Az Ingenico Group a Budapest Smart Ticketing & Transport Forum-on bemutatja innovatív fizetési megoldásait

2015.07.02. 08:00 | Hírek

Az egyszerű és biztonságos fizetések globális piacvezetője, az Ingenico Group (Euronext: FR0000125346 - ING) az idei Budapest Smart Ticketing & Transport Forum egyik főtámogatója, ahol bemutatja legújabb, közlekedési piacra szánt megoldásait, és szakértői előadást is tart. Az Ingenico Group a július 3-án rendezett budapesti esemény egyik főtámogatója.

A készpénzmentes fizetés terjedésének tekintetében a közlekedés az egyik leggyorsabban növekvő szegmens, amely stratégiai fontosságú fejlesztési terület a vállalatcsoport számára. „Az eseményen történő részvételünk azt a célunkat szolgálja, hogy fizetési csatornától és szegmenstől függetlenül a legjobb megoldásokkal lássuk el ügyfeleinket. A Budapest Smart Ticketing Forum-on a résztvevők megismerhetik a közlekedés területéhez kapcsolódó legújabb fejlesztéseinket, például egy mobil fizetési megoldást, amely képes az EMV kártyák mellett a közlekedési kártyákat is feldolgozni, vagy éppen önkiszolgáló fizetési termékeinket” – mondta el Luciano Cavazzana, az Ingenico Group Kelet-Európáért, és Afrikáért felelős ügyvezető igazgatója. (szerk. megj.: az EMV (Europay/MasterCard/Visa) a kártyás fizetések műszaki szabványa, amely biztosítja a kártyaadatok biztonságos továbbítását.)

A Budapest Smart Ticketing & Transport Forum helyszínén az Ingenico Group három, a közlekedési iparág számára ideális fizetési megoldást mutat be:

Ingenico iHC400 - a megoldás mobil érintésmentes közlekedési jegyek ellenőrzésére

Az iHC400 mobileszköz egy remek megoldás a hagyományos chipkártyák, valamint az érintőkártyák beolvasására. A készülék akkumulátora mintegy 1500 beolvasásra elegendő tartalékkal rendelkezik és USB porton keresztül tölthető. A készülék nagyszámú tranzakció adatait képes eltárolni memóriájában, amelyet a dokkolóállomásra USB porton keresztül továbbít. Az iHC400 tökéletes megoldás lehet a közlekedési kártyák gyors ellenőrzésére.

Ingenico iSelf Series - egyszerű önkiszolgáló fizetési megoldás automatákba

iSelf Series - kattintásra nagyíthatóAz Ingenico iSelf család csúcstechnológiára épülő önkiszolgáló fizetési megoldás. Az iSelf egyszerűen és biztonságosan integrálható bármely önkiszolgáló eszközbe számos piaci szegmensben, mint a kereskedelem, a vendéglátás, az üzemanyag-értékesítés, az önkiszolgáló automaták üzemeltetése és a közlekedés. Az Ingenico iSelf megfelel a legszigorúbb biztonsági kritériumoknak is és kielégíti mind az üzemeltetők, mind az integrátorok, mind a vásárlók igényeit. A megoldás önmagában képes a hagyományos mágnescsíkos- és chipes, valamint az érintőkártyák elfogadására is.

Ingenico iWL250 – kombinált biztonságos és mobil fizetési megoldás az EMV és közlekedési kártyák elfogadására

iWL250  - kattintásra nagyíthatóAz Ingenico iWL250 egy kompakt méretű, mobil terminál, amely tökéletesen megfelel a mobil fizetéshez kapcsolódó felhasználói igényeknek nagyteljesítményű akkumulátorával és gyors nyomtatójával. A készülék tökéletes választ kínál a közlekedési iparág igényeire, mivel egymagában képes az EMV kártyák és a közlekedési kártyák feldolgozására, rendkívül gyors nyomtatóval rendelkezik és megfelel a legszigorúbb készpénzmentes fizetési biztonsági előírásoknak is.
Az Ingenico Group a három termék bemutatásán felül egy szakértői előadást is tart majd az eseményen, amelynek keretein belül megosztja jövőképét a biztonságos készpénzmentes fizetéssel kapcsolatban, kiemelten fókuszálva a közlekedési iparágra.

A Budapest Smart Ticketing & Transport Forum a legfontosabb magyarországi innovációk és projektek bemutatását tűzte ki céljául. Az eseményen a helyi tömegközlekedési vállalatok képviselői mellett a kormányzat, valamint minden közlekedéssel kapcsolatos szektor szakértői is első kézből kaphatnak információkat az iparágat érintő legfontosabb kérdésekről; az okos jegyektől az NFC megoldásokig. Az előadások az interoperabilitás, a sztenderdek és a nemzetközi újdonságok témakörei köré, blokkokban szerveződnek. Az eseményen számos ország, köztük Németország, Izrael és Franciaország előadói ismertetik majd legfontosabb eredményeiket.

Budapest Smart Ticketing & Transport Forum
2015.07.03
Mercure Budapest Korona Hotel
1053 Budapest, Kecskeméti u. 14
További információ és regisztráció:
https://www.calypsonet-asso.org/news/budapest-smart-ticketing-and-transport-forum

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó