Sajtószemle

Behálózott lakossági ügyfelek

2000.09.18. 06:35 | Sajtószemle

Erről szól az elektronikus bankolási lehetőségek áttekintése, mely egyértelműen az OTP mellett teszi le a voksát, amely az elektronikus banki szolgáltatások területén (is) a legnagyobb piaci részesedést tudhatja magáénak.

Üzletek az Interneten

2000.09.17. 15:39 | Sajtószemle

A jósok egyértelműen fogalmaznak: amelyik cég nem használja ki az Internet lehetőségeit, azt versenytársai pár év múlva egyszerűen lesöprik a porondról. Ma már a jövő helyett akár jelen időben is fogalmazhatnánk, hiszen a kőből épült bevásárlóközpontok mellett a kibertér is rohamosan fejlődik, megtelik üzletekkel, áruházakkal, nagykereskedésekkel.

'Egy bankár ne legyen se kormánypárti, se ellenzéki'

2000.09.17. 06:00 | Sajtószemle

Talán senki számára sem kérdéses, hogy melyik ma Magyarország legnagyobb bankja. Ezt a kiosztott monopolhelyzetet nagyon nehéz lesz maga mögé szorítania annak, aki erre törekszik. Kicsit hasonló a helyzet a távközlési piacon a Matáv esetében. A nagybank élén egy nagyszerű vezető áll, aki most nemcsak bankja sorsáról beszél, hanem egy kicsit egyéniségéből is bemutat a riporternek.

Egyre népszerűbbek a bankkártyák

2000.09.16. 06:00 | Sajtószemle

A jövedelem költés és a takarékoskodás közötti megoszlását sok tényező befolyásolhatja: talán a legfontosabb ezek közül a lakhely, hisz az ország nyugati régióiban a szomszédos Ausztriából idelátogatók befolyásolják az árakat, illetve a jövedelmek, amelyek a keleti régiókban kisebbek a más régiókhoz viszonyítva. Így tehát nem csoda, ha kevesebben tartalékolnak, mint költenek.

A jövő e-kereskedelme

2000.09.14. 10:48 | Sajtószemle

A pénzügyi szféra fejlesztői az idei nyarat a légkondicionált bankokban töltötték, úgy tűnik. A hőséget valószínűleg csak így elviselni képes emberek viszont folyamatosan dolgoztak, terveztek és alkottak. Augusztus vége és szeptember eleje úgy tűnik, hogy a meglepetések sorát tartogatja az ügyfelek számára. Szinte minden jelentős bank bevezetett vagy bejelentett valamilyen új, sokszor versenytárs nélküli szolgáltatást. A legújabb bejelentést az OTP tette.

Biztonságosabb AMEX-kártyák

2000.09.14. 10:47 | Sajtószemle

A mai Magyarországon -- no és a technika ilyen fejlett állapotában -- talán ez a legfontosabb szó. És nem csak idehaza, hanem az egész világban. Mindenesetre a kártyakibocsátók egyre inkább unják, hogy a hamisítók és csalók állandóan a nyomukban járnak, így aztán igyekeznek minél bonyolultabbá tenni a kártyák használatát. (Lassan már a kártyák átvételekor két évre elegendő mennyiségű Cavintont is biztosítaniuk kellene a bankoknak :-).)

Személyi hitelek: a pénznek ára van

2000.09.14. 06:00 | Sajtószemle

Egy nagyon nem teljes áttekintés a privát kölcsönök piacáról a Teszt Magazinban megjelent cikk nyomán.

Visszaélések ATM-eknél

2000.09.14. 06:00 | Sajtószemle

A pin-lopók megunták kicsiny hazánkat, és a hírek szerint immár Izraelben próbálnak szerencsét a gazdagodás rögös útján.

Növekszik az ÁÉB

2000.09.12. 10:29 | Sajtószemle

Az idei év remélhetőleg további fellendülést mutat a bankszférában, hisz az eddigi kevésbé sikeresen működő bankoknak is sikerül talán a holtpontról kimozdulniuk, s ha nem is válnak még nyereségessé, de eddigi veszteségeiket csökkenteni tudják. A növekedés útját folytatja az Általános Értékforgalmi Bank is, mely sajtótájékoztatóján új bankkártyák bevezetését is ígérte. Mihelyst további információkkal tudunk szolgálni az Olvasóközönség számára, meg fogjuk írni azonnal.

Keresés

Bank szerinti cikk szűrés

Bankkártya klub

 Email:
 Jelszó:
Elfelejtett jelszó