Hamarosan indul a mobilegyenleg feltöltése a Fizetési Pont terminálokon

2018.11.23. 10:50 | Hírek

.

A Fizetési Pont 2017. januárja óta több, mint 17 ezer helyen telepített ún. intelligens pos terminálokat, amelyeken a szokásos kártyaelfogadás mellett, a lakosság hétköznapi pénzügyeit megkönnyítő növelt értékű szolgáltatásokat is kínálni fognak. A Fizetési Pont projekt a második fázisába lép azzal, hogy megkezdik a különböző növelt értékű szolgáltatások fokozatos bevezetését.

A szolgáltató friss hírlevele arról számol be, hogy a Fizetési Pont terminálokon sikeresen lezárultak a mobilegyenleg feltöltésével kapcsolatos végső tesztek, így hamarosan elérhetővé válik ez a szolgáltatás. A Fizetési Pontokon mindhárom nagy szolgáltató, a Telekom, Telenor és Vodafone egyenlegek bankkártyás feltöltése lehetséges lesz, így országszerte jelentősen bővül a hazai mobilegyenleg feltöltésre alkalmas ügyintézési pontok száma.

A mobilegyenleg feltöltésért a Fizetési Pont nem számít fel külön díjat, a tranzakció pedig vásárlásnak minősül, így a legtöbb bank ügyfelei díjmentesen élhetnek majd a szolgáltatással.

A szolgáltatás indulásának pontos időpontját a következő hírlevélben hozzák nyilvánosságra, melyről a Bankkártya.hu-n is beszámolunk majd.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó