Sajtószemle

Tovább növekszik a bankok ügyfélköre

2000.11.01. 12:00 | Sajtószemle

Az idén tovább nőtt a bankok ügyfélköre. Amíg ugyanis a tavalyi második negyedévben még a felnőtt lakosság 62 százaléka volt valamely pénzintézet ügyfele, addig idén április és június között már 69 százalék. Többek közt ezt állapította meg a GfK Hungária Piackutató Intézet második negyedévi felmérése a felnőtt lakosságot reprezentáló ezer személy megkérdezése alapján...

Megbízhatatlan bankautomaták?

2000.11.01. 06:00 | Sajtószemle

A pénzkiadó automatákkal kapcsolatos kifogások igen gyakoriak, a leggyakoribb panaszok szerint a gépek a kértnél kevesebb pénzt adnak. Előfordul, hogy a felvett összeget kétszer vonja le a rendszer, továbbá az is, hogy a bizonylaton nem a tulajdonos számlaszáma szerepelt. A pénzintézetek a kifogásokat azonnal kivizsgálják...

A magas kamatok dacára népszerű az áruhitel

2000.10.30. 19:01 | Sajtószemle

Tartós fogyasztási cikkek vásárlásánál - főleg év végén - csábító megoldást jelent a könnyen elérhető áruhitel. A hitelbírálat gyors, a törlesztőrészlet alacsony, és a termék azonnal elvihető. A viszonylag magas kamat sem állítja meg a piac növekedését, egyre több vásárló választja ezt a formát...

Háromdolláros kártya

2000.10.27. 06:00 | Sajtószemle

A nemzetközi chipkártya üzletág három vezető szereplője -a Gemplus, a Sun Microsystems és a Visa International - új, mindössze három dollár költséggel előállítható, Open Platform alapú intelligens kártyát mutatott be...

Pénzosztás speciális bankkártyán

2000.10.26. 06:00 | Sajtószemle

Különleges sportteljesítményhez különleges bankkártya dukál. Az ISM kitett magáért, kis sorozatú, kedvezményes kondíciókkal bíró bankkártyákon adja át az olimpiai eredményekért járó pénzdíjakat.

Bankügyek tértől és időtől függetlenül

2000.10.25. 08:00 | Sajtószemle

Jelenleg alig több mint 30 ezer lehet azoknak a magánszemélyeknek a száma Magyarországon, akiket a hitelintézetek már 'behálóztak'. Ők pénzügyeiket, tértől és időtől függetlenül úgy intézhetik, hogy bankfiókot még csak látniuk sem kell.

Diákok az elektronikus piacon

2000.10.24. 08:00 | Sajtószemle

Valószínűleg ez a kérdés minden szülőt nagy dilemma elé állít. Pedig a kérdés még nyitott, hiszen az internetezők meghatározó hányada 18 év alatti, és ez az oktatási rendszerek modernizálódásával csak növekedni fog. Az e-boltok pedig nem csak a felhasználók kicsi hányadára, hanem összességére vadásznak.

Internet banking 2. rész

2000.10.20. 10:00 | Sajtószemle

Ígéretünkhöz híven a tegnap megkezdett Internet bankolási alapokat folytatjuk, ezúttal egy banki körképpel és egy jövőképpel. Jó csemegézést kívánunk.

Internet banking 1. rész

2000.10.19. 09:00 | Sajtószemle

Terjedelme miatt két napra lebontva szeretnénk megosztani egy átfogó cikket, mely az internetes bankolással kapcsolatban nyújt hasznos információkat. A cikket ajánljuk a bankot kereső, az Internet-banking felé kacsintgatók számára, és mindazoknak, akik csupán érdeklődnek a téma iránt, vagy szakdolgozatra készülnek banktémában.

Csökkent a magyarországi kártyacsalások száma

2000.10.18. 07:00 | Sajtószemle

Ez most kivételesen nem negatív hír, bár pozitívként is szívesebben hallaná a magyar ember más területen ezt, de tény, mi tény, az átlagos világszintre csökkent a kártyacsalások száma kis hazánkban – legalábbis Visáéknál.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó