Újdonságokat hozott Magyarországra az Aréna Plaza MasterCard kártya

2010.03.24. 03:47 | Hírek

Mint arról a Bankkártya.hu korábban beszámolt, jól indult az Aréna Plaza ajándékkártya, mely több újdonságot is hozott a mostanában - a válság miatt - álmos magyar bankkártya piacra. Jelen cikkünkben bemutatjuk a terméket, s felvettük azt a bankkártya adatbázisunkba is. 

Aréna Plaza kártyaképAz Aréna Plaza olyan bankkártyát dobott piacra, melyet kizárólag maga értékesít Magyarországon, a magyarországi telephellyel nem rendelkező ír Newcastle Building Society kibocsátásában. A prepaid (előre feltölthető) MasterCard unembossed bankkártya azonnal kiváltható az Aréna Plaza földszinti információs pultjánál vagy az emeleti ajándékkártya pultnál (1087 Budapest, Kerepesi út 9.), vagy telefonon - futárszolgálatos kézbesítéssel - megrendelhető az (1) 880 7000 telefonszámon.
A bankkártya a kiváltástól számított egy évig érvényes, s ezalatt csak a kiváltáskor feltöltött összeget lehet elkölteni vele, a kiváltást követő feltöltésre (befizetésre) már nem alkalmas (viszont egy ügyfélnek bármennyi ilyen kártyája lehet párhuzamosan). A bankkártyának sem a kiváltásakor, sem a használatakor semmilyen éves, havi, vagy tranzakciós díja nincs, azaz a kiváltásakor rá szánt összeg teljes egészében felhasználható. A bankkártya a kiváltásakor 2.750 és 335.000 Ft közötti összeggel tölthető fel, a feltöltés történhet készpénzzel, de a feltöltés fizethető bankkártyával is.
A bankkártya nem használható készpénzfelvételre és nem alkalmas az interneten történő használatra sem. MasterCard unembossed (dombornyomásmentes) kártyaként viszont a világ összes elektronikus összeköttetésű MasterCard pontján használható vásárlásra, mely díjmentes.
A kártyával fel nem használt összeg postai kifizetését a kiváltáskor megadott postai címre lehet kérni 2.000 Ft-os díj ellenében, melyet levonnak az egyenlegből a kifizetés előtt, kivéve a kiváltás utáni első 14 napot, mely alatt még a teljes összeget vissza lehet kérni.
A bankkártya elvesztés esetén letiltható, pótlásáért viszont szintén 2.000 forinttal csökkentik a felhasználható egyenleget.
A bankkártya külön minisite-tal rendelkezik, mely itt érhető el:
https://cardmgt.bpscards.com/arenaplaza/

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó