A Bankkártya.hu bemutatja a "Vásárlás készpénzfelvétellel" logót

2007.11.23. 12:00 | Hírek
A fejlett kártyapiacokon már régóta létező, itthon évek óta várt „cashback” szolgáltatás keretében az OTP Bank-os kártyabirtokosok egy része vásárláskor kisebb összegű készpénzt is kérhet a kereskedőtől azokon a pontokon, ahol a „Vásárlás készpénzfelvétellel” logó szerepel.
 
Mint arról korábban már beszámoltunk, az OTP Bank elindította a vásárláskor pénzfelvételt is lehetővé tevő szolgáltatást, melynek fő előnye, hogy kisebb összegeket így díjmentesen vehetünk magunkhoz.
 
A "vásárlás készpénzfelvétellel" nevű szolgáltatást azokon a kereskedői elfogadóhelyeken lehet használni, ahol ezt a lenti, kapcsolódó linkek közt letölthető matrica jelzi. A vásárlással egybekötött pénzfelvétel kizárólag on-line vásárlási tranzakció keretében, 500 és 5000 Ft közötti, 500-zal osztható összegű készpénzként felvéve lehetséges. A felvenni kívánt összeg nem lehet magasabb a vásárlás összegénél, azaz ha például vásárolunk 1000 forintért, akkor legfeljebb 1000 forintot vehetünk fel készpénzként mellette (így összesen 2000 forint értékű lesz a tranzakció), de ha a vásárlás meghaladja az 5000 forintot, készpénzként akkor is legfeljebb 5000 Ft-ot vehetünk fel. A vásárlás készpénzfelvétellel tranzakció a „Vásárlás készpénzfelvétellel” logóval ellátott kereskedőknél, OTP lakossági forint alapú betéti bankkártyával érhető el, de Junior Start kártyával, valamint B- és C-hitelszámlákhoz kapcsolódó kártyákkal nem vehető igénybe. A vásárlás és a készpénzfelvétel együttes összegére vásárlási díjtétel vonatkozik, azaz ingyenes.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó