Megújult a Kereskedelmi és Hitelbank honlapja

2001.08.08. 06:00 | Hírek
A Kereskedelmi és Hitelbank megújította honlapját. Az új honlap - talán nem meglepő a tavalyi hullám után - kissé portálos szerkezetű (bár nem annyira, mint mondjuk a Konzumbanké vagy a Magyar Külkereskedelmi Banké). Az évek óta változatlan honlap után most teljesen más szerkezetben, színvilágban és kibővült tartalommal olvashatjuk a K&H információit.
 Az új honlapon sokkal hangúlyosabb szerepet kap a K&H '&' (és) karaktere. Mint ismert, az egykori IBUSZ Bank megvételével és beolvasztásával hízott meg az karakter a bank logojában, most pedig már (jelképként) a honlapon önálló megjelenést is kapott (a bal oldali grafika tulajdonképpen egy nagy '&' karakter, de önállóan megtalálható a fejlécben is).
 A korábbinál sokkal bővebb tartalmú honlap 4+3 főmenüpontban kalauzolja Olvasóit az információk között. Külön-külön kaphatnak információt a lakossági ügyfelek, az egyéni és kisvállalkozások, a közép- és nagyvállalatok, valamint külön főmenüpontot kaptak az árfolyamok és a hirdetmények is. Három elkülönített főmenüpontban a bankcsoportról és a K&H-ról kaphatunk tájékoztatást, valamint további 'Információk'-at olvashatunk.
 A címlap érdekessége, hogy az aktuális akciók mellett közli a bankról, a
bankszféráról megjelent híreket is, továbbá olvashatunk a tőzsde és pénzpiacról, valamint a gazdaságról megjelent híreket, elemzéseket is. Ezeket - a bank ígérete szerint - rendszeresen frissítik majd.
 A címlapon helyet kapott még a Trambulin program és az ebank szolgáltatás logója és linkje, továbbá egy kereső, melynek érdekessége, hogy a mezőbe beírt karaktersorra a weblap, az ATM hálózat vagy a bankfiók hálózat keretében egyaránt kereshetünk (a kiválasztás ún. rádiógombbal történik).
 A lakossági ügyfelek menüpontban olvashatunk a számlavezetésről, a megtakarításokról, a befektetési lehetőségekről, a bankkártyákról (a kártyabirtokosokat egy általános tájékoztatást nyújtó Bankkártya kisokos is várja), a hitelekről, az elektronikus banki szolgáltatásokról és persze a Trambulin programról.
Az egyéni és kisvállalkozások, valamint a közép- és nagyvállalatok hasonló bontásban kaphatnak információkat. Az Árfolyamok/Hirdetmények főmenüpontban valuta- és devizaárfolyamokat olvashatjuk, de itt kaptak helyet a hitelkalkulátorok és a hirdetmények, üzletszabályzatok is.
 A címlapon ezen kívül link található a technikai információhoz, a kapcsolatfelvételhez, illetve helyet kapott a bank honlapjának menütérképe is.
Végül a címlap tetején egy - valószínűleg grafikának szánt - olvashatatlanul apró betűs szöveg és egy folyamatos mozgásban levő objektum (link a Bankcsoport menüponthoz) mellett megtalálható az önálló '&' jel és a tárgynapi dátum, valamint a honlap lehívásának időpontja is.
 A Kereskedelmi és Hitelbank új honlapjára van irányítva az ABN-AMRO Bank korábbi saját honlapjának címe is.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó