EPS-Net a Europay-nél

2000.05.25. 16:46 | Hírek
A Europay International megállapodást írt alá a BT-vel és a KPN Belgiummal, Európa két vezető telekommunikációs szolgáltatójával. A megállapodás célja, hogy a Europay jelentősen kiterjessze és megerősítse a tranzakciókat kezelő hálózatát, az EPS-Netet.
 Az új Europay Virtual Private Networköt (VPN) a Europay International az egyre növekvő számú fizetési tranzakciók kezelésére hozták létre. A fizetési tranzakciók száma 1999-ben 9,6 milliárd volt Európa szerte és ez a szám az év végére 19 százalékkal nőtt.
 A BT és a KPN Belgium, valamint a Europay együttműködésnek köszönhetően a pénzügyi tranzakciókra vonatkozó adatokat nagyobb biztonsággal tudják időben továbbítani és a szezonális túlterheltséget is hatékonyabban kezelik. A Europay VPN-t összekötik a Banknettel, - a MasterCard International IT Hálózatával. Ezen a hálózaton a Europay képes lesz olyan újfajta szolgáltatásokat kifejleszteni a jövőben, mint például a kártya nélküli kereskedelem GSM és PC segítségével. 2000 végére a Europay tagbankok 60 százaléka tér az új hálózatra, a maradék pedig 2001-ben követi őket - adja hírül a Europay International kártyatársaság.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó