Változások a pénztári készpénzfelvétel és befizetés díjazásával kapcsolatban a K&H Banknál

2014.11.05. 16:14 | Hírek

A devizaszámlák esetében nagy összegű bankpénztári forint be- és kifizetés november 24-től fix díjba kerül majd, december közepétől pedig megszűnik a legtöbb kedvezményt adó K&H okos számlacsomagban a benne foglalt díjmentes bankpénztári készpénzfelvétel.

Az 50 millió forint, illetve az ezt meghaladó összegű készpénz be- és kifizetése esetén  a K&H Lakossági Devizaszámlára és a K&H Kiskorú Devizaszámlára is érvényesíti a bank azt a változást, mely szerint a befizetés és a kifizetés egyaránt 12.967 Ft. A változást a pénzszállító mindenkor aktuális díjszabása szerinti összeg költségtérítésként való terhelésével indokolja a K&H Bank.

Az 50 millió forint alatti tranzakciók díja változatlan: befizetés bankpénztárban díjmentes, a kifizetés díja pedig 1,11%, minimum 1.075 Ft.

A fenti változás a forint számlák esetében (forintra és devizára egyaránt), illetve a devizaszámlák esetén devizára értve már korábban megtörtént.

Ide kapcsolódó változás, hogy a K&H maximum számlacsomag jelenleg tartalmaz egy olyan kedvezményt, melynek értelmében a készpénz kifizetés bankfióki pénztárban havonta az első tranzakció esetében ingyenes. Ez a kedvezmény 2014. december 15-től már nem lesz része a számlacsomagnak, így annak díja az első készpénzfelvétel esetén is 1,11%, min. 1 075 Ft lesz, 50 millió forint felett pedig 12.967 Ft.

Újdonság a hirdetményben, hogy a K&H hitelkártya törlesztési biztosításra vonatkozó csatlakozási nyilatkozat megadása szolgáltatás 2014. november 24-től a Telefonos Bankár közreműködésével, beazonosítás után is elérhető lesz.

Vissza a cikkekhez

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó