználók telepítsék újra a kezeléshez szükséges komponenseket. Aki ezt elmulasztja, az nem fog tudni hozzáférni a szolgáltatáshoz. A szükséges telepítő programot, és a telepítési folyamat pontos leírását 2004. szeptember 22-től az új internetes címen lehet elérni. Az átállás miatt a K&H vállalkozói e-bank szolgáltatás 2004. szeptember 21. 17 órától, 2004. szeptember 22. 7 óráig nem lesz elérhető.

Végül további változás, hogy a K&H vállalkozói e-bank szolgáltatást 2004. szeptember 22-től új funkciókkal bővíti a bank, melyek az alábbiak:

- ügyfélváltás funkció, mely lehetővé teszi, hogy a K&H vállalkozói e-bank azonosító kártyával kijelentkezés nélkül több cég számlája kezelhető legyen,

- a szolgáltatást beépített naptár funkcióval bővítik, így a dátum megadásnál a korábbi begépelés helyett a beépített naptár használható,

- bevezeti az export funkciót is, mely lehetőséget ad különböző adatok letöltésére. Ezeket az adatokat könyvelő- vagy elemző programok is fel tudják használni további kimutatások készítéséhez.

Az ügyfél és a bank közötti, K&H vállalkozói e-bank szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés 2004. szeptember 22-től ennek megfelelően módosul, a módosított Szerződés megtekinthető a K&H Bank weblapján, illetve a K&H bankfiókokban kifüggesztett hirdetményben.

További információkért a K&H Cégvonalhoz lehet fordulni az alábbi telefonszámon: (40) 444 444.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó