Bankkártyával is lehet fizetni a Magyar Posta csomagautomatáinál

2014.10.30. 18:26 | Hírek

A Magyar Posta által üzemeltetett csomagautomatáknál bankkártyás fizetésre is lehetőség van - közölte a Magyar Posta Zrt. október 17-én az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az ügyfél a megrendelt termék árát átvételekor bankkártyával is kifizetheti a csomagautomatákba épített POS-terminálok segítségével.

Az automatában található bankkártyaelfogadó terminál valamennyi chipes és mágnescsíkos VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro vagy American Express bankkártyát kezel.

A Magyar Posta év végéig tovább bővíti csomagautomata hálózatát, így a jelenleg üzemelő harmincöt automata mellé további tizenötöt telepít forgalmas fővárosi és vidéki helyszínekre, az év végére már nemcsak a megrendelt csomagok átvételére lesz lehetőség, hanem csomagfeladásra is - közölte a társaság.

Az e-kereskedelem bővülésével a Magyar Posta Zrt. stratégiai célja, hogy a csomagküldési piac legjelentősebb szereplője maradjon. A társaság az elmúlt időszakban rugalmasabbá tette a küldeményátvételt, amelynek része a csomagautomata-hálózat kiépítése is - közölte a posta.

Forrás: MTI
 

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó