OTP: MasterCard Online a VISA Electron helyett

2010.03.18. 19:10 | Hírek

Az OTP Bank április 1-től lejáró VISA Electron bankkártyáit az új MasterCard Online bankkártya váltja fel, mely egy nem dombornyomott betéti MasterCard bankkártya a hitelintézet kínálatában.

OTP MasterCard unembossed kártya képeAz OTP Bank április 1-től lejáró VISA Electron bankkártyákat az új MasterCard Online bankkártya váltja fel, amely egy nem dombornyomott betéti MasterCard bankkártya az OTP Bank kínálatában.
Az OTP Bank 2009. december 14-től vezette be az internetes vásárlási lehetőséget is nyújtó MasterCard Online kártyát a felnőtt és a Junior korosztály részére is. Ezzel egyidejűleg megszüntette a VISA Electron kártyák kibocsátását, beleértve a Junior-os VISA Electron kártyákat is, méghozzá azok Sajátkártya változataival együtt.

MCO Junior kártyaAz április 1. után lejáró VISA Electron Junior és , VISA Electron Junior Sajátkártya cserekártyájaként a bank automatikusan MasterCard Online Junior vagy MasterCard Online Junior Sajátkártyát bocsát a kártyabirtokosok rendelkezésére.
Az egyetemekkel közösen kibocsátott VISA Electron kártyák nem változnak.
A MasterCard Online kártya egy széles elfogadó-hálózattal rendelkező bankkártya, amely internetes vásárlásra is széles körben használható.
2010. szeptemberétől már megismerhették a nappali tagozatos hallgatók az OTP Bank által kibocsátott MasterCard Online ISIC kártyát, amely a MasterCard Online bankkártya minden előnye mellett nemzetközi diákigazolványként is szolgál.

A Junior és felnőtt új MasterCard Online OTP bankkártya forgalmi díjakat tartalmazó adatlapja megtekinthető itt:
http://www.bankkartya.hu/?oldal=kartyak&kartyaid=391  
http://www.bankkartya.hu/?oldal=kartyak&kartyaid=394

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó