K&H internetbank belépés SMS-sel is

2005.10.04. 09:24 | Hírek

A K&H Bank fejlesztésének köszönhetően már nem csak chipkártyával, hanem sms-ben kapott jelszóval is be lehet lépni a hitelintézet internetbankjába. Ez főleg azoknak jelent megoldást, akik olyan gépen veszik igénybe a szolgáltatást, ahol nem telepíthető a kártyaolvasó, vagy csak egyszerűen nem kívánják mindig magukkal vinni a kártyát és a kártyaolvasót.

2005. augusztus 31-étől a K&H lakossági e-bank szolgáltatás az eddigi chipkártyás azonosítás mellett, SMS jelszó használatával is elérhető. Ez azt jelenti, hogy a belépéshez nincs szükség kiegészítő technikai eszköz használatára, sem program telepítésére.
A belépés azonosítószámmal és titkos kóddal valamint a bank által SMS-ben küldött, egyszeri belépésre használható jelszóval történik. Naponta maximum 500.000 Ft összegű átutalási megbízás megadása lehetséges (saját számlák közt nincs korlátozás), melyet a rendszer figyel, és a limit túllépésekor figyelmeztető üzenetet küld.
Azok a felhasználók, akik eddig is használták az e-bank szolgáltatást chipkártyás belépéssel, a jövőben mindkét azonosítási módot használva beléphetnek a rendszerbe. Ehhez egy alkalommal chipkártyával belépve szükséges egy SMS jelszó megadása.
Az internetbank szolgáltatásban más változások is történtek. A jövőben a postai készpénzátutalási megbízások ("sárga csekk") egy sablon segítségével átutalásként rögzíthetők. Az új megbízástípus az Átutalások / Új megbízások menüpontban érhető el.

Egy másik változás, hogy a K&H lakossági e-bank szolgáltatás már nem csak bankfiókban, hanem a K&H TeleCenteren keresztül, illetve K&H Bank honlapján on-line (K&H e-bank on-line igénylés) is igényelhető.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó