SMSPláza: újabb mobilfizetéses megoldás bankkártyára

2008.11.11. 12:30 | Hírek

2008. novemberétől a Voxinfo Kft. elindította SMSPláza szolgáltatását, melynek keretében SMS küldéssel vásárolható sokféle termék, szolgáltatás, köztük elsőként autópálya-matrica. A rendszer használatához csupán egy egyszeri, rövid internetes regisztráció szükséges. A felhasználó a későbbiekben SMS küldéssel kezdeményezhet vásárlást az SMSPláza folyamatosan bővülő kínálatából.

A mobiltelefon segítségével elérhető, bankkártyás fizetésen alapuló SMSPláza szolgáltatással első termékként virtuális autópálya-matricák szerezhetőek be. A matrica megvételéhez nincs szükség sorbanállásra a benzinkutaknál, vagy mobilalkalmazás letöltésére, helyette egyszeri alkalommal regisztrálni kell Interneten vagy "okostelefon" segítségével. Ezt követően a felhasználók bármikor normál díjas SMS küldésével gyorsan és egyszerűen vásárolhatják meg a számukra szükséges autópálya-matricát.
Az SMSPláza előnyei:
- egyszerű vásárlás SMS-sel: normál díjas SMS-sel rendelhető bármely matricatípus, az éves matricák kivételével,
- külföldről is: mind a bankkártyás fizetés, mind az SMS rendelés bármely országból lehetséges,
- biztonságos: legmagasabb banki biztonság és SMS nyugtázás a vásárlás során.
Az SMSPláza független a mobilszolgáltatóktól, így az úthasználati jogosultság díja nem a mobilszámlát, hanem a bankkártyát terheli. A szolgáltatást külföldi felhasználók is könnyen igénybe vehetik. A kényelmes, gyors és biztonságos vásárlás mindössze bruttó kilencvenhat Ft többletköltséggel (tranzakciós díjjal) jár.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó