Itt az Inter-Európa Bank P@rtner számla!

2000.07.13. 17:52 | Hírek
Az Inter-Európa Bank internetes offenzívát indított a kisvállalkozásokért. A P@rtner számlát devizabelföldi egyéni vállalkozók, magánpraxist folytató orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, állatorvosok, ügyvédek, közjegyzők, önálló bírósági végrehajtók, továbbá olyan betéti és közkereseti társaságok, amelyek előző évi árbevétele nem haladta meg a 25 millió forintot, valamint olyan, 3 millió Ft alaptőkéjű korlátolt felelősségű társaságok, amelyek előző évi árbevétele nem haladta meg a 25 millió Ft-ot, továbbá társasházak nyithatják meg.
 A P@rtner számla kizárólag forintban vezethető és az ügyfél köteles pénzforgalmi megbízásait a BankoNET® rendszerrel intézni. (Arról nem szól a banki tájékoztató, hogy mi történik, ha a számítógép, vagy a telefonvonal meghibásodik.) A számla nyitása 500 Ft, mely tartalmazza a számlához kapcsolódó bankkártya első éves és a BankoNETâ igénylési díját is.
 A számlanyitáshoz 10.000 Ft-ot kell elhelyezni. A számlán sem havi zárási díj, sem minimális forgalmi jutalék nincs, ezáltal a számlatulajdonosok csak akkor fizetnek, ha használják a számlát. A bejövő átutalások jóváírása jutalékmentes, az átutalási megbízások díja 0,135%, minimum 150 Ft/tétel. A készpénzbefizetés jutalékmentes, a készpénzfelvétel díja 0,135%, minimum 300 Ft. A BankoNETâ szolgáltatás (mely számítógépes számlahozzáférést jelent) a bank által a számlanyitáskor fizetett 500 Ft ellenében adott szoftverrel vehető igénybe, külön havi díja nincs. A kapcsolat mind telefonvonalon (homebanking), mind pedig az interneten keresztül lehetséges. A banknak csak Budapesten vannak (nem kék számon) behívó számai, így a vidékiek számára olcsóbb az internet használata. A szolgáltatáshoz külön havidíj nélkül SMS kiértesítés is tartozik, amennyiben ez ügyfél erről külön rendelkezik. Egy SMS kiküldésének díja 50 Ft. A számlához kapcsolódó Cirrus/edc/Maestro konvertibilis bankkártya minimum egyenleg, óvadék, kibocsátási és éves díj nélkül, zárási költség mentesen kerül kibocsátásra. A kártyás vásárlás díjmentes, és díjmentes minden hónap első ATM készpénzfelvétele is. A továbbiak saját ATM-ben díjmentesen, egyéb belföldi ATM-ből 200 Ft-ért, külföldön 3%, minimum 750 Ft-ért vehetők igénybe. További információt az ieb@hu e-mail címen kaphatnak az Inter-Európa Banknál.
Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó