A Citibank ajánlata az ING Bank ügyfeleinek

2000.05.18. 16:43 | Hírek
A Citibank megtette ajánlatát az ING Bank lakossági ügyfelei számára.
 Eszerint a kártya nélküli ügyfelek Citibank Cirrus, a VISA Electron, illetve dombornyomású Eurocard-Mastercard kártyával rendelkező ügyfelek pedig díjmentes éves díjú elektronikus Cirrus-Maestro kártyát kapnak, mely jelenleg nem szerepel a Citibank kínálatában.
 A tranzakciós díjak mindhárom fenti esetben havi 950 Ft-os számlavezetési átalánydíj ellenében ingyenesek az ATM használat, a kártyás vásárlás, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül leadott átutalási megbízások tekintetében. A látra szóló kamat 4-ről 1%-ra csökken. A lekötött betétek eredeti feltételekkel és futamidővel kamatoznak majd a Citibanknál is.
 A átállás számlavezető fiókonként egy-egy nyári hétvégén fog megvalósulni, melyről az ING Bank azon ügyfelei, akik számlavezető fiókjukban aláírják a Citibank-os szerződéseket, értesítést kapnak majd. Ha június 16-ig teszik meg ezt, akkor egy havi számlavezetési díjat a Citibank elenged majd.
 Viszont csak 2000. május 31-ig nyilatkozhatnak az ING Bank azon ügyfelei, akik nem kívánnak hozzájárulni adataik átadásához a Citibank felé. Akik nem nyilatkoznak, azok rendelkezését a bank úgy veszi, mintha hozzájárultak volna.
 Azok, akik nem írják alá Citibank szerződésüket, később díjmentesen egy összegben felvehetik számlaegyenlegüket a Citibank pénztáraiban, vagy átutaltathatják azt egy más banknál vezetett számlára.
 Az átállás ideje alatt munkanapokon 8 és 17 óra között a (80) 312 728-as díjmentes számot hívhatják az érintettek további kérdések esetén, illetve számukra elérhető az ing@hu e-mail cím is az ING Banknál.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó