Megújult a K&H vállalkozói e-bank (internetbank) szolgáltatása

2006.09.18. 11:00 | Hírek
A K&H Bank a legfrissebb hírmondójában ajánlja ügyfelei figyelmébe a megújult K&H vállalkozói e-bank szolgáltatását, mellyel az ügyfelek a nap 24 órájában intézhetik bankügyeiket.
 
A nemzetközi és belföldi tranzakciók intézésére egyaránt alkalmas internetbank szolgáltatását népszerűsíti hírmondójában a K&H Bank.
A hitelintézet vállalkozói internetbank szolgáltatása a nap 24 órájában bármikor elérhető, az átutalások után felszámított jutalékok pedig kedvezőbbek, ráadásul a chipkártyás azonosítás mellett egyszer használatos, sms-ben megküldött jelszóval is intézhetők a megbízások. Ezzel az ügyfelek mentesülnek attól, hogy a chipkártyát, annak olvasóját és driverét állandóan maguknál tartsák, az idegen gépeken esetleg korlátozott telepítési jogosultságokról vagy internetkávézókról már nem is beszélve. Ezen felül nem kell fizetni a chipkártyáért és az olvasóért sem (ez utóbbiért elvesztés esetén fizetni kell, ha chipkártyánk van).
A szolgáltatás segítségével bármilyen, számIával kapcsolatos művelet elvégezhető, a számlán történt pénzmozgásokról azonnali információk szerezhetők, sőt még a bankszámlakivonat másolata is naprakészen ellenőrizhető és elektronikusan archiválható.
A szolgáltatás igénylését a számlavezető bankfióknál lehet elintézni, vagy a K&H Cégvonalon keresztül a (40) 444 444 kék telefonszámon.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó