Mobiltelefonnal léphetünk be a K&H megújult e-bankjába a számítógépen - újdonságok a K&H Bank digitális szolgáltatásaiban (részletes beszámoló)

2016.05.24. 11:00 | Hírek

Megújította elektronikus fizetési megoldásait a K&H Bank: a korábbinál még biztonságosabbá és egyszerűbbé vált a mobilbank és az e-bank használata, és a webes értékpapír-kereskedési rendszer, a WebBroker is. A K&H internetes banki szolgáltatását használó ügyfelek száma évente nagyságrendileg 10 százalékkal nő, és a következő időszakban további bővüléssel számol a társaság. A K&H 2017-ig 6 milliárd forintot fordít a digitális megoldások fejlesztésére, április végén pedig megújult a pénzintézet weboldala is - írja a Fizessgyorsan.hu.

Rajna Gábor, a banki értékesítési hálózat és támogatási igazgatója a K&H Bank új digitális megoldásainak bemutatásával kezdte az újdonságokat bemutató sajtótájékoztatót. Bevezetőjében elmondta, hogy a digitális fejlesztések 2014 óta a banki üzleti stratégia erős részévé váltak. A K&H Csoport 2017-ig 6 milliárd forintot irányzott elő ezekre a típusú fejlesztésekre, ebből 2015-ben 1,5 milliárd forintot költöttek el. A kormányzat célja a készpénz mennyiség csökkentése, ahogy a digitalizáció irányába mutat az e-személyi igazolvány is. Az ügyfelek is változnak, ma már az egyszerűséget, a kényelmet és a gyorsaságot szeretik.

A cikk Magyarország legnagyobb mobilfizetési és érintéses fizetési portálján, a Fizessgyorsan.hu-n olvasható tovább:
http://fizessgyorsan.hu/news/160429-khwebbank.html
Megjelent: Fizessgyorsan.hu, 2016. április 29. péntek

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó