Trambulin program a Kereskedelmi és Hitelbanknál

2000.04.12. 23:14 | Hírek
A Kereskedelmi és Hitelbank új, internetre épülő pénzügyi szolgáltatásegyüttest indított Trambulin program néven a csecsemőkortól ifjúkorig.
  A Trambulin 0+ csomag csecsemőkortól 6 éves korig Megtakarítási Betétszámlát és Megtakarítási Életbiztosítást kínál a szülőknek gyermekük részére. A Trambulin 6+ csomag a 6-13 éves gyerekek részére szolgál, a bankszámlát a szülő nyithatja meg gyermeke számára, aki így már 11 éves kortól bankkártya birtokos lehet. A Trambulin bankkártyával az ifjú kártyás 1.000 Ft/nap limittel készpénzt vehet fel a bank saját automatáiból. A Trambulin 14+ csomag bankszámlát és ingyenes, nemzetközi, elektronikus Trambulin Maestro bankkártyát kínál az egyre nagyobb önállóságra vágyó fiataloknak. A bankkártyához ingyenes utazási biztosítás kapcsolódik, amellyel biztonságosabbá válnak az első külföldi utazások is.
  A Trambulin 18+ csomag a 18 éves, továbbtanuló fiatalok számára a bankszámla és a Trambulin Maestro kártya mellett rugalmas folyószámlahitelt is kínál. A 18 évesnél idősebb, önálló jövedelemmel rendelkező fiatal házaspároknak a Trambulin Életkezdő Hitel nyújt segítséget az önálló életkezdéshez.
  A pénzügyi program jelentős mértékben a bank által indított és üzemeltetett új, kifejezetten ifjúsági portal site-ra épül, mely a http://www.trambulin.hu címen tekinthető meg. A honlapon a fiatalok érdeklődési körüknek megfelelő információkkal találkoznak. A csak Trambulin bankszámlával rendelkezők számára megnyitott Zárt Klub, az ajándékokra váltható m@ni pontok, a képeslapküldés, vagy a csevegő fórum mellett a pénz, a játék, a slágerlista, a mozi, a zene, a szerelem, a divat, a suli, a sport, a hobbi, a mese, a buli, az internet és a tudomány témakörében juthatnak információkhoz, hasznosítható ismeretekhez a honlap ifjú és felnőtt látogatói.
  A programról és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokról a trambulin@matavnet.hu e-mail címen érdeklődhetnek a Kereskedelmi és Hitelbanknál.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó