K&H mobilbank, internet bank és mobilkártya feltöltés fiataloknak

2001.11.02. 06:00 | Hírek

A Kereskedelmi és Hitelbank elindította e-bank nevű internet bank szolgáltatását a fiatal korosztálynak szóló programja, a Trambulin keretében. A felnőttekhez hasonlóan a szolgáltatás a Pannon Praktikum vagy BEE mobiltelefon kártyák és a hasonló elven működő Axelero NetQuick internet hozzáférés csomagok feltöltésére is képes immár.
 A Trambulin ügyfelek számára a szolgáltatás keretében a fenti kártyás feltöltéseken kívül az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre: egyenleg lekérdezés, számlatörténet, átvezetés Trambulin Megtakarítási Betétszámlára és Betétszámláról, átutalás, Pannon GSM és Axelero prepaid feltöltés.
 A szolgáltatásért a fiatal ügyfeleknek is fizetniük kell (Magyarországon elsőként), méghozzá a fiatalok zsebpénzeikhez, ösztöndíjaikhoz viszonyítva igen sokat: a szolgáltatás 100 forintos havi díján felül összesen további 2.000 forintot kell fizetniük a chipkártya olvasó és a chipes azonosító kártya éves díjaként. Ez azt jelenti, hogy havi átlagban a Trambulin 14+ és Trambulin 18+ számlatulajdonosok a havi 50 forintos számlavezetési díjjal együtt 316 forintot kénytelenek elkönyvelni, ha az internet bank szolgáltatáshoz is hozzá szeretnének férni. Amennyiben használják is a szolgáltatást, tranzakciónként további 20 forintot fizetnek.
 A szolgáltatás az interneten vagy a K&H bankfiókjaiban a Trambulin 14+ és a Trambulin 18+ számlák tulajdonosai igényelhetik.

A másik hírünkben ismertetett megújult MobilInfo nevű mobilbank szolgáltatás is elérhető immár a Trambulin ügyfelek számára. A Kereskedelmi és Hitelbank számukra (nem akciós jelleggel) havidíj-mentesen nyújtja a mobilbank szolgáltatást, egy banki SMS-ért pedig 10 forintot kell fizetniük.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó